Марин Льо Пен: "Променихме всичко", независимо кой ще победи

Роди се "гигантска политическа сила", каза тя
5 май 2017 21:51, Петя Славова
15
Марин Льо Пен: "Променихме всичко", независимо кой ще победи
Снимка: Reuters

"Ние променихме всичко", независимо дали ще спечеля предстоящия в неделя балотаж на президентските избори във Франция, заяви днес кандидатката на крайната десница Марин льо Пен, цитирана от Асошиейтед прес.

В интервю за агенцията, дадено в нейния щаб в столицата Париж, Льо Пен каза, че на втория тур все още е възможна изненада, въпреки че според проучванията на общественото мнение тя изостава чувствително от центриста Еманюел Макрон.

Още по темата

Постигнахме "идеологическа победа... ние променихме всичко", подчерта лидерката на крайнодясната партия Национален фронт броени часове преди края на предизборната кампания в полунощ. Тя се аргументира, че е била родена "гигантска политическа сила", както и че НФ е предизвикал "основен ремонт" на френската политика и е задал тона на кампанията за изборите, доминирана от антисистемните настроения.

"На бившите традиционни партии бе лепнат черен етикет", каза Льо Пен, визирайки безпрецедентното отпадане още на първия тур и на социалистите, и на консерваторите - двете партии, управлявали Франция в продължение на десетилетия.

Попитана дали ще обедини отново разединената страна, ако бъде избрана за президента, лидерката на крайната десница изрази увереност, че ще постигне тази цел. "Да. Повече от всичко искам да върна демокрацията. Трябва да изплетем отново връзките между хората", каза тя, цитирана от БТА.

Льо Пен предупреди, че Макрон, в контраст, би влошил разделенията, тъй като според нея представлява градският елит и бизнес интересите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бъдещето на Европа е реалността в Мумбай-суперлукс потопен в клоака от гета.Не разбирам колко трябва да е глупав човек, за да не може да проследи логическата переспектива на случващото се.Всъщност не ми пука за бъдещето на Европа.
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая използва инерцията на Брекзита. Но не стана.Аве тва са новите луди.Прогреса на капитализма ги плаши. Но си мислят че нещо зависи от тях и сега ще го стопират.
7
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пропуснах-двулични сноби.Това, което европейците причиниха на Сирия и Господ няма да ни го прости.Всъщност ниската фертилност е наказанието, такива зли същества нямат сърца да отгледат деца.
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобно на Андерсеновата приказка-"Царят е гол", жената показа слабите страни на ЕС; махна "розовите очила" пред погледа на сънародниците си; посочи разликата между лозунги и реалност; показа истинската същност на европейския елит-самовлюбени егоцентрични, тесногръди, алчни, нагли, бездарни и най-вече зли СНОБИ.
5
9
 
8
 
! Отговори
к9 преди 6 години
И какво ще се промени ако Франция излезе от ЕС.Какво се промени в Англия след БРЕКЗИТ,как се промени живота на англичанина,освен че обедня.Ккав е смисала от всичко това?Да излезеш от един съюз,след това да сключваш сделки с други държави и съюзи,като пак трябва да се съобразяваш с тяхните условия и разбирания.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрън-дрън.на националистите и фараш не може даим помогне.
3
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес нейните гардовете едва успяха да я натоварят в колата, преди тълпата край нея да и строши кокалите. Измъкнаха я най-позорно през един заден вход на църква, който не бил използван от сто години.
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""Ние променихме всичко""---С този израз тя просто признава че е загубила изборите.
1
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако тая лелка спечели и Франция напусне ЕС стягайте багажа да друг континент