Не хора, а животни – кои са най-известните четириноги инфлуенсъри

Те са пухкави, сладки и пленяват сърцата на милиони
5 сеп 2019 11:30, Нели Христова
28

Котката Коби

Instagram вече е пълен с инфлуенсъри, които използват социалните мрежи, за да ви проповядват и продават различни неща – как да ядете авокадо с всяко ядене, да спортувате и да водите здравословен живот, да си купите точно определена козметика за лицето или да ви дават съвети как да живеете живота си.

Разбира се, всички те са усъвършенствали перфектно как да си направят красива снимка за профила си, така че тя да ви хване окото. Но има едни четирикраки пухкави същества, които се справят по-добре с това да са инфлуенсъри в Instagram. Или поне не са толкова досадни, колкото хората, които правят какви ли не неразбории в името на перфектния кадър.

Те са животни, но имат повече последователи от някои хора. Понякога, позирайки пред камерите на своите собственици, те изкарват и повече пари.

Така, котката Коби, която е прочута със своята бяла козина и сини очи, успява да привлече вниманието на близо 2 милиона души. Нейната собственичка Ребека започва Instagram акаунта на шега, но с увеличаването на последователите, тя започва да се старае все повече и повече, докато накрая не идват първите сделки с рекламодатели.

А благодарение на своите 2,1 милиона фена, Естер – прасето чудо, успява да събере 400 хил. долара, за да може да се премести със своите собственици във ферма. Всъщност, Естер била купена като декоративно прасенце, което не трябвало да расте много. Но днес тя тежи почти 280 килограма и всъщност е доста голяма.

Преместването във фермата било наложително, тъй като в Канада е нелегално да държиш добитък в дома си. За това феновете на „малката“ Естер събират парите, а семейството, което се грижи за нея, не просто се мести в новия си дом, но и го прави приют за изоставени фермерски животни.

Кучето Локи е наполовина хъски, наполовина маламут. Неговата собственичка Кели започва да публикува снимки на красивото четириного веднага щом го взима през 2012 година. А през 2016 г. той изкарва толкова много пари, че напуска работата си и започва да се грижи единствено и само за социалните акаунти на Локи.

2,8 млн. души са фенове на френския булдог Мани, който е и истинска звезда. Кучето се е снимало в реклами на American Apparel, Converse и PetSmart, но славата не го е завладяла напълно. В многото видеа в профилите му в социалните мрежи той показва колко обикновен булдог е всъщност.

През 2017 година Вафличка става топ инфлуенсърът според Forbs. Тя завладява сърцата на 3,3 милиона души със своите прибрани уши и големи очи. Работила е за компании като Intel, PBS и Fresh Step.

Повечето инфлуенсъри са котки или кучета. Но Джунипър е... домашна лисица. Близо 4,1 милиона души следват акаунтите на животното, тъй като то е доста различно от нормата, а и обича да се хвърля върху всичко, което смята за плячка.

Винъс е котка с две лица. И нищо чудно, че 4,5 милиона души са луди по нея. Тя има двойно ДНК, а благодарение на това, едната половина от главата й е черна със зелено око, а другата – оранжева със синьо око.

Лил Бъб спира да расте, когато е едва 900 грама, няма зъби, а езика й постоянно стърчи навън. Генната аномалия прави котето толкова уникално, че събира 5,6 милиона фенове и дори участва във филм, който бе представен на фестивала Трайбека.

Полярната мечка Мая е всъщност Самоед, който е популярен с това, че опитва различни храни в канала си в YouTube. Съвсем наскоро Мая получи плакета от сайта за споделяне на видео, тъй като събскрайбърите й станаха повече от 1 милион. Във всички социални мрежи самоедът има общо 6,9 милиона последователи.

Пъгът Дъг е стискал лапи със звезди като Шакира и Ед Шийрън, имаше мисия да пресъздаде Instagram снимките на Тейлър Суифт от 2015 година. Каквото и да прави, Дъг винаги е в крак с тенденциите и често прави поп-културни препраптки към своите 10,4 милиона последователи.

Но най-популярен от всички е Джиф Пом. Померанът се радва на вниманието на 31,4 милиона души. Той държи два рекорда за бързина, винаги се разхожда в модерни екипи и е приятел с много известни личности, включително Кейти Пери, в чийто клип участва. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Обикновен булдог??? преди 4 години
В многото видеа в профилите му в социалните мрежи той показва колко обикновен булдог е всъщност.Вие откачени ли сте?! Как очаквате един булдог да бъде завлаян от слава? Това е животно! Каква слава, какви пет лева?Хората Тотално Са Изтрещели!
16
0
 
0
 
! Отговори
Касапина преди 4 години
Аз пък не съм чувал за четириноги хора?! Баси простотията ХАХАХАХА!
15
1
 
1
 
! Отговори
клати-ку..ренса преди 4 години
Бе каква е тази модна дума "инфлуенсър"?! Доколкото си спомням инфлуенца се казваше някак си по-културно на грип-а ?!
14
0
 
0
 
! Отговори
фейкнюс преди 4 години
Къде са маламутите фил и нико ? Незнам за инстаграм ама в ютуб са доста извесни !
13
0
 
0
 
! Отговори
L. преди 4 години
Полярната мечка много прилича на самоед.
12
1
 
1
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До 15. Поне не значат глупости.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Тя има двойно ДНК ..." ????
10
0
 
5
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Какво е инфлуенсър?????????И за да не бъда разбран погрешно и наречен с думи обидни, като ***, *** и прочее, типично за булгаристанеца, да кажа че знам английски и значението на думата influence. Само не схващам като как тази дума се вписа в българския език, какво значи и като как някой ще ми инфлуенсва за каквото и да било. Знаете ли, думата така написана с бг букви звучи простовато, да не кажа просташко, също като тези, които се имат за такива.
9
0
 
4
 
! Отговори
бай Стамат преди 4 години
да ви инфлуенснат в милицията
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че има чужди езици да им използвате думите
7
3
 
0
 
! Отговори
статистиката преди 4 години
До 6. Този професор е вкарал в тия 80% и професори. Статистиката показна , че със средно и без средно за напуснали страната. И в България са повече с висше. На държавна работа с ДОО.
6
1
 
10
 
! Отговори
aa преди 4 години
един професор беше казал нещо за 80 на 20%. та така
5
0
 
11
 
! Отговори
Пореден преди 4 години
influencer (инфлуенсър)По същество инфлуенсърът е влиятелен човек, който чрез своята популярност, знания и опит в индустрията или присъствието си в социалните медии може да окаже влияние върху действията на купувача/потребителя. Думата идва през старофренската influence, която всъщност е термин от астрологията, със значение на струене на небесна мощ от звездите в определена позиция, която влияе върху характера и съдбата на хората, като наставката -er означава лице, свързано с.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдаааа, а по статистика всеки ден от недохранване в света умират 7 хил. деца под 5 години. Но нейсе, пак по статистика до 20-30г. населението става 10 млрд и Естер прасето чудо, отива където й е мястото - за пържоли. Колко трябва да е измарукан човек за да вкара около 200кг. сввиня в кухнята, със всичките съпътстващи аромати и т.н.
3
0
 
7
 
! Отговори
.. преди 4 години
Аз понйеже съм *** и не съм учил Български език, искам да попитам... какво е инфлуенсър?
2
7
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Липсва най-известният български инфлуенсър Kотаракът Румен!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е не..................