Кардашиян ще измъква от затвора брутален убиец. Каква е историята му?

Кевин Купър убива две деца и родителите им
Обновена: 4 юни 2019 19:52 | 4 юни 2019 19:41, Нели Христова
15
Кардашиян ще измъква от затвора брутален убиец. Каква е историята му?
Снимки: Reuters

Съвсем наскоро риалити звездата Ким Кардашиян внесе смут в шоусредите, когато обяви, че ще учи за адвокат. И макар самата тя да заяви, че ще положи изпитите си чак през 2022 година, тя вече е намерила първия случай, който да поеме.

Още по темата

Ким ще се опита да измъкне от затвора убиец на две деца и техните родители - Кевин Купър.

През 1983 година, малкият Кристофър Хъджис е на 11 годинки. Той е отишъл на гости за да си поиграе със своята приятелка 10-годишната Джесика Рейн. Докато двете деца се забавляват, Купър нахлува в дома на семейството и убива малчуганите, а след това и родителите на момиченцето – Дъг и Пеги. Единственият оцелял е 8-годишният Джошуа, брат на Джесика.

Според Ким Кардашиян обаче Кевин Купър е невинен, а ДНК експертиза можела да го докаже. Нейната борба за освобождаването му започва още през 2018 година. Тогава, след визита в Белия дом, риалити звездата успява да освободи също осъдената на доживотен затвор Алис Мари Джонсън. Но 63-годишната жена далеч не е била осъдена за убийство, а за пране на пари и търговия с наркотици. Това обаче кара Ким да си повярва и още тогава започва да настоява за освобождаването на още 17 престъпници, сред които и Кевин Купър.

В пост в Instagram от първи юни Ким Кардашиян споделя, че е имала емоционална среща с убиеца в затвора в Сан Куентин.

"Намирам го за разумен и честен и вярвам в това, че е невинен за престъпленията, за които е осъден“, пише звездата, бъдещ адвокат.

Майката на 11-годишния Кристофър обаче далеч не е възхитена от намеренията на Кардашиян да освободи убиеца на малкото й дете. Според нея Ким дори не се е постарала да се запознае добре със случая.

"Съжалявам я за това, което ни причинява. Няма нищо на света, което да оправдае това, което ни причинява, тази ужасна болка“, казва пред Vice Мери-Ан Хъджис. Тя твърди, че действията на Кардашиян я карат да преживее травмата от убийството на детето си отново.

"Тя се е хванала на половинчатите истини, които измисля защитата. Ако беше седнала и прочела всички показания и записки от съдебните процеси, щеше да се погнуси дори да стои в една стая с този престъпник“, твърди опечалената майка.

Миналия месец съдът отхвърли петицията на Кевин Купър за снизходителност към него и промяна на присъдата в доклад, дълъг 94 страници. В него, той е определен като "брутален убиец, който е извършил множество сериозни престъпления навсякъде в страната“.

"Малко са случаите, които са разследвани толкова, колкото този. Купър е осъден след като огромен брой доказателства бяха представени по време на процеса“, пише още в документа.

Кевин Купър е обвинен още в отвличането и изнасилването на непълнолетно момиче в Пенсилвания. Това е престъпление, което той признава. Той също така изнасилва жена в Калифорния, малко след като е убил семейството на Джесика и нейният приятел.

Въпреки тези обвинения, той продължава да твърди, че е натопен за кървавите убийства.

Ким Кардашиян обаче се е заела сериозно със случая. Тя все още не е отговорила на майката на Кристофър Хъджис, а вместо това е организирала среща с бившия и настоящия губернатор на Калифорния, за да започне работа по правенето на нов ДНК тест, който ще приключи случая веднъж и завинаги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая *** кокошка много си е повярвала и се мисли за господ. А да се бориш за освобождаването на сериен изнасилвач, защото той дори не отрича че е извършил изнасилванията, го намирам за безочливо и нагло спрямо жертвите. Колкото до убийствата, там дори нма нужда от коментар - ***, способно да убие две деца дори не трябва да е в затвора, такива нямат място на планетата, трябва да бъдат изчистени от лицето на земята веднага.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щяла да измъква доказан убиец. Няма ли кой на нея да й вмъкне мозък в главата?
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що да не стане адвокат! В Америка всичко може . Крушата не пада по далеч от дървото.. Ама е закъсняла с няколко десетилетия .
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В какъв свят живеем щом това просто същество може да получи лиценз за адвокат и да си играе на Господ със съдбите на хората? Това е все едно да дадеш автомат на луд.
6
1
 
10
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
през 2022г. кардашиян ще бъде на 42години. не че имам нещо против жените на тази възраст, но просто сенките на идващите след нея по-млади поколения кардашиянки става все по-дебела.. така че, време е тя от сега да помисли за бъдещата си кариера на модел. модел за адвокатка, разбира се, която вече е поела и спечелила първото си дело още преди да е положила изпитите за адвокат. викам си какво нещо е талантът да виждаш така ясно в бъдещето без грим... :-)))
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Местя го в другия крачол.
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, чувствителна.Ромката на снимката се е разгонила а и иска да бъде скандална.Сигурно ако ги измъкне оня *** от пандиза ще му отвори крака няколко пъти и след тва ще пищи,че я е изнасилил.Дано освен тояжката си пъхне в нея и голям нож.А тя ако остане жива ще разбере какво са чувствали жертвите на оня касапин.Ьебанье и резанье и после вика че не е той.
3
4
 
8
 
! Отговори
Явор Хаджиев преди 4 години
Темата е много чувствителна и е може да очакваме всички да сме на едно мнение. Ако наистина е невинен, надявам се Кевин да бъде освободен възможно най-скоро. Но, нека имаме предвид, че дори той да е виновен, винаги си струва да се проверят такива случаи. Много са случаите в Щатите на невинни хора осъдени на смърт или на доживотен затвор. Един от най-прочутите случаи е на боксьора Рубин Картър.А за Кевин Купър, нека всеки си състави собствено мнение, но на базата на конкретна информация.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1,адвокатите в България са над 12 хиляди,по думите ти всеки от тях е оправдал някой убиец,не е ли малко страшно да живееш е държава,в която се разхождат на свобода поне 12700убийци? Някои хора пишат без да мислят,други и плюсове така им слагат
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голямо постижение ще постигне, тука в България всеки адвокат в своята професионална практика е имъквал някои с много убийства ако не е успял доневинен то с месечна условна присъда,.

Спонсорирани публикации