ГЕРБ за 9-и септември: Най-черният ден в историята на България!

Партията се обяви против утрешните тържества и шествия
8 сеп 2017 16:00,
659
ГЕРБ за 9-и септември: Най-черният ден в историята на България!
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ скочиха на БСП ден преди 9-и септември и се обявиха против предвидените тържества утре.

От ГЕРБ обобщиха, че 9-и септември е може би най-черният ден в българската история.

"Това е ден, в който си спомняме за паметта на онези, които са били избити след кървавия преврат от 1944 г. Този ден отмести България от  нейния път на европейска страна с религиозна и културна идентичност", каза депутатът Тома Биков.

"Редица хора загубиха живота си, стотици хиляди бяха подложени на несправедлива репресия, а милиони прекараха живота си в една затворена държава и нямаха възможност да се реализират като истински европейци. Оценката за този ден беше дадена не от нас, а от БКП, която 45 години по-късно сама свали своя режим, сама смени името си и сама изключи своите лидери от себе си“, продължи Биков.

По думите му напоследък се наблюдава тенденция на непризнаване на тези престъпления, както и завръщането на една идеология, която цели да унищожи традиционните национални ценности.

"След 9 септември, последните 45 години на страната беше наложена тотална диктатура, а управляващият елит беше колониален, директно назначаван от Москва. Това доведе до там, че на 10 ноември 1989 г. самите комунисти признаха, че страната е във фалитно състояние и сме далеч назад", каза и Антон Тодоров от ГЕРБ.

Спас Гърневски обвини социалистите и в опити за дестабилизация на парламента и демагогия.

"Демагогията пролича и в тези 3 дни. На 6 септември паметниците бяха препълнени от представителите на комунистическата партия. Тези, които 50 години не празнуват този празник, изведнъж се сетиха, че е важен в условията на демокрацията. А за утре готвят пищни тържества", настоя Гърневски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


659
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
535
0
 
2
 
! Отговори
Каква става? преди 6 години
Поредна заблуда за закон за корупцията. Умират от страх - от истината. Кой да назначи наш човек за председател, та крадците да са спокойни. Все пак, ако Радев назначи ще е по-приемливо. Ама този въпрос не се поставя по днес бг, както и българският батак наречен съдебна система. Само се пускат за коментар незначителни и чужди събития.
534
2
 
3
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Що за демагогия е това бре! Ами този, главния на герб, нали беше шофьор на др. Живков! Хем го возеше хем го охраняваше от лошите! Абе не става така бре - и таку и ваку! Истината е, че днес се лае чисто и просто заради ХАЙДУКЛЪКА! Ами оня със СУДЖУКА проговорил бе !? И какви поръчки само - сужука има два края, ама тази пасмина я чака само един край, защото великия О ХЕНРИ е казъл "... На този свят всичко се заплаща - в часовете в които се чувстваш бог, заплащаш с тези в които си нищожество...."
533
5
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Честит празник на всички!На здраве!Помнете, че имаше времена когато бяхме горди, че сме българи, когато имаше нулева престъпност и когато ромите работеха, а не мързелуваха.Помнете, че имаше времена когато бяхме силни и разчитахме на себе си.Помнете, че имаше време кога хората живееха щастливо и обичаха ближния си.Знайте, че имаше хубави и прогресивни идеи и дела и те трябва да се помнят.На здраве!
532
0
 
6
 
! Отговори
Ан преди 6 години
Театърът продължава ...Добре си играете ролите, само не зная до кога и приспособленците ще Ви вярват.Поклон пред всички чеда на майка България дали живота си за идеали!
531
4
 
6
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Срещу бсп скочили,но не и срещу родната им майка бкп!червени герберчета!
530
2
 
4
 
! Отговори
ХАХА! преди 6 години
Леле,какви умни хора-кога преди умираха по пет деца на седмица, кога се колеха по асансьорите!
529
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Велзевул,вулза си ти ,допълнено с в,защо си забравил герб-комунисти,та те там 95%са били членове на бкп,начело с любимата ти тиква.
528
3
 
2
 
! Отговори
ПО смело с БОрисов преди 6 години
Сега Китайската Народна република с е брани от обесени и растреляни престъпници последните 30 години..Вместо да ГоРЯТ В АДА им предложихме друга алтернативна служба и готово..Сега огледайте нагли терористи около Бойко БОрисов и ПО СМЕЛО НЯМА КОЙ ДА ВИ БРАНИ ОТ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ
527
5
 
7
 
! Отговори
ПО смело преди 6 години
След исключително жестоки нагли престъпления на 15 януари 1997 година трябваше да растрелят в София шайките около Ахмед Доган и Жан Виденов нанесли щети за стотици милиарди долари на БЪлгарския народ. Сега щяхте д а просперирате подава Петър Дънов официално
526
4
 
5
 
! Отговори
до 579 преди 6 години
Брей! С какъв плам, с какъв евроатлантически устрем декламираш ! Човек от страни би казал какъв патриот но само ако не се долавяше "нежния" полъх от женствено евроатлантическа тяло .....
525
5
 
7
 
! Отговори
Велзевул преди 6 години
Na 10 ноември 1989 година трябваше да растрелят десетина петнадесет продажника нанесли щети на Народна Република БЪлгария вкл с натрупване на ненужен външен дълг.Вместо това поени със подсладители некадърници сдадоха власта на нарочно създадени доказано престъпни вече групировки маскирани като партии вкл БСП,СДС,ДПС..Растреляните щяхме д а ги пратим на обучение и щяхме д аги върнем като пазачи на народа..кАто стана с растреляните около 9.септември 1944 година
524
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червни каскети и да ревете и да се гърчите соца няма да се върне НИКОГА! Каквото сте откраднали на времеото откраднали, които от вас са поживели на гърба на народа по онова време, поживели. Няма как вече необразовани селяци мандраджии и кравари да диктуват правилата и да казват, кой ще иде на море, кой ще си купи кола и апартамен, кой ще е на висока кой на ниска служба и т.н. Свърши се ваща мръсни престъпници
523
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво ? На плаката на гербите пише " национален траур" . Да не е умрел некой *** герб ? Вечна му памет ...
522
2
 
7
 
! Отговори
seira преди 6 години
ИНТЕРЕСНО, ... "ЖИВКОВОТО БКП" - ГЕРБ СЕ ОБЯВЯВА ПРОТИВ ЗНАЧЕНИЕТО И ЧЕСТВАНЕТО НА "ПРЕВРАТА" ОТ 09.09.1944 г.?!..................."ПОЛИТИЧЕСКАТА ШИЗОФРЕНИЯ" В БЪЛГАРИЯ - ОТНОВО НА ДНЕВЕН РЕД!!!
521
2
 
8
 
! Отговори
Белене преди 6 години
Ако бяхме нормална държава,в 12 на обед трябваше да има вой на сирени в цялата страна!
520
4
 
11
 
! Отговори
безпартиен, но... преди 6 години
....живял преди 1989 г.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , ЖИВКОВИСТИ ! !
519
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че е черен ден в новата история на България, факт! Ама баш па гербавите да го казват, след като до един са от котилото на Партията-майка, е меко казано смешно.
518
13
 
21
 
! Отговори
Позор! преди 6 години
Само пълни кретеноиди могат да празнуват падането на България под съветско робство!
517
11
 
22
 
! Отговори
Урок по история преди 6 години
Това е най- черната дата в новата ни история!*** на Сталин унищожиха Третото Българско Царство !
516
6
 
14
 
! Отговори
Празнуват само преди 6 години
Крадците на кашкавалИначе кога щяха да станат министри СКО Сталин не беше прегазил БългарияОт благодарност И до ден днешен наследниците на кашкаваладжииъе въртят вувузели на наследниците на Сталин