Арестуваха алжирец, изнасилил и ограбил 23-годишна в София

Шефът на 6-то РУ отстранен от длъжност след друг инцидент в столицата
Обновена: 29 юни 2019 14:27 | 29 юни 2019 13:52, Красимир Ангелов
83
Арестуваха алжирец, изнасилил и ограбил 23-годишна в София
Снимка: Булфото, архив

Полицията в София е задържала алжирец, изнасилил и ограбил 23-годишна жена до Конната база в София. Престъплението станало на 25 юни, а мъжът е използвал бутилка от стъкло, за да заплаши момичето, съобщи шефът на СДВР Георги Хаджиев, цитиран от "24 часа".

Един час преди да нападне младата жена мъжът опитал да посегне сексуално и на друго момиче. Той е задържан и и в момента се намира в ареста на 1-во РУ и се очаква от прокуратурата да му повдигнат обвинения.

Шефът на СДВР съобщи и за друг инцидент от последната нощ. Началникът на 6-о РУ в София Петър Василев е буйствал в заведение в столичния кв. "Лозенец". След подаден сигнал за поведението му той тръгнал с автомобила си и отказал алкохолна проба, след като бил спрян от полицаи, съобщи Хаджиев.

Василев не е парадирал със служебното си положение, но не е изпълнил уверението, че ще се яви на кръвен тест за алкохол. Затова книжката му е отнета за 2 години, а колата е служебно дерегистрирана за 1 година.

Василев е отстранен от длъжност. Назначена е проверка, а материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата, която да прецени дали има данни за хулиганство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Притежаването на български паспорт нищо не значи - то и Бойко Борисоф е с български паспорт!
54
1
 
43
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Алжирец? От мирните имигранти, дето ги покани Меркел, а Кристалина каза, че те ще подобрят генофонда ни? Да изнасили момиче у нас? Абсурд! Те всички са бедни емигранти, бягащи от война или друго, кротки, като агънца!!!
53
0
 
24
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
Че кой уважаващ себе си човек би докоснал алжирка?
52
0
 
21
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 4 години
До асан Прав си,анонимнико,и ако това момиче има рода и приятели,този индивид няма да излезе от затвора,на този и оня там трябва да бъде пошепнато и указано,а и платено,такова зло да изчезне!
51
18
 
3
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 4 години
Хак и е на изнасилената,какво търси с алжиреца? Не разбрахте ли че тези мигранти са диви хора? 1977 ако не се лъжа имаше мигрантска вълна. Все заможни и възпитани хора,задържаха се за кратко и после поеха на запад....А нашия началник на 6 РПУ направо не е за коментар...
50
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,,Щом алжиреца е изнасилил и ограбил 2 българки трябва българите да изнасилим и ограбим 2 алжирки''''................ Ами то алжирки няма,има само алжирци в България. ...И са ко праим?? Или освен да ...
49
1
 
36
 
! Отговори
асан преди 4 години
Единственото правилно наказание е разпъване на кръст за пустинния маймун и всички, които го защитават!
48
0
 
20
 
! Отговори
Fck преди 4 години
От вчера новината за Полицая наркотрафикант . Не ни прави по спокойни заради текста "задържан" задържан и осъден и в затвора са 3 различни неща повече няма да чуем за този индивид вервайте ми ;)
47
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом алжиреца е изнасилил и ограбил 2 българки трябва българите да изнасилим и ограбим 2 алжирки
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В такъв случай изнасилете алжирки не може алцирци да изнасилват българки ние българите да изнасилим алжирки как така те ще изнасилват нашите жени .
45
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"*** много обичате да вменявате вина на цели народи, етноси и религии"При 0,5% от населението и 20% от престъпленията какъв е извода бе, ФЛУИД? В полит-***-коректната Канада дори приеха закон, че не може да изнасяш такива данни, дори да са самата истина. Гьобелс, Берия, Мао, Пол Пот и Сталин ряпа да ядат.
44
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя алжирец е подлъган. Вместо към Франция се забил на изток към соца. Тоя си мислил , че тук е демокрация. Нук е демоклатчица. Още я градиме.
43
0
 
41
 
! Отговори
Помни! преди 4 години
Преди година и половина един шев от пожарната пиян направи верижна катастрофа. Отказал да даде алкохол защото си ударил главата и не е "разбрал" че трябва. Не е дал и кръвна проба в срок. В момента си е на същата длъжност все едно нищо не е станало.
42
5
 
15
 
! Отговори
Пустиняк до 44 преди 4 години
Ахаха, ето че Меркел е виновна и за шефа на шесто районно. Представих си колко умен може да си, след такова заключение, и ме хвана срам, че сме демокрация, в която такива завършени профани като теб имат право на глас. И сте такова мнозинство огромно, много повече от 80те процента, че тази територия е завинаги обречена да бъде управлявана от чисти престъпници.
41
27
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Кратуняк, ще кажеш, че само от малцинствата са престъпници! *** много обичате да вменявате вина на цели народи, етноси и религии, но винаги се разграничавате от престъпленията на своите. Това се нарича прословутото ОРИЕНТАЛСКО бягство от отговорност. Държава издигнала на всички ръководни постове, откровени престъпници от чист български произход, но не - само малцинствата са такива. Смешни сте, жалки сте.
40
1
 
18
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До ХахаВсе с български паспорт... автоматически, това не означава Българи, ***-демон-крадче;)))
39
9
 
7
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До ПустинякАбе, личи си, че си пустиняк, та ич биля и музовирин;))) Ами кой е виновен, за този полицейски шеф? Бойко Кратунков;))) Полицията от 2001-2002 г., е негова. Реформи там? 0-нула;))) На кой е подчинен Бойко Кратуната? На Мерткел Кашнер! Не сте толкова умни;))), опитвате се, ама не ви се удава;)))
38
22
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Ако в Западна Европа бяха толкова затъпели от омраза и за един случай на престъпление, обвиняваха целокупно цялата нация, че в случая всички бежанци, какво ли щяха да предприемат след всяко разкрито престъпление от българин? Че в Европа е пълно с бг престъпници и измамници, това е ясно. Но те съдят и осъждат виновния, не истерясват да гонят всички българи, заради престъпленията на скимиращите карти, на крадците, сутеньорите, рекетьорите, измамниците все с български паспорт.
37
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде си путин, славянски боже?Пак лежиш под Ердоган и .... договаряш...
36
23
 
9
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Уффф, това в кочинЯта бг само бежанци го правят. Ганьовистанецът не изнасилва, бие и унижава жените. Всъщност жалката истина е, че манталитетно съвременният ***-*** е мнооооого по-близо до алжирците и афганистанците, отколкото до холандците примерно. Показателно е, че от цялата двойна новина, сляпо мразещите кратуни изобщо не обръщат внимание на втората част, с развилнелия се шеф на районното. Той нали си е нашичък. Или и за него е виновна Меркел...