Приоритетите на Радев. Какво ни каза президентът?

Той обеща малко думи, но резултатни действия
19 яну 2017 17:00,
256
Приоритетите на Радев. Какво ни каза президентът?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Радев от небето ли го пуснаха или е дошъл от друга цивилизация абе хора този направо и клоун дошъл от цирка и какав президент ще бъде той.Освен да си гледа самолетите той за нищо не става пален фалш да видим какво ще направи и какво няма да направи.
182
0
 
2
 
! Отговори
Простащина преди 7 години
Обърнете внимание на Ц.Цачева. Тя виждаше какво става, но си мълчеше и леко се подсмиваше. Защото шум вдигаха техните съюзници - от НФСБ, остатъци от РБ, десебари. Репликиращите бяха зад гърба на Цветанов, но той не се намеси. Борисов пък не накара Цветанов да помоли митингуващите за тишина. Това навява на мисълта,че от ГЕРБ и техните маши бяха решили жестоко да си отмъстят пред очите на присъстващите дипломати от чуждите страни за поражението на 13 ноември. Държаха се като гамени.
181
0
 
4
 
! Отговори
Мръсен бизнес преди 7 години
Вчера новият президент наблегна на раздялата с бизнеса на миналото. Намекването беше за "бизнесмените", ояли се покрай близостта си с депутатите и политиците (пример строителните фирми, вдигащи ограда по турската граница на стойност 1 млн.лв/км при реална 250 хил.лв/км). В този бизнес навлязоха депутатите, лидерите на политически партии, като политиката се *** в алъш-вериш,подли номера и просташки отношения между политиците и техните маши. Затова скочиха Симеонов, Караджов и техните ближни.
180
6
 
4
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Ако забелязахте той през цялото време чете това дето са му написали каките Нинова и Йотова!Не си повдигна главата нито за момент.Защото както каза президентката Йотова "И най малкото движение против тази партия няма да му бъде простено".Е,все беше ама досега президент под чехъл не сме имали!Със същият ефект БСП можеха да купят един робот Asimo от фирмата Honda и той щеше да свърши същото,даже никакви лапсуси не би направил.
179
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напред,генерале,по генералската,и народът ще е с тебе!Че вече 30 г в управлението на държавата- само парто- и бюро-кре-тени и мент-ално модифицирани или потомствени клат-икури !Необходими са:1. Ясно и точно оставени разумни цели.2.Ресурсно обеспечен план за постигането им.3.Компетентен екип специалисти.4.Правилни условия за - и строг контрол при - изпълнението му!ИМА БОГ!
178
0
 
4
 
! Отговори
Господин Борисов преди 7 години
:D Такава масова психоза имаше не много отдавна, когато другия генерал, Бойко Борисов стана премиер. И малко по-отдавна. Когато "Царя", Симеон Сакскобурггота стана премиер... :DИ в двата случая изтрезняването дойде болезнено и бързо. И от "ОСАННА" се стигна до "РАЗПНИ ГО".....Нищо не намеквам, само припомням.
177
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Радев лъжеАх, а Бойко как лъже!!! Щото и партиен билет има даже!
176
6
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Да пожелаем успех на ген. Радев. Както изглежда временното правителство може да управлява доста време, защото след изборите трудно ще се състави правителство. А и ако Бойко пак стане премиер, едва ли ще изкара повече от две години.
175
7
 
3
 
! Отговори
До 207 преди 7 години
Браво! Много готино, супер! ; )
174
4
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
До 207Много ти е тегаво нали!!? Напцувай го тоз народ, напцувай и реднеците, дето не отбират от евроатлантизъм, ще се почувстваш по-добре. И не гледай Коритаров щото ще стегнеш до лечение с електричество...
173
6
 
9
 
! Отговори
Сандокан преди 7 години
Първия път Станишев докара на власт Борисов, сега този е на път да го стори. Аз например пред угрозата бесипету да спечели смятам да гласувам за ГРОП, въпреки че досега не съм го правил
172
4
 
11
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
До емигрант от 22 гНито едното, нито другото. Казах ти какво можем да очакваме от него, какво ще стане е божа работа. За не го гласуваха хора с разни, дори с противоположни разбирания, едничката ни надежда и залог бяха да прогоним Тиквата!
171
15
 
11
 
! Отговори
Радев лъже преди 7 години
Кога комунист е изпълнявал думите си?Кога комунист не е лъгал тъъпия народ?
170
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гадев е поредния глуупав бушон-оправдания на червените. Глупакът-жертва се казва Радев-Гадев.
169
4
 
9
 
! Отговори
емигрант от 22 г преди 7 години
До Членска карта 7 А изчакайте 90 дни. После ще го коментираме. Или сте много младо момче , или сте заклет комунист....
168
7
 
10
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
До емигрант от 22 гЕдинственото което можем да очакваме е да стане Център на промяната. Това се реалностите. Да ни обедини, както стана на изборите. Загубихме 10 годни под сянката на една Тиква!
167
1
 
9
 
! Отговори
емигрант от 22 г преди 7 години
Никой не пикае газ, но очаквнията ви са завишени.Дано изпълни поне 25% от обещанията си.А да изчакаме...
166
4
 
1
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
до 199Ми, пий си ракията, що правиш драми тогава! Утешавай се, че си от по-качественото малцинств....
165
3
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
до 195.Пожелавам на Радев да преодолее предстартовата треска за да ни представя достойно на бъдещи срещи на високо ниво .Ако не се хили и кланя, като пиколо
164
8
 
7
 
! Отговори
До 197 преди 7 години
Нито съм гнусен ***, нито съм дървен нож, НО... Не мога, и не мога да харесам Гумен Гадев, не е моят президент, сори...