Пилот се разби на шоу със самолет от миналия век

600 зрители край Лондон видяха смъртоносното шоу
Обновена: 3 юли 2012 12:40 | 1 юли 2012 19:44,
37
Пилот се разби на шоу със самолет от миналия век
Ретросамолетът се размина на косъм от тълпата от 600 зрители. Снимка: Facebook

Пилот на едноместен самолет, произведен през 20-те години на миналия век, се разби по време на авиошоу в Англия. 

Близо 600 зрители се разминаха със смъртта, след като загиналия Тревор Рош изгуби контрол над машината метри след полета.

Те станаха свидетели на катастрофата на самолета "Ди Ейч 53 (DH53)" на поле, близо до мястото, откъдето наблюдаваха шоуто на аеродрума "Олд Уордън" в Бигълсуейд, съобщи "Дейли Мейл".

Селището на смъртоносния инцидент се намира на 75 км северно от Лондон.

Заради злополуката бе отменено шоуто на аеродрума, който стопанисва колекция от стари модели самолети, известна под името "Шатълуърт".

Полицейският отдел за разследване на самолетни катастрофи съобщи, че ще бъде направено разследване, за да бъдат установени причините за сакатлъка с ретроплана, който производство на компанията "Де Хавиланд еъркрафт (De Havilland Aircraft Со.)", и смъртта на пилота.

Разибилият се самолет е колекционерска рядкост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
0
 
! Отговори
Red baron преди 11 години
Ами от ПСВ е, кой казва, че е от ВСВ? Просто е велик авиатор-ас, а не като корнуолските апаши! И Вермахта има свалени 3 пъти повече самолети от Кралските ВВС...
30
2
 
1
 
! Отговори
Усмивка преди 11 години
Червеният барон нещо май се е напушил..или просто е некъв второкласник който не знае че Баронът е ас от ПЪРВАТА световна война! :))
29
3
 
2
 
! Отговори
Червения барон преди 11 години
Така падаха и по време на Втората война. Само като видеха немски самолет и падаха като круши. Кога ще се разсекретят данните, за да видим колко ингелези са измрели от страх във въздуха, преди още да ги вземем на мушка с картечниците!
28
2
 
2
 
! Отговори
кочо преди 11 години
28: никак,ама никак не си прав. Твоето русофобство успя да сътвори и такава глупост. Това са две различни значения. Значението "падна" не означава нищо друго,освехн това че нещо е паднало,без да пояснява какво е станало с това "нещо", докато думата "разби се" съвсем ясно показва,че нещо което е паднало /самолета/ не само че е паднало, а се е разбило,т.е. станало е на трески ,или нещо подобно. Не намесвай думите,за да правиш от това политика.
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Навремето статиите си имаха автор. Това може би трябва да се направи задължително, защото много грешки, много глупости се пишат в тоя сайт наред с интересните и остроумни статии.
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разби се е буквален превод от руски - разбился. На български казваме падна. Като ще превеждате от руски, поне намерете това да го прави някой, който знае български!
25
3
 
2
 
! Отговори
Peter преди 11 години
"Разибилият се....." LOL грешка до грешка...
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Автора на статията е шедьовър за колекционери на сакатлъци .... ужас!!!
23
3
 
26
 
! Отговори
of преди 11 години
Автора на статията е УНИКАЛЕН ***!
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя самолет от нашата авиация бе, току що го купихме за мисиите ни в Афганистан
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АМИ СЪС СТАРА ПУШКА НЕ СЕ ГЪРМИ !
20
2
 
15
 
! Отговори
Дръж се земьо - шоп преди 11 години
Явно не ви понася критиката (напълно основателна) написана по културен и възпитан начин и ми редактирахте мнението. Вие не сте кибер пумия, вие сте кибер пумийна яма!
19
2
 
27
 
! Отговори
Дръж се земьо - шоп преди 11 години
САКАТЛЪК ?!?!?!?!?!?!?!?
18
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за човека, ама честно не разбрах почти нищо от драсканиците на тъй нар. журналист, който е написал това. Абе, днес.бг, знам, че е криза и че на никой не му се работи за без пари, аба чак толкова да ви е паднало нивото? Срамота. Третокласници ли ви пишат новините? Че стила е точно такъв.
17
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Toя писач 8-ми клас не е завършил - дума да не става за журналистика!
16
3
 
36
 
! Отговори
Георги преди 11 години
"причините за сакатлъка с ретроплана"Пълна трагедия сте Днес БГ - Връх на журналистическия изказ.
15
2
 
42
 
! Отговори
Аеропън преди 11 години
Прочетох няколко пъти, но резултат нямаше! Що за изказ, що за стил, що за неграмотност?!? "...Тревор Рош изгуби контрол над машината метри след полета. ""Селището на смъртоносния инцидент...""...който производство на компанията "Де Хавиланд еъркрафт..."WTF!!!
14
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И накрая, мозъчно и душевно осакатения драскач подчертава, че стаа въпрос за мноо пари...без да си сасе сметка, че който и да е самолет от 1915-1955 все си е "колекционерска рядкост"...въпреки, че "колекционерите" ги колекционират за да летят с тях, а останалите са по музеите...
13
3
 
24
 
! Отговори
gigi преди 11 години
99% от самолетите са от миналия век!!За останалите неграмотни простотии от т.н. статия е безмислено да се говори.Жалка, неграмотна Джурналистическа ***!
12
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"за сакатлъка с ретроплана, който производство на компанията" = Мозъчно осакатен "журналист""Близо 600 зрители се разминаха със смъртта" - значи пада и коси наред - "журналиста" явно радостно си представя падането на Боинг 747 примерно, а не 2-местен дървен самолет"ретроплан" е крайно невероятна дума - ретро на план ... какъв план ? Пренапишете "матряла"...