Цветанов: Благодаря на опозицията, че подкрепи Борисов

Шефът на ПГ на ГЕРБ доволен от единството днес в парламента
20 юли 2018 20:15, Красимир Ангелов
29
Цветанов: Благодаря на опозицията, че подкрепи Борисов
Снимка: Булфото

"Благодаря на опозицията, че днес, заедно с останалите парламентарни групи, подкрепихме правителството в лицето на Бойко Борисов, което отстоя на последното заседание на Европейския съвет на 28 юни решението България да не приема обратно бежанци и да не подписва двустранни споразумения в тази посока", написа председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в профила си в социалната мрежа Facebook.

Още по темата
"С днешното решение на парламента още веднъж защитихме позицията на България, която Бойко Борисов отстоява отдавна", написа още Цветанов.

Както Dnes.bg съобщи, парламентът задължи кабинетът да не подписва двустранни споразумения за връщане на мигранти в България. Това стана с единодушно прието решение, подписано от председателите на всички парламентарни групи.

До него пък се стигна по идея на премиера Бойко Борисов, който дойде в парламента за разискване на темата с бежанския проблем, поискано от левицата. В предложението на парламентарната група на управляващата беше записано, че кабинетът се задължава да отстоява националните интереси при обсъждането на мигрантския въпрос на срещите на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички знаят че е саботаж. Ако не става нищо лошо в държавата, Нинова ще я изгонят.Сега трябва да очакваме, атентати, въоръжена борба. БСП иначе не може да съществува.
18
1
 
39
 
! Отговори
некой си преди 5 години
от турските туристи другарю радев идва заразата си е чиста диверсия от страна на турция,събудете сеоти много сте се успали у меверето,напразно ви храним,къде ви е контраразузнаването,или бибитко не позволява да работите
17
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От крива глава прави мисли не чакай!
16
2
 
42
 
! Отговори
Aнгел преди 5 години
Нинова аконее Герберите само за далавера мислят добре че Нинова спира Нинова ако небеше щяха да убиват здравите животни освен Нинова кой помогна на животновъдите СамоБСП
15
2
 
41
 
! Отговори
Aнгел преди 5 години
Герберите докатое на влас благодаря ще потъне помнете тая дума народа вънка стчка прави а Бойко вътре казва животните трябва да се убие теса наумили животните трабва да се убиват те много добре знаят че неса болни
14
0
 
42
 
! Отговори
КОРУМПЕ преди 5 години
ГОЛЯМА РАБОТА,ЧЕ СА ИЗГОРЕЛИ КОЛИТЕ НА НЯКАКВА МУТРАВ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ РАЗНИ НАРКОМАНИ И НАРКОМАНКИ СЕ БЛЪСКА В 8.9 КОЛИ НАВЕДНЪЖ И ТОВА СТАНА ПРАКТИКА.ПРИ ТОВА КАРАТ БЕЗ КНИЖКИ, А МОСКОВСКИ СЕ ПРАВИ НА ЧЕ4СТЕН.
13
1
 
47
 
! Отговори
Киро Скалата преди 5 години
Цветанов, Пеевски, Гущеров.. за нищо не ставате...
12
4
 
37
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Какви е чеда раждала,ражда и днеска българска майка юнашка.....да живей България....още 1300 години мозъчна буря....
11
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"АШКОЛСУН! ВСИЧКИ СМЕ ПЛАТИЛИ ДАНЪК 464 412 ЛВ. ЗА ИЗВЪРШЕНИ ОТ КАРАЯНЧЕВА РАЗХОДИ ОТ 4 644 120.00 ЛЕВА!"
10
2
 
55
 
! Отговори
ВЕРНО ЛИ, БЕ ЦЕЦО? преди 5 години
СЛАВА НА БОГА, ЧЕ ОНЯ ОТ БАНКЯ, КЛЕКНА ПРЕД КОРНЕЛИЯ И ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА БСП. КАКВОТО И ДА ГОВОРИ ТЪ ПАКА ЦЕЦО. ТЕЛЕВИЗИЯТА ГО ОПРОВЕРГА. ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КАК БОКО И ОПГ ГЕРБ ЦУНАХА ГЪЗО НА КОРНЕЛИЯ И ТО С ГОЛЯМА БЛАГОДАРНОСТ. ИНСТРУКЦИИТЕ СА ВСЯКА ПОБЕДА НА ОПОЗИЦИЯТА ДА СЕ НАТРАПВА С ЛЪЖИ, ЧЕ Е НА МОЗЪЧНИЯ ТРЪСТ БОКО ЕДНОКНИЖНИЯ И ЦЕЦО ФИЗКУЛТУРНИКА ОТ ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ ИОПГ ГЕРБ. ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО НЕ ГИ ИЗДУХАТ ТИЯ КРАДЛИВИ ТЪ ПАЦИ, КАКТО КАЗВА ДОГАН
9
1
 
37
 
! Отговори
какво е това и защо преди 5 години
нищо не пишете в днес?10 автомобила са изгорели тази нощ на охраняем паркинг в столичния квартал Люлин. Колите са собственост на заложна къща. По непотвърдена информация палежът е умишлен.Сигнал за инцидента е подаден малко след полунощ. Потребители на социалните мрежи разпространяват снимки и видеа от пожара. Пламаците се виждат от далеч, а осве тях се чували и гърмежи.При инцидента няма пострадали. Полицията издирва извършителите на палежа.
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фидан Чудото???
7
1
 
46
 
! Отговори
Бай Фидан преди 5 години
Чичковото червенотиквувченце ...
6
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кривоглавия! Това отдавна трябваше да е практика в порламентарната република! И на Бойко нямаше да му се налага да се прегъва напосоки, ако имаше ясен мандат от парламента по много теми! Ама на някои хора трудно им идва акъла, ако изобщо го има! А може би не беше изгодно при предплатени услуги?
5
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо, сега е моментът да върнете услугата на опозицията, като не подкрепите джендърската конвенция.
4
1
 
45
 
! Отговори
Е що па да не е !? преди 5 години
Шефът на ОПГ на ГЕРБ доволен................
3
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОРИСОВ, ПОКАЖИ ОТ РЕГИСТРИТЕ НА ДАНС КОЛКО РАЗСЛЕДВАНИЯ СРЕЩУ КМЕТОВЕ ОТЛЕЖАВАТ ВЪВ ФРИЗЕРА ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА МИЛИОНИ В ЧУЖДИ БАНКИ! С ЦЕЛ ИЗНУДВАНЕ НА ТЕЗИ КМЕТОВЕ ЗА ИЗБОРИТЕ! ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИЗБОРИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НАЛИ!?"нещата не са точно така господин Марков.Тези кметове са пазители на общите пари . Ако някой от тях се опита да вземе всичките пари за себе си ще бъде физически премахнат."копирано от Афера
2
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя що не се скрие някъде.Да изчезва заедно с шефа си.
1
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** идва времето когато ще си в затвора докато си жив