Реге ракета

Първият български реге лейбъл Roots Rocket с парти и нова група
Обновена: 5 май 2011 17:13 | 5 май 2011 17:12,
0
Реге ракета
Флаер: Roots Rocket

На 14 май първият български лейбъл за реге музика Roots Rocket ще предложи няколко премиери с голямо парти и концерт.

На събитието музикантите от Root Souljah ще представят новия едноименен проект на лейбъла – Roots Rocket Band.

Новата формация е в състав: Flambo (бас), Yasha (клавир), Dizza (перкусии), Zafayah, Jahmmi Youth и Sen I от Root Souljah, в комбинация с добре познатия Наско Попов на барабаните и взривоопасната брас секция на младата фънк-сензация South Wick. Музиката им е смесица от яко roots reggae, с хип-хоп и фънки елементи.

Roots Rocket Reggae ще зарадва публиката и с концерт на новото попълнение на лейбъла – българската реге свежест – група Мерудия!

Артистите на Roots Rocket ще бъдат подгрети от качествена музикална селекция на DJ Brmbaras от Zionlionz Soundsystem, който ще се погрижи всички присъстващи да получат обещаната свръхдоза позитивни вибрации.

Roots Rocket е първият български реге лейбъл, стартирал в началото на 2007 с диска Root Souljah EP на едноименната група.

Още по темата

От 2011 с разширяването на лейбъла, вече под името Roots Rocket, компанията продължава с нов заряд изпълнението на мисията си – развитие на родната реге сцена; представяне на световни реге изпълнители в България; подкрепа на млади артисти и продуциране на всички други проекти, които заслужават вниманието на публиката според екипажа на Roots Rocket.

Roots Rocket Reggae ще се състои в клуб Studio 5, началото е 20,00.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: roots rocket reggaeroot souljah
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари