5 начина да изглеждаме скъпо облечени със скромен бюджет

Ето няколко идеи
13 окт 2022 22:29, Михаела Лазарова
11
5 начина да изглеждаме скъпо облечени със скромен бюджет
Снимка: Istock

Новият сезон вече е тук – а с него ни се налага да започнем промени, които досега сме отлагали. Започваме подготовката за училище или детска градина, преглеждаме гардеробите, рафтовете, стаите… Покрай истерията с купуването на дрехи и помагала за децата, бюджетът ни съвсем се е свил – и се чудим какво да направим, за да можем да заделим нещо, макар и малко от него и за себе си.

Има ли начин да сме стилни и елегантни, макар и с оскъдни средства? Да, разбира се! Ние сме тук, за да ви помогнем и да ви дадем ценни съвети как бихте могли да изглеждате зашеметяващо, без да е нужно да отделяте огромни суми пари за това. Нямате търпение за нашите препоръки, нали? Ето ги и тях:

Изберете пончо

Тази връхна дреха е много подценявана. Уверяваме ви обаче, че тя е сред любимите на много дами със стил и класа, особено през есента. Ако изберете цвят крем, бяло или черно – тази дреха буквално ще си отива с всичко, което носите. Тя създава усещане за топлина, уют и помага вашият стил да е малко по-закачлив. Ако искате да изглеждате шик – изберете пончо от кашмир или вълна. Ако цената за подобна дреха ви се стори твърде висока – винаги можете да потърсите нещо подобно в магазините втора ръка – не се притеснявайте – на тях отдавна не се гледа като на магазини за бедни! Точно обратното – там можете да намерите дрехи уникати, съкровища, които са различни.

Носете панталон от вълна

Макар и да ви прозвучи странно – повярвайте – подобна дреха би придала на цялостната ви визия много стил и класа! Какво правим с настъпването на есента? Изваждаме дънките от гардероба... В това няма нищо лошо, разбира се, но опитайте се да проявите малко фантазия. Представете си колко елегантно бихте изглеждали с добре ушит панталон от естествена материя, който пада тежко. Ако го съчетаете с тънък пуловер от фина вълна и допълните с красиво палто и шапка – няма как да останете незабелязана! За да издължите оптически краката – изберете тесен панталон с висока талия и съчетайте с високи обувки!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: модастилоблекло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Бати преди 1 година
И глупавата статия.То си личи,човек ако има пари как се облича и такъв къде няма! Манипулативни и пропагандни прости медии,ще ви горят редакциите някой ден.Турция ДОКАЗА с телефона си който счупи депутат,заради дезинформацията като вашия сайт!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нелоши съвети, но трябва да изглеждаме СТИЛНО, не скъпо облечени...а това за 1500лв., еми Танче няма как да стане, масово българите са на 550лв.заплата нето/бруто710/
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По- добре нескромен бюджет, пък нека съм с грозни дрехи!
7
3
 
17
 
! Отговори
сс преди 1 година
типично за плебса. да изглеждаш богат с 5 лв в джоба. Трябва да изглеждаш СТИЛНО, а не скъпо.
6
6
 
4
 
! Отговори
До Таня преди 1 година
Точно ти си представям като каква оффца изглеждаш! Като съм ти чел изказванията... Ти си от най-досадните оффци, прости като гъбена чорба, ама със самочувствие в небесата, защото имат някой лев в банката. Като те почнат болестите след някоя годинка и хванеш мъжа си с по-млада от теб с 15 години, ще ти се наместят сачмите в кухата хралупа, която ползваш за да си правиш прически върху нея.
5
6
 
9
 
! Отговори
Таня преди 1 година
Жена може да е облечена стилно и с вкус за по-малко от 1500лв общо. Класата не е в парите.
4
2
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Начинът е само един.Да се изкарват повече пари и наистина скъпи дрехи.Тези 5 начина може да се пропуснат.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Верно? Заибиииииии....!
2
1
 
34
 
! Отговори
Онзи преди 1 година
А защо трябва да изглеждаме скъпо облечени?!?!?!
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Т.е. как да сме бедни, ама фЙешън. Простотии.