Властта е в моите ръце, аз разпределям парите в държавата!

Скандален видеозапис на Ахмед Доган пред симпатизанти в село Кочан
25 юни 2009 09:15,
1022

Скандален видеозапис на Ахмед Доган, качен в УouTube, предизвика брожения сред обществото и партиите у нас.

В него Сокола разкрива пред актива на ДПС в село Кочан, община Сатовча, как властта е съсредоточена в неговите ръце, а от депутатите не зависи нищо.

"Властта e в моите ръце, аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!“, обръща се към симпатизантите си Доган.

Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!
На 18 юни обаче, когато скандалните му слова са изречени в Кочан, по медиите изтече само това:

"Ако намерите друга партия, която да защитава вашите интереси, освен ДПС, кажете ми и аз ще гласувам за нея. Призовавам ви за помощ и пълна мобилизация. Не искам да правя пазарлък, само ми върнете това, което съм ви дал през последните четири години под формата на доверие".

А снощи в Шумен лидерът на ДПС заяви:

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ.

Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми", заяви още Доган.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

В речта си Сокола се обърна и към журналистите в залата:

"ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено, това вие никога няма да го разберете".

Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1022
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
1
 
! Отговори
траян преди 14 години
ДОГАН ПЛЮ В ЛИЦЕТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. КАТО ЕДИН ОТ ЗАСЕГНАТИТЕ СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА: БЪЛГАРИН ЛИ Е ПРЕЗИДЕНТА СЛЕД КАТО ОТМИНАВА С МЪЛЧАНИЕ ФАКТА, ЧЕ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО СЕ ГОВОРИ НА ТУРСКИ И ТАМ НИ НАРИЧАТ "***". ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА ПРЕДАТЕЛЯ ГЕНЕРАЛ АНГЕЛ МАРИН Е ЧЛЕН НА ДПС. ТОЗИ МАЙКОПРОДАВЕЦ ПОДПИСВА УКАЗИТЕ С ИМЕНАТА НА ИДВАЩИТЕ ДА ГЛАСУВАТ В БЪЛГАРИЯ ТУРЦИ. СЛЕД ВЗЕМАНЕ НА ВЛАСТА МАРИН ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ОТ НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА НА ДАДЕНАТА КЛЕТВА.
0
 
1
 
! Отговори
Помислете преди 14 години
Турците в България го наричат вече "Доган бей"(бей означава владетел на провинция).Но ът е провинция,която обхваща само Родопите или цяла България,която трябва да е провинция на Турция, а Ахмед Доган да е нейн управител(Бей). След това негово признание вече става ясно, че е второто предположение!
0
 
1
 
! Отговори
Vsi4ki_Zaedno преди 14 години
Drugata nedelq s cqloto mi semeistvo 6te otidem do urnata,mnogo moi priqteli,rodnini i blizki 6te napravqt sy6totot! Nadqvam se nad 60% ot glasopodavatelite da storqt sy6toto!
0
 
1
 
! Отговори
05-07-2009 преди 14 години
Точно след 1 седмица ще ни се реши съдбата, Българи!Да отидем да гласуваме всички,а след това ако не сме доволни от държавниците ни, пак всички да излезем и да протестираме като в Иран.
0
 
1
 
! Отговори
Контрола преди 14 години
На който не му харесва турците да му казват да духа супата, да отиде на 5 Юли и да гласува. Така ще даде на турчулята една вряла супа, която ще има да си я духат до безкрай.
0
 
1
 
! Отговори
Контрола преди 14 години
Аз по принцип не гласувам не гласува, защото няма за кого, но сега ще гласувам, защото в момента най- важното е да го махнем тоя препикан фес от властта. С останлите после ще се разправим, но първо тоя трябва да го махнем. Вярно е, че има много власт, може би наистина цялата власт е в ръцете му, обаче веднъж на всеки 4 години ние имаме възможността да решим проблема с Доган и автобусите от турция в рамките на един ден.
0
 
1
 
! Отговори
омръзна ми от тоя преди 14 години
на 5 юли всички да гласуват
999
0
 
1
 
! Отговори
Виктория преди 14 години
майка му турска скапана..зарад ей такива като тоз има кризи по света..трябва гласувате за българското..все пак сме в България..едва ли с Турция има новини на български както става тука по националната телевизия..пробита работа сме нии няма кво да се говори
998
0
 
1
 
! Отговори
angel преди 14 години
БРАТЯ БЪЛГАРИ, нека бъдем единни, да отидем да ГЛАСУВАМЕ, ВСИЧКИ КАТО ЕДИН! Да не позволяваме да ни управляват сополи като ахмед доган. Всички на избори!
997
0
 
1
 
! Отговори
наката преди 14 години
не знам за вас ама мисля че АТАКА ще ги оправи,само малко повечко власт им трябва!!!САМО ВОЛЕНЧО е човека :)
996
0
 
1
 
! Отговори
Караджата преди 14 години
Ти кого кълнеш бе пичка ти майна!... бял ден да не видиш маика ти *** ! мамката ви *** кълна се някой ден ще ви изтрепя кат косовки албанци !Да живее Желко Разнатович , и той е герой като наш Левски ! но от новото време !един ей такъв ви трябва на вас ... де трепе наред !
995
0
 
1
 
! Отговори
ах леле преди 14 години
Тоя определено е дрогиран по време на това изказване. Друсан е с нещо то си личи
994
0
 
1
 
! Отговори
purethracian преди 14 години
И ако убиете Доган какво ще постигните? Вашингтон ще сложи нов заместник, ***
993
0
 
1
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
ОТ инструмента на ДОГАН, що *** е РАЗПРАН. Който не ГЛАСУВА на ДОГАН СЛУГУВА, а после *** ще НАДУВА.
992
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 14 години
ei anonimen *** mazen az kato stana na 60 6te mi ostane samo kojata na teb ko 6te ti ostane ve!!
991
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
a be hora za6to ste tolkova gadni prosti za6to se delite na turci balgari i dr.Kazvate 4e e razan...-taka e po dobre be glupaci mrisni vie kakvo iskate kato vas s mikrobi po pi6kite...mazni prostaci ei tova e balgarskia narod .Zavisliv i dolen nikoga nqma da se opravite.Edna 6epa ste namate i 5miliona ama se perite pred 70miliona turcia.Zatui horata bqgat ot BG .Nedeite da znaete mnogo 6te ostanete v racete na turcite i *** GLUPACI MIZERNI..... tva e ......
990
0
 
1
 
! Отговори
гласоподавател преди 14 години
ами ослушвайте се още дами и господа ,за да ходят догановите хора под строй и да превземат целия парламент,а вие си ходете на почивки и къде ли не.трябва да се гласува и да се извади от властта този нагъл мазаен ***.всеки български гражданин е длъжен пред паметта на Левски ,Ботев и всички знайни и незнайни борци за свободата на България ,дали живота си за нея.всеки ,който се чуваства Българин е длъжен да гласува и с това да даде своя принос в елиминирането на доган и хората му от властта.
989
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 14 години
ще гласувам .......против Доган и Сие !
988
0
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 14 години
ДО 987 -Доган ВЪЪЪНПрав си! На 05.06.2009 българите трябва да решат дали ще живеят в държавата БЪЛГАРИЯ или в "букето-догания"...
987
0
 
1
 
! Отговори
Доган ВЪЪЪН преди 14 години
Не зная за вас,но на мен ми се струва,че "сценаристите" на прехода веч са решили да отсвирят турчина.Както го създадоха,така и ще го унищожат.Прави ли Ви впечатление,че в това начинание тоз път(за разлика от друг път) са се включили всички знайни и незнайни медии.А и моментът е подходящ,налице е т.нар революционна ситуация,когато "подтиснатите не искат а подтискащите не могат".Но каквото и да се случи,по лошо за България не може да стане.Нека БОГ да ни пази,както нас така и децата ни,а който не се чувства БЪЛГАРИН прав му път у Анадола.ТУК Е НАШАТА РОДИНА,ТУК Е РОДИНАТА НА АСПАРУХ,НА КРУМ,НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ и хора,небългари,вредители и мизерници не са добре дошли.ГЛАСУВАЙТЕ защото в противен случай нищо чудно напрежението да ескалира,а никой няма интерес от конфликт.НО АКО ТРЯБВА И ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ.