Блумбърг не се шегува, изхарчи $188 млн. за 3 месеца

Комитетите на Тръмп изостават с цели $35 млн.
35
Блумбърг не се шегува, изхарчи $188 млн. за 3 месеца
Снимка: БГНЕС

Майкъл Блумбърг не жали средства в опитите си да свали Доналд Тръмп от президентския пост на САЩ. Той е изразходвал рекордните 188 млн. долара за кандидат-президентската си кампания през четвъртото тримесечие на миналата година, съобщава Bloomberg TV Bulgaria.

Тази сума включва 132 милиона долара за телевизионна реклама, 8.2 милиона долара за дигитални реклами, 3.3 милиона долара за проучвания, 1.5 милиона долара за наем и 757 хил. долара за самолетни билети, включително 646 хил. долара за частен самолет, сочат данни на доклад, подаден във Федералната избирателна комисия.

Общите разходи за реклама на Блумбърг възлизат на 300 млн. долара. За сравнение Доналд Тръмп и неговите комитети през четвъртото тримесечие са разполага за кампанията със 154 млн. долара.

Разходите на Блумбърг за по-малко от година са повече от два пъти от рекорда, поставен от Мит Ромни през 2007 г., когато той влезе в надпреварата за президент през април същата година и изразходва 87.6 млн. долара в неуспешното си предложение за републиканска номинация за 2008 г. Ромни, вече сенатор от Юта, вложи 35.4 млн. долара от собствени средства в тези усилия.

Освен разходите за реклама Блумбърг е похарчил много средства и за наемане на персонал и отваряне на офиси. Той вече има на разположение над 1000 души, включително над 700 в 35 щата.

Целият материал вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Тръмп иска Едностранен Глобализъм. САЩ да продават на Света, а Светът да не продава на САЩ. Тъй като Света не печата Долари, ще трябва да ги заеме от САЩ. Така печалбата става Двойна. Света ще бъде Разорен за няколко години. Но за да се построи Едностранен Глобализъм трябва принуда, натиск, подкупи в най-мекия вариант а и както казва Ленин, Войната е продължение на Политиката. Това и наблюдаваме. За съжаление нашите управляващи даже се натискат.
26
0
 
6
 
! Отговори
А сега сериозно преди 4 години
Понеже сенилния Байдън оттича в канала след циркаджийския им импичмънт, подготвят Блумберг да му обере гласоподавателите. Че иначе откачения комунисъ Бърни им изправя косите и върви напред в номинациите.Не за шега работата!
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе какви са тия мумии в тоя САЩ. Срамота, само пенсионери с деменция. Нормални хора под 65 год нямат ли?!
24
1
 
4
 
! Отговори
Лъжлива медия преди 4 години
Решил е да си организира най-пищното публично погребение в американската история. Лошо нема. Ама има смех :))
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уф. Даже забравих, че този е в кампания. Добре е похарчил парите
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
77 годишенТоя с наближаваща деменция президент ще става.Трябва да въведат възрастово ограничение, по млади ,активни ,позитивни хора, а не с памперси, сто и пет болести, изкукали старци
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
отдавна америка се управлява задкулисно от евреите сега директно се опитват да си сложат евреин за президент и вече тръмп взе да ми става симпатичен
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва е все едно аз да изхарча 18лв за 3 месеца...
19
3
 
11
 
! Отговори
Гнусен Евреин преди 4 години
свърши се с гнусния ви глобализъм !!!Тръмп е великан !!!!
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И въпреки всичко, без съмнение ще загуби!!!
17
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Валентин ТодоровА Тръмп от кои е? Той беше близък с Клинтън, поддържаше демократите, безпартиен и сега е президент на Републиканците. Тръмпа даже няма ясна визия за политиката която води, само копира какво му казват от Фокс нюз. Интересно е дали Тръмп има възгледи . Нормалните хора се гнусят от тези ,който гласуват за Тръмп.
16
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със зелена врътовръзка като истински муслиманин
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОПИТА ДА ПРОКАРА СОЦИАЛИЗЪМ В САЩ СЕ ПРОВАЛИ, СЕГА ТРЯБВА ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ НА *** ИНАЧЕ ЛОШО...
14
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това е патриот, не като нашите да искат от хранилката
13
2
 
11
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
тариката ще ги мине за фирменни разходи и така няма да ги плати като данъциима да изхарчи най малко 2 пъти повече до края на кампанията но шансът му срещу доналд е малък
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя ще похарчи всичките пари от корупция хаха
11
1
 
25
 
! Отговори
Валентин Тодоров преди 4 години
Този евреин-янки първо беше демократ,после стана кмет като републиканец,след това взе друг мандат като представител на камирила с неясни възгледи за да се прероди след края на мандата като еколог-социалист.Сега,след пълен цикъл пак е демократ,макар,че смело можем да допуснем,че самия той е в неведение какви са възгледите му и има ли изобщо някакви възгледи.Точно типа политик от който нормалните хора се гнусим.
10
1
 
18
 
! Отговори
bbbbbb преди 4 години
Толкова мангизи, а е само с 8% популятност!!! Ама нищо. Надеждата на "демократите" е след като катурнат сани сенилния дедо Байдън, гласовете за неговата подкрепа да преминат към Блумбърг.Тоя импичмънт беше не само за да наранят имиджа на Тръмп, но и за да се говори с месеци за Байдъновци и корупцията им. Затуй и пуснаха Байдън на сцената. А на комуниста Бърни пак ще мъ спретнат номер както преди за номинацията. Ама и Байдън се опъва. Весело е.
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Ако ще 1 милиард да похарчи, но няма да има перчем като на Тръмп.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С по-малко пари можеше да си присади коса, да опъне бръчките с лифтинг, да надуе хиалурона и да се изруси като Тръмп.