Борят се за живота на таксиджията, открит в "Разсадника"

Мъжът е в "Пирогов" с тежка черепно-мозъчна травма
27 дек 2016 10:37,
7
Борят се за живота на таксиджията, открит в "Разсадника"
Снимка: Пирогов

Лекарите от "Пирогов" се борят за живота на мъжа, намерен снощи в безпомощно състояние в столичния кв. "Разсадника", обяви пред "Фокус" говорителят на болницата Мария Пойразова.

"Състоянието на мъжа е тежко, опериран е тази нощ по спешност", каза тя  и обясни, че той е с тежка черепно-мозъчна травма.

Dnes.bg припомня, че 47-годишният мъж бе открит в снощи безпомощно състояние, коленичил до таксиметров автомобил, чиято врата е била отворена.

Пострадалият е намерен със сериозна рана на тила, със счупена база на черепа. Мъжът незабавно е откаран в Неврохирургията на "Пирогов".

Полицията разследва причината за инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е работил като такси. Баща му е таксиджия. Излизал е от колата пред блока си. Това го пише в други новини. Хайде сега станете хора, извинете се и т.н.
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е бил копърка и си е намерил майстора, като цяло има много мошенници сред таксиметровите шофьори, не се знае за какво и как е станало, както се отбеляза по-долу, те са активно в "бизнисите"
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали имаха паник бутони?
3
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам нищо за тоя човек, дано Бог му помогне да оздравее.Но огромна част от таксиметровите шофьори са професионални престъпници, които цял живота се занимават с дрога, проституция и други такива ми ти работи. Или човека се е забъркал с такива гадни хора, или просто го е пребил някой "българин" като оня, дето ритна жената по стълбите в Алмания. За съжаление последното ще става все по-често, докато на достатъчно хора не им писне.
2
2
 
22
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Според мен това е новия вид ислямски тероризъм: удряш ненадейно незащитен доверил ти се човек в изолирано място и се покриваш. Ако никой не те е видял,преследвачите ще гонят Михаля (пардон,Мохмеда),но ще намерят само косъма му из копторите на Мека.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dai boje da se opravi mladijat maj a hadovete ubiizi bia4i smartna prisada kakto e v usa kitai nai malko do jivot tejak trud da gnijat v satvora ubiizi koja maika vi e rajdala gadove smart da vseki ubiez bija4v bg. Ina4e nama da de opravim v bg mnogo prestapnost korupzia ubiistva kradzi promenete sakona zazarov schte se prasne ot km si