Депеши със скоростта на Формула 1

Министерството на икономиката обяви текст на писмо от 2 септември
3 сеп 2010 20:15,
110
Депеши със скоростта на Формула 1
Трайчо Трайков и Мохамед Абдул Жалил ал Блюки. Снимка: БГНЕС

До медиите достигна текстът на още едно писмо, свързано със скандала с "Формула 1 на терена на бившето военно летище в село Доброславци".

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма получи неофициално писмо чрез Българската федерация по мотоциклетизъм, в което компанията  Emirates Associate Business Group (EABG) потвърждава своя ангажимент към подписаното Писмо за намерения (Letter of intent).  Това се съобщава на официалната страница на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ).

В писмото пишело още, че в медиите е разпространена заблуждаваща информация, която създава лоша атмосфера, но EABG стои зад намеренията си да работи с българското правителство, съобразно подписания документ.

Още по темата

В събота в България се очаква да пристигне представител на компанията, който да изясни натрупаните недоразумения и да заяви официалната позиция на консорциума, съобщават от МИЕТ.

Emirates Associate Business Group (EABG) е частен консорциум, обединяващ 67 компании в сферата на телекомуникациите и системната интеграция, снабдяването с нефт и газ, софтуер и хардуер, карго търговия, производството на хладилна и климатична техника, строителни материали, недвижими имоти и други. Мохамед Абдул Жалил ал Блюки произхожда от популярна бизнес фамилия от Абу Даби и е председател на Борда на директорите на EABG.

Некоректната първоначална информация, разпространена от пресцентровете на  МС и МИЕТ, е резултат от подвеждащи данни за инвеститора и представяната от него компания, подадена от лица, придружавали г-н Мохамед Абдул Жалил ал Блюки на срещите му с премиера и министъра на икономиката – пише още на страницата на МИЕТ.

Публикуваме и пълния текст на писмото, който открихме на адрес: http://www.mi.government.bg/news.html?id=7308

To: office@bfm.bg
Subject: From: anwarbadwan@aol.com <anwarbadwan@aol.com>

From: anwarbadwan@aol.com <anwarbadwan@aol.com>
Subject: letter of attend with the Minsery of econmic
Date: Thursday, September 2, 2010, 10:42 PM

After a length conversation with Mr Raid  chief executive officer of EABG , he stated that they are committed to the letter of attend they sign , he further stated that  his company is private company and the chairman is not a sheikh , he is private business man and somebody in the press is writing misleading information and creating a bad atmosphere . EABG is moving forward to work with the government of Bulgaria in according in the letter of attend.

Sincerely

Anwar Badwan

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: пистаскандалФормула 1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе откога разправям да изгонят Трайчо, ама Боко не слуша! "Шибидар" е злато, сравнение с него. В същност всичко си е по местата: помните ли, Трайчо каза, че не може да повярва, че Борисов е казал ,че няма да строи Белене, после Борисов каза, Трайчо да слуша внимателно, какво говори, а на следващия ден Борисов заяви, че ще строи Белене! На съда всичко е ясно, да влезе убития....
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова е трагично, че чак ми е смешно. Какви ли не планове и проекти слушах за тази писта и съпътстващата я инфрастуктура, обосновки, помпозни изявления... Нищо, щом не се получи с формулата, ще опитаме да построим космодрум. Или пък ще заселим луната... Няма лошо да се правят големи планове, лошото е да се излагаш като кифладжия с неверни изказвания и да ставаш за смях на цял свят.
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе Остър Гога, това твоето Кривунделово да не е близо до Доброславци
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Народ наивен, народ ***, народ готов да преглътна с усмивка всяка една изречена опашата лъжа и сторена му измама...народ български!
14
5
 
10
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Знаех си аз,че нашата кривунделска ....Ф1 ще остане единствената сериознаписта.Това е така,защото в Кривунделово имаме сериозни....зетьове,какъвто ешейха на Бахрейн,защото кривунделка е 10-тата му ....жена.Бате Бойко да се стяга да я.....открива,някъде към разпети...петък догодина.
13
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Никога не сме се сблъсквали с подобен непрофесионален подход на правене на бизнес... това УНИЩОЖИ всякаква възможност да обърнем внимание на какъвто и да е бизнес в България и ще посъветваме нашите партньори и колеги да направят същото!" Всякакъв коментар е излишен. Само Боко Тиквата може да сътвори такава простотия. С любезното съдействие на Румен Петк
12
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много те моля, престани, да наричаш Премиера, да се слави името Му по този начин -" Боко Тиквата"! Използвай " Бойко Формулата" - към момента това е по-актуално
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За сметка на това Тиквата спокойно може да кандидатства за домакинство на следващата КРЕТЕНИАДА
10
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Леле, поредната издънка на Пожарникаря Слънце. Тоя път заедно с Румен Петков. Господи, каква комбинация! Отново и за пореден път ме е срам, че съм българин. Тиква до тиква, пън до пън! Няма това да е за последно.
9
4
 
11
 
! Отговори
.|. преди 13 години
Ъхъ, поредната издънка! Да ги ринеш с лопатата, няма да намериш място, къде да ги изхвърлиш!
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Беше въпрос на време някой да пита върпосните шейхове, след захаросаните прес съобщения на правителството. А да се мята вината към Нехаещия във фонтани е неуместно, след като лично Борисов и другите около него са се подписали там под каквото са драскали, и забележете - съобщенията излизат от прес центъра на министерски съвет, не от личната канцелария на Запалката, нали ? Тоест, ако дойде утре някой дръпнат жълт, може да се представи за Брус Лий или Джеки Чан, и премиера ще пусне услужливо квото му каже човека. Абе, Бойко, пак ли друг е виновен бе, брат ? На всички взе да ни става съмнително ... Или този ПР пушек беше предвиден да се отклони фокуса от стачките на лекарите и проблемите с документите ?
7
6
 
12
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Да ги отсвирват гнусните араби и да викат американците да направят първата писта на НАСКАР в Европа и ще им скрием топката на цяла Европа!
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
google-translate е играаал хаахаххахахаха
5
1
 
16
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Не съм англичанин. Но имам претенциите да знам този език що-годе прилично. Нещо в правописа ме смущава..... Да не би Р. Шадраванов да се е пробвал на английски?
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей, побъркахте хорицата от Доброславци, бе!
3
4
 
22
 
! Отговори
Марти преди 13 години
Цирка продължава с пълна сила.Колкото и да не ми харесва Станишев,най ще излезе пропок,след като посрещна гербаджиите с думите:"Здравейте циркаджии"ама и те се скъсаха да доказват че са ткива де..Каквото и да са направили досега е свързано с меко казано,весели случки...
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо ми изтрихте коментара???BAYNUNAH GLOBAL SOLUTIONEngineers - ConsultingP.O. Box: 31010Location: Abu DhabiPhone: 02-6262045Fax: 02-6273633E-Mail: anwarbadwan(at)aolне искате да се разбере истината , че този мейл е фалшификат!
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Subject-a кЪРТИИИИ:забележете "letter of attend with the Minsery of econmic"фалш лъха от това , ама якооо