Президентът на Афганистан напуснал страната

Ашраф Гани заминал за Таджикистан
87
Президентът на Афганистан напуснал страната
Снимка: БГНЕС

Президентът на Афганистан Ашраф Гани е напуснал днес страната, съобщи афганистанската телевизия Толо нюз, цитирана от Ройтерс.

Още по темата
Според висш представител на вътрешното министерство Ашраф е заминал за Таджикистан.

Тази информация бе потвърдена и от таджикистанската медийна група "Азия плюс", предаде ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Афганистан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ФастерКосово е гара разпределителна за наркотрафика, контролиран от САЩ. Не знам къде си бил, но нищо не си разбрал.
64
3
 
4
 
! Отговори
Фастер преди 2 години
До любопитен:Ти в Косово бил ли си за да знаеш за трафика на хероин и американците?Аз съм бил и знам че с каптагон ,хероин ,амфети и жива плът се занимават най-вече от бившите служби на соц.държавите и сега и преди 90та!Американците не се занимават с това ,а със световни ресурси,което е нормално за високо развити държави!Ааа да те питам?!?Кой е най-продавания автомат?Не е залади цена или качество,а заради контрабанда!В Африка най-големия внос е от Сърбия и канала е през косово и албания !
63
4
 
2
 
! Отговори
Фастер преди 2 години
До скапаняка за импотентните кравари!Само месец след като се изтеглиха краварите ,козяците проявиха смелост да изпълзят от дупките си,дето бяха натирени от краварите!Аре стига са давали жертви за обречени каузи и с оттеглена подкрепа от бабичката меркел ,френски мек макарон английските травестити ,издържаха дълго ог 2000 до 2021!Който не може да воюва за собствената си свобода ,никой не може да му помогне!И по принцип си отмъстиха!Всички лидери отговорни за атентатите в Щатите са силно мъртви!
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много са ми смешни американските анализатори, някакви мастити анализатори, които предвещаваха как Кабул щял да падне след 4-6 месеца най- рано. Хахахах
61
1
 
2
 
! Отговори
Хюго Бос до 67 преди 2 години
Кое е оснивснието да бягат? Война няма, никой не се бие с талибсните, че да излизат с номера за война. Предадоха се. От посолството на Китай са съобщили, че вдички до е по старому, няма прекъсване на работа.
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ се провалиха в Афганизтан, както във Виетнам. Месят се навсякъде по света, избиват милиони и после ги оставят да се доизбият. Дано Бог ги накаже!
59
1
 
1
 
! Отговори
бай Миле преди 2 години
До Любопитен сигурен ли си, че имаш предвид Косово?... че от поне година всеки ден ( обикновено нощ, но все тая ) поне по няколко самолета на американски военен договор кацат/излитат от и за Афганистан на летище СФ...
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес е празникът на Варна. За първи път нямаше опашки от хора да влизат в църквите. По улиците- обичайното движение на хора, както в неделния ден. Уж програма за празника, но всичко е вяло. Народът е омърлушен...
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА. ТЕЗИ ХОРА ЩЕ БЯГАТ И С ОСНОВАНИЕ И ЩЕ ДОЙДАТ В ЕВРОПА И ПРИ НАС РАЗБИРА СЕ. И С НИКАКВО ПРАВИТЕЛСТВО И С ПРЕЗИДЕНТ ПРОДАЖНИК, ДУША ДА НИ Е ЯКА
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко също ще избяга като президента на Афганистан. Някъде в Турция е новата 'Барселонска вила", край морето и курортите в Турция. Куфарите с евро и кюлчетата вече го чакат там.
55
1
 
8
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Президентът им вчера каза, че се водят преговори с талибаните и съвсем скоро ще бъдат оповестени резултатите. Явно преговорите са били за това на кой самолет да се качи и колко куфара с долари да вземе. Мишка-президент. Да си имаме и ние едно наум.
54
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Сега милиони млади мъже ще си намерят оправдание да се тропосат в Европа, както знаем, идват те, а не жени и деца, както би трябвало да е в основни линии. И както е казал поетът за бежанците - изпити и бледни, в порутен бордей...., вие видяхте ли един изпит и бледен! Стига с манипулациите - наистина да си оправят държавата и да спрат и другите са им се бъркат.......
53
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Според трябва да ги оставят да си оправят те страната, а не да пълнят страната с всякакви. Като са онеправдани жените, какво търсят тези млади мъже тук, а не жени? Нали мъжете не ги закачат тези талибани, ами просто да си налягат парц...те и да се борят за това, което искат! Да не би друг да трябва да мре заради тях, значи те на щедри помощи от ЕС, млади, прави и здрави мъже плъзнали като *** насам?!
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като им спрат помощите и талибаните ще я втасют. За да удържат властта ще трябва да въведат жестока ислямска диктанура от средновековен халифатски тип. След като нямат воля да се противопостават на 70 хиляди талибани и то с правителствена армия от 350 хиляди души при това отлично въоръжена си заслужават съдбата.
51
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Гацо - нещо си се объркал, като се радваш за талибаните, ако дойдат тук първо ще ти спукат гьонът от работа да ги издържаш тях и многобройните им дечурлига, после нашите жени, защото всичко що е жена е под ключ. Ще видиш цивилизация през крив макарон, а най - вероятно и жена през двайсет криви макарона, защото де що има младо и хубаво ще бъде за тях..........
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВладоВ Таджикистан е избягал.
49
4
 
3
 
! Отговори
До 54 преди 2 години
Още Тръмп го измисли. Дава властта на талибаните, а те са послушни. Официално права и свободи ще дават. Няма никои да пострада. Мир ще е.
48
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е пълен позор за "великата" Америка! Бягат пред пещерните брадати талибанопитеци и изоставят "съюзниците" си на милостта им. Виждате колко може да се разчита на тях. Ей така и нас ще изоставят някой ден на турците.
47
3
 
2
 
! Отговори
Владо преди 2 години
В Москва
46
5
 
8
 
! Отговори
Любопитен преди 2 години
Интересно,ако американците се оттеглят напълно от Афганистан,как ще бъдат организирани доставките на хероин за Косово и оттам за цяла Европа?Досега беше лесно-с американски военни самолети до Бонд стийл-Косово.Но сигурно ЦРУ е измислило нещо-няма да оставят реколтата да пропадне.