Властта е в моите ръце, аз разпределям парите в държавата!

Скандален видеозапис на Ахмед Доган пред симпатизанти в село Кочан
25 юни 2009 09:15,
1022

Скандален видеозапис на Ахмед Доган, качен в УouTube, предизвика брожения сред обществото и партиите у нас.

В него Сокола разкрива пред актива на ДПС в село Кочан, община Сатовча, как властта е съсредоточена в неговите ръце, а от депутатите не зависи нищо.

"Властта e в моите ръце, аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!“, обръща се към симпатизантите си Доган.

Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!
На 18 юни обаче, когато скандалните му слова са изречени в Кочан, по медиите изтече само това:

"Ако намерите друга партия, която да защитава вашите интереси, освен ДПС, кажете ми и аз ще гласувам за нея. Призовавам ви за помощ и пълна мобилизация. Не искам да правя пазарлък, само ми върнете това, което съм ви дал през последните четири години под формата на доверие".

А снощи в Шумен лидерът на ДПС заяви:

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ.

Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми", заяви още Доган.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

В речта си Сокола се обърна и към журналистите в залата:

"ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено, това вие никога няма да го разберете".

Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1022
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
когато един политик почне да се изхвърля по този начин - края му е близо и го знае
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цъ......., Костов
44
0
 
1
 
! Отговори
dens преди 14 години
Както е тръгнало , някой ден нашите деца няма да берат гъби по време на избори , а ще духат турски чурки и ще казават " благодаря , ага. Евала " .
43
0
 
1
 
! Отговори
Димитров преди 14 години
Българи ,гласувайте!Иначе жална ни майка!
42
0
 
1
 
! Отговори
stiga e преди 14 години
toz ve4e nqma li da go o4isti nqkoy ?
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ех приятели,тъжно и мрачно бъдеще ни чака.доган е прав-наймн секции има в турция,в 4ужбина са съкратени за българите,в бг хората му гласуват по 2 пъти с фал6иви и др карти в определени купени секции-това бе6е осн промяна в закона на бсп и дпс-те не искат веднага да управляват-такава гробницанаправихаот бг,че ..искат да са повече в парлам,за да блокират всяка промяна и разследване с/у тях,но да гласуваме,въпреки манипуларнето ..а ад май е пиян и нервен..изход-1 политги4еска сила с мн гласове,за
40
0
 
1
 
! Отговори
GNEVEN преди 14 години
az mislih da ne glasuvam. Zaradi toq mrasen fes milsq da glasuvam za nqkoq balgarska partiq. Tiq ot DPS da si hodqt nadolu v anadola. Tova izkazvane ako be6e stanalo v normalna darjava, 6te6e da ima posledici za politika. NO V ABSURDISTAN VSI4KO E POZVOLENO.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Турчиииин!!! Турчин държи властта в България както е било и преди 500 години само че този път ни го начукват без да разберем! Излезте и гласувайте на 5-ти. Да им покажем че България е жива и няма място за Доган!
38
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
жалки са българските медии, страхливци скапани и продажници, трябва нещо да излезе в УouTube, че да го научат хората...
37
0
 
1
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
не отричам че ДПС е фирмата на Доганно не съм съгласен че е "умен бизнесмен"това до теб да имаш една каса с чужди /държавни/ парии да гребеш с пълни шепи - бизнесмен ли те прави?според мен по-скоро крадец
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
КОЙ постави Доган начело на измислената терористичната организация ДПС още 1989 година и ЧИИ интереси защитава ДПС?Турция ли?Тотална заблуда!Русия!!!
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сега отивам да повръщам и ще чакам с нетърпение изборите за да си дам гласа за българска партия - отврат от тия нагли депесарски ***...
34
0
 
1
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Не ви ли се струва странно, че така "глупаво" се е оставил да го снимат и да го разпространят? Каква цел имат, не мога да разбера...?
33
0
 
1
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Че ние това дето го казва отдавна си го знаем :) Нищо ново или скандално няма. Както и нищо ново не беше обръча от фирми. Ако и българските политици бяха като него щеше да е добре
32
0
 
1
 
! Отговори
nue преди 14 години
доган или съвсем е превъртял, или усеща как му се изплъзва властта и плаши дежурните избиратели! властта никога не е била в него, а в мен и моята бюлетина!! след няколко дни ще усети звучен шамар!
31
0
 
1
 
! Отговори
boby преди 14 години
realist, бъркаш понятията. Щеше да е политик, ако беше направил и нещичко за Бъглария. Той е ЦИРЕЙ, гнило образование, за съжаление едно от многото и едно от най-злокачествените. И засъжаление ще е доживот както изглежда...
30
0
 
1
 
! Отговори
fun4e.com преди 14 години
Марш *** Ве ! - Циганино ! ! ! Такива като тебе, не само НЕ трябва да са в политиката, ами изобщо не трябва да ги допускат до България ! ...
29
0
 
1
 
! Отговори
memo преди 14 години
az sum vlasta ,az sum parite ,az sum emira na Bulgaristan-------leleeeeee toia se osra,*** mu s ***!!!
28
0
 
1
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Това не е политик. Това е умен бизнесмен.За да си политик трябва да имаш други качества - да мислиш и работиш за другите, да обичаш Родината си и нейните граждани, да ги обединяваш, а не да ги тровиш с омраза и разделяш.
27
0
 
1
 
! Отговори
petq преди 14 години
млади хора проумеите 4е тази държава отива на зле с дпс...гласуваите за промяна,за да не раждат на6ите деца *** след няколко десетилетия,поробват ни офицялно тия фесове мръсни..и аз сам на 28 и искам да се махна от тая скапана държава,но не седя и се блъскам за моите деца да са по добре от нас..просто гласуваите...важно е за вси4ки ни