Нинова неглижирала малките партьори на БСП

Не обсъдила мотивите за вота със Спас Панчев, той се обидил
19
Нинова неглижирала малките партьори на БСП
Снимка: Булфото, архив

От 13 години сме партньор на БСП, но с новото ръководство на партията не успяхме да се разберем, те неглижират коалиционните си партньори. Това каза пред bTV лидерът на партия "Земеделски съюз Александър Стамболийски” Спас Панчев.

Още по темата
В събота – 23 юни, на редовен конгрес на партията беше взето решение тя да напусне коалицията "БСП за България”, с чиято листа влезе в парламента. Конгресът преизбра Панчев за председател на съюза.

Спас Панчев подозира, че отношението на лидера на БСП Корнелия Нинова към неговата партия е свързано с факта, че навремето тя го е сменила в борда на "Техноимпекс”. Той отказа да коментира приватизацията на дружеството и от кого е била назначена Нинова. Само напомни, че това се е случило при управлението на СДС и кабинета на Иван Костов.

Той обвини БСП, че не е обсъждала важните въпроси на коалиционен съвет с партньорските партии.

Не били обсъждани и мотивите за вота на недоверие към кабинета, под които Панчев трябвало да се подпише.

Подписал съм се под документа за вота на недоверие и ще го подкрепя, уточни Спас Панчев.

На обвинението на Нинова, че земеделците искат да се явят сами на местните избори срещу БСП той обясни, че местните избори са възможност на малките партии да имат свое представителство в местната власт и да получат допълнителна субсидия.

По думите му БЗНС получава само около 1% от субсидията на коалицията около БСП.

В парламентарната група на БСП от земеделския съюз освен Спас Панчев беше и Димитър Георгиев.

След разговор с Нинова вчера Георгиев обявил, че остава в парламентарната група и замразява членството си в земеделската партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Кънчо преди 5 години
Саморазпускане на червената *** и оставка за Нинова абсолютно провал във всяко едно отношение без изключение!!!
15
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ви е страх от Нинова, че изгони всички стари мекерета, които си въобразяваха, че ще векуват в НС. Изпонакупиха си тенис ракети и два дена ходят на работа, на третия играят тенис в Борисовата.Нинова е пич, привлече млади хора, Нинова има усет какво ще се хареса на хората и всичките и предложения се одобряват от народа. Ето това не мижете да и простите - че хората я харесват, а вас не. Добре, че дигна рейтинга, че го бяхте закършили.
14
7
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Да оди при Бойко, той дава щедро и на корем, но иска слушкане и папкане, такива въртели, като този, той не търпи;)))
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този пък кой е?
12
2
 
10
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
"Явно Нинова му е секнала кранчето, то затова Спас реве сега че не го уважавали." Ами естествено, леля Корни иска всичко за себе си. Техноимпекс не й стига. Иска още и още, че детенцето й в САЩ има нужда от парички. Какви са тия непослушковци дето не й козируват и не я слушат??? Безобразие!
11
7
 
7
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 5 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
10
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че е Нинова, че с тия наши п-ки мъже сме за никъде. Той не случайно и Баце не смее да се среща с нея. Досега Истанбулската конвенция щяхме де сме я подписали и песен да пеем. Особено Борисов най-много щеше да пее, заедно със Станишката.
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да ходи в Герб да види какво значи комунизъм. Да се опита да каже нещо напреки на Боеко.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя *** има мн земеделски вид, един такъв отруден, ожулен от вятъра и слънцето, че чак му дожалява на човек като го види.
7
1
 
6
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
Спасе,ти земеделска ***.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спас Панчев е известен с любовта си към парите и сладките служби. Да не плаче за Техноимпекс, защото онова му напускане от там беше чудесно обезщетено с висока позиция в оръжеЙния бизнес, откъдето човекът натрупа милиони, МИЛИОНИ !!! Но алчността граници не знае и му се иска още и още, че и от субсидията да вземе. Явно Нинова му е секнала кранчето, то затова Спас реве сега че не го уважавали. Спасе, не се наяде бе човек, на години си вече, къде ще ги носиш тия пари?
5
2
 
8
 
! Отговори
Земеделец преди 5 години
Тез земеделците са добри хора.Яз съм ги виждал преди да влязат в Парламета да си оставят мотиките и лопатите до охраната в една малка барачка.
4
2
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Нинова е мъж, Нинова е джилязу, Нинова е кyманиз... - ядат я отвън, сега и отвътре, но тя издържа...
3
5
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Кой каквото и да говори, знайте, че става дума за пари. Много пари, за да се извърши някое действие или бездействие. В случая-събиране на кворум за гласуване на оставка. Очаквайте още такива.
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като си принципен, хвърляй всичко и излизай от парламента баце.Но този си му личи , че е заплатаджия.Скоро ще целува ръка и ще се върне на хранилката отново.
1
11
 
12
 
! Отговори
Fakt преди 5 години
Оставка за Нинова, защото е провал по рождение. И Радеф да си ходи с нея!!!