Цвета Караянчева се появи превързана, добре е

Шефката на НС присъства на брифинг на ГЕРБ
56

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шефката на НС Цвета Караянчева очевидно вече е добре след катастрофата с кортежа на НСО, при която пострада преди две седмици и половина.

Тя се включи в брифинг в централата на ГЕРБ за местните избори и макар да беше покрила раменете си с шал заради операцията, която претърпя, изглеждаше напълно възстановена.

Още по темата

Караянчева пострада в катастрофа на 15 септември и още същия ден й беше направена оперативна интервенция, при която се стабилизира костен фрагмент към раменната става.

Ескорт с автомобили на НСО, с който пътува Караянчева, беше ударен от друга кола на пътя Шумен - Силистра.

Оказа се, че шефката на НС е със счупена раменна става и беше транспортирана по спешност в правителствена болница с хеликоптер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
gosho преди 4 години
a m4i ko da prai jinata u kashti tsel den da si 4eshi kateritsata li
35
2
 
0
 
! Отговори
4i40 asen преди 4 години
na jena a jelezo
34
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 години
те това се казва гербер -комунист,с превръзка ходи на работа,а началника и ,преди години,с гипсиран крак,ходеше на работа
33
0
 
0
 
! Отговори
, (нерегистриран) преди 4 години
Под номер 31!Тя много добре знае може би от вас, думата бедност. Живяла е в бедност. На майка колежката й.. Едвам я изгледах. Лошо няма, лошо е, не я познавам, ако забравиш произхода си. А и всеки на нейното место би забравили. А шалчето може би й е подарък от председателя на ЕС, пиянка ли бе, така четем, с навехнат кръст ли бе, или..., за добре свършена работа. Обслужващ персонал. Страхотна длъжност. Късмет 31, ама не на всеки.
32
0
 
1
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До Ф.С.Б. Това от колко години го пишеш? Е, и?
31
1
 
7
 
! Отговори
Бг преди 4 години
По добре обесена,да я види Българския народ,а тиквата и пъпеша изпържени.
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо и няма! Не и се седи къщи.Напишете, когато плати всички разноски по инцидента. И да се извини публично на хората, на които им докараха кахъри! Иначе да не се мярка пред народонаселението!Калпазанка недна вредна!
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не че беше любимка на българите, но поне се усмихваха на глупостите и. След катастрофата обаче катастрофира тотално политическата и кариера.
28
2
 
10
 
! Отговори
men преди 4 години
ах парвенючката на батко. шалче на ралф с ГОУЕМИ БУКВИ. така се прави патенце, пекинско.
27
2
 
22
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ох,успокоихте ***!..Така са бех затръшкал за рамото на тая,че за малко да поискам развод със жената..Слава на Алл!..-Доведената "майка на нацията" вече е добре!Сполай,сполай!......Обаче това:-"Ескорт с автомобили на НСО, с който пътува Караянчева, беше ударен от друга кола на пътя направо е..ГНУСНО!!"Ескорта",който така или иначе не спазва никакви правила на пътя,бил ударен от друга кола".Е,некой разбра ли какви са щетите по "другата кола",имали пострадали в нея,или просто "другите" са нули
26
2
 
22
 
! Отговори
преди 4 години
много мило, че ни уведомявате често, често, ама пет пари не давам как е. Да вземете да кажете поне веднъж как е детето, кото пострада!!!
25
3
 
15
 
! Отговори
Мая преди 4 години
То сякаш някой се е притеснил. Въобще не ни вълнува.
24
2
 
15
 
! Отговори
ново ранено лице преди 4 години
и леко ранене, и тежко ранена и летална, Цвекла ще е винаги пример за това как може да преживее това което й се случи. Толкоз сила има в нейната крехка женска снага; каква увереност излъчват думите й, колко кристалнио чисти са очите, ръцете и сърцето й...Абе и без да е учила в кое да е помощно училище за безпомощни деца, Цвекла е новият Цуцик Цуцкалиьо дел Асересиндевичи
23
1
 
39
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Аа как е пострадалото детенце от другата кола???Защо не давате да чуем версията и на другата страна???Караянчева с хеликоптер, пък другите, вкл малко дете на самотек???????От сърце ви ненавиждам, всички вас основателите и подръжниците на статуквото!!!
22
1
 
27
 
! Отговори
sante_dog преди 4 години
С Вертолета ли д'оди? Или НСО избута още някой от пътя ,че таквизи като лелята да са на пресконференцията?
21
4
 
32
 
! Отговори
Maria преди 4 години
С шал на Ралф Лорън. Цените варират от 50 до 700 долара за тези шалове. Очевидно е много щедра депутатската заплата
20
3
 
35
 
! Отговори
Capital преди 4 години
Само да Ви споделя, че парцалчето с което се е наметнала е на стойност около една минимална заплата. А ние си и плащане лимузините и хиликоптерчетата.
19
17
 
2
 
! Отговори
РЕСПЕКТ преди 4 години
Не ви ли идва на ум(де да го имахте),че като ПЛЮЕТЕ ХИКС ИГРЕК ЗЕТ...ПЛЮЕТЕ СЕБЕ СИ?????Що за 🤡 сте? :)Вярно е , че днес е ден на УСМИВКАТА... 😂АмЪ много ЛЕМОНИ ЕДЕТЕ БРЕ... 😂 ЩО ТЪЙ? 😜
18
2
 
28
 
! Отговори
Mnm преди 4 години
Бaси тъпaта лелка
17
3
 
36
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Всички тези на снимката са прокълнати от българският народ - чака ги тежка съдба !!