Властта е в моите ръце, аз разпределям парите в държавата!

Скандален видеозапис на Ахмед Доган пред симпатизанти в село Кочан
25 юни 2009 09:15,
1022

Скандален видеозапис на Ахмед Доган, качен в УouTube, предизвика брожения сред обществото и партиите у нас.

В него Сокола разкрива пред актива на ДПС в село Кочан, община Сатовча, как властта е съсредоточена в неговите ръце, а от депутатите не зависи нищо.

"Властта e в моите ръце, аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!“, обръща се към симпатизантите си Доган.

Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!
На 18 юни обаче, когато скандалните му слова са изречени в Кочан, по медиите изтече само това:

"Ако намерите друга партия, която да защитава вашите интереси, освен ДПС, кажете ми и аз ще гласувам за нея. Призовавам ви за помощ и пълна мобилизация. Не искам да правя пазарлък, само ми върнете това, което съм ви дал през последните четири години под формата на доверие".

А снощи в Шумен лидерът на ДПС заяви:

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ.

Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми", заяви още Доган.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

В речта си Сокола се обърна и към журналистите в залата:

"ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено, това вие никога няма да го разберете".

Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1022
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
986
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дано АЛЛАХ да те накаже, тебе и децата ти !
985
0
 
1
 
! Отговори
прочела някъде преди 14 години
"Изказването на Доган - "власта е в моите ръце" - в село Кочан, бастиона на ДПС, не е случайно. Не е недомислен пропуск. Точно обратното. Той е знаел, че го снимат. Искал е тези негови думи да ги чуе цяла България, тази негова нагла физиономия да я види цяла България. И момента не е избран случайно. Точно преди Парламентарните избори-2009. Нима не помните, че в шоуто на Слави, преди 4 години, той пак нагло изръси същата теза? За обръчите от фирми. Че почти всички фирми в България, са създадени с неговата благословия. И пак точно преди Парламентарните избори-2005.Не ... сигането (което се прави на турчин) не ни лъже. Та това го знае цяла България. Член Първи на Конституцията, отдавна е възтановен, но под друга редакция:"Власта в България произлиза от Доган и принадлежи на Доган"В ПАРЛА-мента деПУТатите се шегуват помежду си:"Сега в България и дюкян не можеш да отвориш, без съгласието на Доган" Остава да си отговорим на логично идващия . Какви са ползите на Доган, от това станало му навик, предизборно поведение? Според мен са поне две:1) ТОЙ заявява на своите - "Виждате ли какъв съм герой ?! Натикъл съм Президент, Премиер, Коалиционни партньори в мишите дупки. Изобщо не ги бръсна за слива. Всичко решавам АЗ лично. Особено къде да отидат парите. *** отново са ни РАЯ. Само работят и плащат данъците, които след това попадат в нашите ръце. Защото АЗ съм власта. Доволни ли сте от това? Разбира се - доволни сте. Благодаря за аплодисментите. Затова ПАК гласувайте масово за ДПС - иначе има опасност да изпуснем власта"2) А на нас, българите ТОЙ заявява - "Виждате ли какви жалки плазмодии и предатели са вашите партийни водачи. Вие гласувате за тях, а те след това полагат вашия вот в нозете ми. Чрез тях вашите гласове, стават гласове за ДПС. Има ли полза, да гласувате за такива ***? Няма полза. Дайте си гласа за ДПС срещу нещо, или изобщо няма нужда да ходите до урните"Това е целта. Пълна мобилизация на вота за ДПС и тотално разколебаване избирателите на БСП и НДСВ. От последното пък се възползват сателитите на ДПС като Атака и РЗС, които чрез анти-догановска риторика, обират все повече бивши червени, жълти, сини избиратели. И по този начин измъкват чергата изпод краката на тези могъщи в миналото, общо-национални партии. От които между другото, останаха жалки остатъци.
984
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Доган не е казал нищо нередно, думите му са извадени от контекста. Всички, които много се пенят са обикновени *** и невротици. Успокойте се малко, само ви подръчкват да мразите, не се ли усещате.
983
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
1) ТОЙ заявява на своите - "Виждате ли какъв съм герой ?! Натикъл съм Президент, Премиер, Коалиционни партньори в мишите дупки. Изобщо не ги бръсна за слива. Всичко решавам АЗ лично. Особено къде да отидат парите. *** отново са ни РАЯ. АЗ съм власта. Доволни ли сте от това? Разбира се - доволни сте. Благодаря за аплодисментите. Затова ПАК гласувайте масово за ДПС - иначе има опасност да изпуснем власта"------------------------- Той НЕ заявява това.
982
0
 
1
 
! Отговори
расюга преди 14 години
Както каза калчо , Аллах да си го взима!
981
0
 
1
 
! Отговори
Anarchy boy преди 14 години
awe toq zima narkotici we xD xD
980
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
ne te znam maj li si jena li si ama kakto vi izgonixme s kamani na 6ipka taka i sega riazani pedali pak 6te gramne 4ere6ovoto top4e i 6te se zaviite s 4eredjeta 4e go niama i bai to6o toi vi be6e pognal, malko vi be6e van ot balgaria otivaite si v tyrcia kato iskate rejete se tam i si eb.... jenite ot zad maloymni dosega niamax ni6to naprotiv no sega ve4e ne6tata se promeniat van ot balgaria ako ne s dobro to s lo6o
979
0
 
1
 
! Отговори
Spain преди 14 години
VOTE,Bulgaria!!! Vote!
978
0
 
1
 
! Отговори
pich преди 14 години
tochno tai na 5 uli mai cqla BG nad 18 godini 6e glasuva.Az i moite averi za pyrvi pyt 6e idem da glasuvame.Trqbva 4e toq 4ovek ne ni misli dobroto.cqlata mi maxala za politika govori ve4e,predi samo prostotiq rysixme.promenixa sa vremeta be.ko stana kak stana?
977
0
 
1
 
! Отговори
Да Гласуваме Българи преди 14 години
На 05 юли 2009г.(неделя) ако искаме спокойствие и щастлив живот да гласуваме против "бацила"("обръчът от фирми") и неговият създател БСП(БКП).Нека да покажем,че ние Българското общества сме нащрек за това какво правят нашите избраници!
976
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
в момента докато ние обсъждаме наглоста и безочието на *** и турците ДПС им прави банкет на аквапарк "Овощник" има поне 20 автобуса и не спират да прииждат на орди. харчат най нагло вашите и моите пари. а някой български семейства които си плащат данъците вечерят хляб и фасул. Събудете се хора !!!!
975
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Една птичка пролет не прави, но идва лято...ДОЛУ дпс ВЪН мръсни турСиИскаме си Родопите!!!!!
974
0
 
1
 
! Отговори
Bacila преди 14 години
Niama li snaiperisti v tazi darjava
973
0
 
1
 
! Отговори
Българина преди 14 години
Аз призовавам всичко, що е чисто българско, всичко честно и любяще своята родина, да присъствува с нас заедно на това българско гласуване.
972
0
 
1
 
! Отговори
ТОЙ преди 14 години
Еми ще се делиме много ясно щом сте безочливи и имате наглоста в наща страна да ни викате ***, усещате ли как българя се надига, надига се срещу вас с пълна сила, усещам че пак ще ревете на път за турция а там знаете кво ви очаква и знаете че туците не ви обичат мразят помаците като вас.
971
0
 
1
 
! Отговори
До кога!? преди 14 години
2) А на нас, българите ТОЙ заявява - "Виждате ли какви жалки плазмодии и предатели са вашите партийни водачи. Вие гласувате за тях, а те след това полагат вашия вот в нозете ми. Чрез тях вашите гласове, стават гласове за ДПС. Има ли полза, да гласувате за такива ***? Няма полза. Дайте си гласа за ДПС срещу нещо, или изобщо няма нужда да ходите до урните"Това е целта. Пълна мобилизация на вота за ДПС и тотално разколебаване избирателите на БСП и НДСВ. От последното пък се възползват сателитите на ДПС като Атака и РЗС, които чрез анти-догановска риторика, обират все повече бивши червени, жълти, сини избиратели. И по този начин измъкват чергата изпод краката на тези бивши могъщи общо-национални партии. От които между другото, останаха жалки остатъци.
970
0
 
1
 
! Отговори
До кога!? преди 14 години
1) ТОЙ заявява на своите - "Виждате ли какъв съм герой ?! Натикъл съм Президент, Премиер, Коалиционни партньори в мишите дупки. Изобщо не ги бръсна за слива. Всичко решавам АЗ лично. Особено къде да отидат парите. *** отново са ни РАЯ. Само работят и плащат данъците, които след това попадат в нашите ръце. Защото АЗ съм власта. Доволни ли сте от това? Разбира се - доволни сте. Благодаря за аплодисментите. Затова ПАК гласувайте масово за ДПС - иначе има опасност да изпуснем власта"
969
0
 
1
 
! Отговори
До кога!? преди 14 години
Не ... сигането (което се прави на турчин) не ни лъже. Та това го знае цяла България. Член Първи на Конституцията, отдавна е възтановен, но под друга редакция:"Власта в България произлиза от Доган и принадлежи на Доган"В ПАРЛА-мента деПУТатите се шегуват помежду си:"Сега в България и дюкян не можеш да отвориш, без съгласието на Доган"
968
0
 
1
 
! Отговори
До кога!? преди 14 години
Изказването на Доган - "власта е в моите ръце" - в село Кочан, бастиона на ДПС, не е случайно. Не е недомислен пропуск. Точно обратното. Той е знаел, че го снимат. Искал е тези негови думи да ги чуе цяла България, тази негова нагла физиономия да я види цяла България. И момента не е избран случайно. Точно преди Парламентарните избори-2009. .
967
0
 
1
 
! Отговори
до luba преди 14 години
Ей, я малко по-кротко! Заради такива като теб имаше възродителен процес преди години и много свестни турски семейства също пострадаха покрай наглите ***, които лаят като твоя милост. Като ти е толкова мила Турция, марш от България и *** там да дрънкаш простотии, пък да видим кой ще те търпи. Нахалници! И акъл смеят да дават на всичкото отгоре.