50% от виното на пазара - от сивия сектор

Най-често нелегалният алкохол се произвежда като домашен
Обновена: 2 фев 2013 09:45 | 1 фев 2013 14:45, Екип на Dnes.bg
26

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Hurkov преди 11 години
italianskite, gratzkite i frenskite vina sa po-hubavi i po-eftini ot balgarskite...imat i garantzia . ako ne e hubavo, vrastash v magasina i si poluchavash parite obratno.
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аре стига реклами, домашното вино му викат довар вино...българина иска да се напива от вино, все едно водка жули, там няква мътилка плува в бъчва и вече много му е сладко...аре стига "майстори"...пили сте хубаво вино някога.. личи си
23
2
 
0
 
! Отговори
наклетитеселяцислубо преди 11 години
Види се *** много си хвали пииенето, мноо му е убаво, само дето така ще си остане в Балубистан, да си се кефи на *** си на село и да псуе тевелизора по управниците -изедници, а че светот не чул за *** - мноо важно, важно е да бришем мазна брада и да искаме АЕЦа...жална картинка...
22
0
 
4
 
! Отговори
Korsar преди 11 години
Zorat im e neplateniia danak-no zapochvat s prikazkite za kachestvo i drugi ala-bala.
21
1
 
9
 
! Отговори
до реалист преди 11 години
По принцип си прав, но и грешиш. Някои изкупуват грозде, не всички. Работил съм точно с/у един винпром. През целият сезон влезе само 1 камион с грозде. Сегурно да си направят вино за себе си. Но всеки божи ден, през всички сезони, излизаха тир след тир с готова продукция.ОТ ГРОЗДЕ ЛИ Е ТОВА "вино"?
20
1
 
13
 
! Отговори
от Чехия преди 11 години
Като си бях за празниците в БГ купих купешко наливно вино. Какво беше няма да обяснявам. Само ще кажа, че го излях в мивката. Сигурен съм, че в това "вино" няма и зрънце грозде. Отидох на пазара и купих домашно. Беше прекрасно. След това за Коледа и НГ купих от същият човек - и той и аз доволни.Но какво искат нашите управници? Да унищожат и малкото хубави, които са се запазили? Напротив. Мисля, че реклама трябва да се прави на тия истински майстори и на вино, и на сирене, и много други неща.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То пък от белия сектор кое точно му е Виненото ??Някакъв кирташки спиртен сироп с вкусове на вино уж ,кои заблуждават ?????Се едно да ми държи сметка консервната фабрика що си консервирам зеленчуци и плодове малко става.
18
0
 
6
 
! Отговори
kiko преди 11 години
TRIABVA DA STANE PONE 80 PROSENTA !!!!!
17
1
 
24
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Aбе , пий си виното ,което от измитата ти бъчва струва 5-8 лв. бутилката , а аз си купувам от съседа ми домашно на 2лв. и виното му е върха!!! Вие изкупувате гроздето по 20 ст. и печелите над 10 пъти повече !!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам Мишо от сериала Столичани в повече да бъде назначен за главен държавен дегустатор
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Относно алкохола, българина на балама не го правете!Няма да купуваме вашето вино менте за по 5-6 лева литъра, което боядисва шишето. Вие качественото знаем къде го давате. А *** на пазара....с тех тровите хората. Себестойността на 1 л. вино е около 2 лева. Това означава, че като си сложите 20% печалба+разходи+данък, то трябва да стига до нас за около 4-4,50 лева, а вие ни предлагате бливочи с боя за яйца за по 5-6 лева.
14
1
 
16
 
! Отговори
Правилно преди 11 години
ТУК НЕ Е ВЪПРОСА ЗА КАЧЕСТВОТО, а да се купува от Антон Щерев и Атанас Петров собственици на "Винпром Пещера" , собственикът на "Винпром-Карнобат" Миню Стайков И ДРУГИ ЛОКАЛНИ МАФИОТИ!!!
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма нищо по-вкусно и добро от домашно приготвеното,ако ще и алкохо и храна да е.Хора има прекрасни български рецепти и хехники на приготвяне за всичко от алкохол до мляко.Купувайте си продукти от селата и няма да имате проблем.
12
0
 
8
 
! Отговори
emos преди 11 години
До 10-подкрепям на 100%.Тъй като съм с много високо кръвно пия 5-6.литра годишно а правя по 150л.Но кефа да започнат още Ноември да те питат хора които не са фенове на виното,какво стана кога ще го пробваме е незаменим
11
0
 
17
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Ние в Кривунделово,сме 100% в...сивия сектор,защото пием само...домашно вино.Само баба Гицка на 102 вече не...пие,защото го...пресуши,ама аз й давам от мойто;да й поддържам...бодрия дух.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ШаманЕлементарно е, а и тръпката да чуеш одобрение на трапезата от хора, които не знаят, че е твое дело е несравнима. Убедих се, че собственото произвоство носи наслада не само на небцето.
9
0
 
13
 
! Отговори
maketo преди 11 години
леле коко ги е яд дека кръкачите си праим дома вино и не им купуваме химийте по5-6 лв 700 грама
8
0
 
6
 
! Отговори
Шаман преди 11 години
До 4,Супер човек, аз идея си нямам ка се прави домашно червено вино. Когато мога си купувам (домашно за предпочитане), и гледам да стоя по далеч от бутилираното.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Купувам двойно преварена ракия на 6 лв директно от казанджия и съм доволен.
6
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ЗА РАКИЯТА ДА НЕ ГОВОРИМ. ИМА ЕДИН ЦЕХ ДО АСЕНОВГРАД.КОЙТО БЪЛВА ТОНОВЕ МЕНТЕ.ИЗТРОВИХА ПИЯНИЦИТЕ.НО ТУК НЕ Е ВЪПРОСА ЗА КАЧЕСТВОТО А ПО СКОРО ДА СЕ КУПУВАТ ОТ ПЕЩЕРСКА И КАРНОБАТСКА И ДРУГИ МАФИОТИ