Защото минижупът не привлича достатъчно внимание...

Новият хит: поли с LED осветление
3 юли 2015 20:40,
51

 

 Снимка: klyker.com

Изглежда, че пришиването на LED лента към минижупите е някакъв нов летен хит. Разбира се! Какво би привлякло повече погледа от минижуп освен минижуп с осветление? 

Вижте ефекта в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човешката глупост е безкрайна. А тези, които я намират за интересна са още по- зле.
30
0
 
4
 
! Отговори
NO NAME преди 8 години
Минижуп е къса пола. Това на снимката изобщо не е пола. По-скоро е по-широк колан, който се ползва вместо пола. Не знам коя нормална жена ще ходи така по улиците (дори без светещите ефекти)- да и се подават карантиите изпод "полата". Късите поли са яки, ама тва вече е прекалено пачавренско...
29
1
 
6
 
! Отговори
импресарио преди 8 години
Бе, хубаво е да има и звукова сигнализация. Примерно, една тромба отзад, на метан. Мисля, че още по-голямо внимание ще привлече. Пък не е кой знай каква инвестиция.
28
1
 
14
 
! Отговори
Аз съм си преди 8 години
Ммм, това си е маркетинг. Всеки търговец използва светлина за да промотира стоката. Това е пола за работа. Хит или не, няма значение. Целта е ясна. Дори да не казват цена в лева/евра жените се продават по този начин. Само да вмъкна, преди да скочат феми-фашистките, че съм жена.
27
3
 
2
 
! Отговори
Kazanova преди 8 години
NAPROTIV-MACKATA E MNOGO SLADKA,MALKO SLABICHKA,NO E GOTINA
26
1
 
5
 
! Отговори
Kazanova преди 8 години
Naprotiv,minijupa privlicha-i oshte kak,osobenno kogato se nosi ot stroini,pravi I dobre oformeni bedra I leko ,ot vreme na vreme da se vijdat I gashtichkite,pardon,bikinkite.Ot tova po-hubava gledka nqma
25
3
 
4
 
! Отговори
2 преди 8 години
тая е порнозвезда!
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZZarsstvo Balgaria i Tarnoovskata Konsstituzzia...
23
4
 
10
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Очевидно сухарите са мнозинство у нас,гледката си заслужава
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една тайна организация в протоколите си, случайно намерени от жената на един от участниците й и предадени в Царската тайна полиция на Русия през 1912, и които били публикувани, а седмица след това иззети от всички книжарници и забранено да се публикуват в Русия, която е направила Френската буржоазна революция, споделя за себе си, че тя възнамерява да предизвика 3 световни войни, да властва в политиката на държавите отменяйки монархиите и създавайки "демокрации" с многопартийни системи, в които ще внедрява своите агенти, и възнамерява да постави свои доверени лица на ключови позиции които ще ***
21
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТЕРИЧКИТЕ ТРЕБЕ ДА ЖИВЕЯТ НА СВЕТЛО
20
2
 
22
 
! Отговори
rokoboko преди 8 години
Айдее, тези вече и ... си осветяват!
19
1
 
33
 
! Отговори
Гунчо Гунчев преди 8 години
Имам само предположение, как се зареждат батериите на минижупа, но тук нищо не се споменава за това, каква "букса" на зарядното трябва да се ползва. Хубавото е че според определени обстоятелсва може да свети в зелено, жълто и червено. Остава да се монтира и фискално устройство за удобство на НАП.
18
4
 
27
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
Следва - перо в ***.
17
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МИНИЖУПА НЕ ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО НА МЪЖЕТЕ ЗАЩОТО ТЕЗИ ЖЕНИ НЕ СА КАТО ОНЕЗИ ОТ 20 ВЕК. ВИЕ ВИЖДА ЛИЛИ СТЕ НА КАКВО СЕ КАЗВАШЕ БЕДРО? А НЕ КОКАЛ С МЕСО КАКВИТО СА СЕГАШНИТЕ МОМИЧЕТА И ЖЕНИ. СЕГАШНИТИ ПРИЛИЧАТ НА КОКОШИ КРАК. ВИЖДА ЛИ ЛИ СТЕ НА КОКОШКАТА КРАКА? АКО НЕ СТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ГО И ВИЖТЕ ДА ЛИ ЩЕ ВИ ХАРЕСА. И ФЕНЕРЧЕТА И ПРОЖЕКТОРИ ДА СИ СЛОЖАТ НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ПОГЛЕДНЕ КОКАЛЯЦИТЕ.
16
3
 
86
 
! Отговори
жеко преди 8 години
когато свети червено значи не дава, като свети жълто значи трябва да си подготвен може да даде може и да не даде, като свети зелено дава на всички
15
1
 
7
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
то минижуп не беше ли друго , туй на снимките си е къса пола -- то аз нито едно от двете не ползвам , ама ....
14
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приличат на ***, които си рекламират стоката вечерно време.
13
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това си е проста една хитра рекламна кампания на хардуерна фирма. Никакъв летен хит не е. Просто привлича вниманието. Никой няма да тръгне така освен травестити в дискотека.
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледайки снимките и чудото на технологичният свят, мога да кажа с радост и щастие, че най после на околовръстното да вземат да го интегрират, че да не се мъчат в тъмното нашите събратя и сестри да си търсят дупките и примоционално получават LED светлина към храмовете на Винирическите опс на Винера ;)