Арестуваният в метрото без маска не вярва в коронавируса

Той се закани да заведе дело
22 ное 2020 20:45, Нели Христова
191

Едва два дни, след като бившият заместник-кмет на Пловдив беше арестуван в столичното метро, защото е без маска, днес отново се качи на подземната железница.

Неделното пътуване на Александър Долев и Анелия Господинова започва от метростанция Сердика. Тук преди 2 дни полицията ги задържа, защото и двамата отказаха да сложат предпазни маски.

Няколко са влаковете и метроспирките, които група от петима без маски сменят. Реакция липсва и от страна на служителите на метрополитена, и на полицията.

И така близо час никой не направи забележка на нарушителите на заповедта на здравния министър.

Първи коментар след задържането си направи бившият зам.-кмет на Пловдив Александър Долев след задържането си.

"Това е груб полицейски произвол, в понеделник ще си взема адвокат и завеждам дело за морални щети", заяви той, пред Bulgaria ON AIR.

Срещу Долев е имало 15 преписки в прокуратурата и полицията. Бил заместник-кмет и временно изпълняващ кмет на Пловдив от ВМРО. Твърди че все още сред редиците на партията.

"Бяха ме обвинили в закана за убийство, после ми прекратиха преписката, извиниха ми се и ме пуснаха", коментира бившият зам.-кмет.

Долев не вярва и в съществуването на коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
3
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Подкрепям този човек от гледна точка на психозата,която се насажда.Иначе има Ковид.Ама има и Грип в момента! Ковида го има от 50 г. И са 36 вида!
150
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да мре,местя.
149
3
 
6
 
! Отговори
До 168 преди 3 години
В КОВИД отделението няма да го търпят, ако прави номера.Той ще изпозарази персонала.Така че наистина няма шанс да го търпят повече от 24 часа.
148
2
 
3
 
! Отговори
До 162 преди 3 години
,,може пък да му е писнало...,,Ами като е бил агресивен, да си тегли последиците, какво ме интересува.Пито- платено
147
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,Миличкият той ,,Ми той мъченик за вярата станалНе вярвал във вируса.В какво вярва?Във вуду магии ли.Щял ,,да заведе дело,,, Ами да го направи,като е такъв Кверулант.
146
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния мънгър с промит мозък. Затова сме на това положение. Заслужава за наказание да изкара 1 месец в някое Ковид отделение в София, та види има ли няма ли вирус.
145
7
 
3
 
! Отговори
Evgeni преди 3 години
До az, aко не знаеш определението на думата стадо, то това са масата хора, треперещи ежедневно на поднесените им статистики.
144
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само промити мозъци вярват в новата религия.
143
5
 
4
 
! Отговори
az преди 3 години
До ЧебурашкаМоже пък да му е писнало да слуша едно и също, повтаряно от всички паникьосани, което пък нарушава неговото спокойствие. Подозирам, че и полицията не са били много любезни и това е провокирало и агресия. Но няма смисъл да се опитвам да обяснявам, тъй като каквото и да кажа, ще бъда определен като "конспиратор", "***" и ще ме пратите да помагам в отделенията. В света винаги е имало около 5% разсъждаващи, а останалите се пускат по ечението. Съгласен съм иначе, че вирус има
142
23
 
14
 
! Отговори
az преди 3 години
Разбира се, че ще го арестуват! Как така си позволява да има собствено мнение и да вярва в нещо различно спуснато от властите? Да живее стадото! Бееее...ееее...
141
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На този от самолет му личи, че отдавна е изтървал козите. Бил от ВМРО, ама друг път. Айде къш и не на нас тия.
140
6
 
10
 
! Отговори
маскиран преди 3 години
До пияница мистикЩе заведе и ще спечели!И то с единственият довод, че маските, които сме длъжни да носим не предпазват от БИОЛОГИЧНА ОПАСНОСТ! Има си европейски регламент за личните предпазни средства (ЛПС). Там пише на какви трябва да са ЛПС за дихателната система. Тези, които носим са срущу прах, някои имат и такива за химическа защита (изпарения от бои, лакове). Маски срещу вируси, бактери и т.н., вероятно има само в болници и лаборатории.Мислим се за защитени
139
5
 
6
 
! Отговори
браво преди 3 години
Ковида е навсякъде, като останалите грипчета! На който каквото му е писано!
138
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Патреоти , герб - няма смисьл от коментар
137
2
 
13
 
! Отговори
Спокоен преди 3 години
Всъщност, вероятно ще спечели делото. Достатъчно е да декларира, че не му е било предоставено предпазно средство от държавни или общински власти. Коментирам единствено и само юридическата страна на въпроса.
136
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аууу, веднага да го запишат като доброволец в ковид отделението. Най-добре е съдът да им дава обществено полезен труд за наказание на такива глупендъри. Всичките индивиди от Обединените *** са за обществено полезен труд ....
135
8
 
22
 
! Отговори
анономен преди 3 години
А мене какво ме интересува кой в какво вярва.Той да носи маска,пък ако ще да вярва в бахайците.
134
7
 
17
 
! Отговори
Off преди 3 години
Поредният *** търсещ медийна слава. Има едни хубави ризки, дето са с дълги ръкави и могат да се захванат за гърба - идеално ще му стои, ще го сложат до Наполеон от едната страна и некой друг луд от другата.
133
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой да го зарази моля !! За да види от първа ръка.Повечето хора в България са глупави не вярват и не спазват мерки докато не ги сполети, а след това мучът като откачени
132
24
 
13
 
! Отговори
има нормални хора! преди 3 години
Не е зомбирана овца,ще ги съди разбира се!Вече разбрахме кой е идеолога на неофашизма ,а вероятно и на COVID19!Нарича се Клаус Шваб (Klaus Schwab) и както се досещате Германец.