Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее

Моделът "Борисов" бил строителство, а "Радев" - намаляване на инвестициите
Обновена: 2 окт 2021 12:40 | 2 окт 2021 12:10, Петя Славова
448
Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее
Снимка: БГНЕС

"Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по ваксинация. Смъртността е чудовищна. Пазете се. Правителството в момента са оставили народа - който оцелее, оцелее" заяви Бойко Борисов пред хора в Родопите. Бившият премиер продължава с разходките из страната, където се среща с българските избиратели.

"Безхаберие. 10 дни кораб се източва в най-красивите ни места по Черноморието. Седят и според Радев това е справяне с кризата. Това са жестоки пробойни в държавата", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че се гордее с хората от района, разпита ги за пътищата и заключи, че строителството е неговият модел.

Борисов припомни, че проф. Анастас Герджиков ще бъде подкрепен от ГЕРБ за президентските избори - ректор на най-големия университет и заяви, че Румен Радев изконно не разбира президентската институция, чиято ролята на държавния глава е да обединява, а не да разделя и мрази. Той му препоръча да си отиде при партията и да не се занимава с това, от което не разбира.

"Да си избере една партия", поръча Борисов Според него, моделът "Радев" бил намаляване на чуждестранните инвестиции. "Забравихме какво е еврозона", категоричен бе той и припомни, че три пъти е бил премиер на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
346
3
 
2
 
! Отговори
А онинен преди 2 години
Крадеца вика дръжте крадеца човека който нарече пенсионерите Лош Човешки материал само ще мечтаеш за власт
345
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Имам усещането че съм почнал да коментирам сам себе си.
344
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера в джобса беше пълно с оферти от пиар фирми за по 700лв заплата.. гербавите имат недостиг на *** ахагахах
343
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 382 Винету
342
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига вече сте го показвали тоя глиган.
341
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Б'оклуци, б'оклуци... Освен да плюете по ГЕРБ и Борисов... за нищо друго не ставате. Добре, че е този сайт да си избивате комплексите.
340
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой беше тоя ?
339
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберските тролчета изпълзяха от дупките си. Насоките и опорките са дадени. Борисов обикаля като изоглавен из страната да спасява потъващия кораб. Герб никога не са били партия с визия за развитие на България. 12 г. управляват на принципа проба, грешка. Какво да очакваш от бивши комунисти, ченгета и кариеристи? Окопали са се в всички държавни структури и не пускат кокала, ами и пречат.
338
17
 
3
 
! Отговори
Бойко Българоубиец преди 2 години
Радев краде! Аз никога не съм крадял!
337
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя вече лудна, че хранилката свърши
336
8
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Комунистическа наглост! Борисов бил "съсипал" България ? На какво разчитат, на къса памет, или че няма оцелели от техните управления!
335
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ле ле кои го казва ,не мога да повярвам че има толкова безочлив човек , да при него по това време имаше по 4000 хил заразени и 200 починали училищата не работеха а кръчмите да изключително нагъл лъжец отврат
334
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма такъв наглец и лъжец като Борисооф. Скрий се някъде из тези села и паланки, които обикаляш и не се показвай. Ти срам нямаш ли? Ти си този, който раздели хората, непрекъснато бълваш змии срещу всички, които не те слушкат и не участват в твоята отвратителна игра. Ей човече 12 г. съсипваш България и обвиняваш другите за твоите грешки и алчност за власт и пари. Чудя се как умни хора са твои апологети. Явно с много пари всичко се купува.
333
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя наглец защо не е вече във затвора? Къде е правосъдието? Какво направи каскета с всички внесени данни за престъпления в държавата?
332
0
 
5
 
! Отговори
Кк преди 2 години
Напишете, че Балканска е терорист, Дончева да го прочете!
331
3
 
12
 
! Отговори
Щщщ преди 2 години
Еееех, "цвета" на нацията - агенти на мракобесната ДС подкрепиха Радев.Останахме обикновените хорица. За къде сме тръгнали без цвят?
330
10
 
5
 
! Отговори
izh преди 2 години
Eдно сравнение. За последните 10 години брутния вътрешен продукт на глава от населението стана около 50% от гръцкия / страна с долу-горе нашите мащаби , но не имала комунизъм / преди 12 години бяхме на около 20 % от гръцкия. Това са фактите . Другото е дрънканици на комунофекалии и техните наследници,
329
3
 
2
 
! Отговори
- преди 2 години
Прочетох списък с 67 *** на тоя!
328
27
 
21
 
! Отговори
хмм... преди 2 години
Ей толупе, ей бибитко, ей джипко, именно заради твоя "модел" сме на това дередже, поради 11 годишното ти еднолично командорене. Не ти е виновен Радев, защото не президентът е управлявал страната , а ти, само и единствено ти, с любезното съдействие на твоите хунтета и патериците, които те подпираха. И стига хвалби с това строителство, защото ползите от него ги видяха само шепа хора, твоите хора от хунтата. Това е истината, другото е лъжа и манипулация!
327
6
 
8
 
! Отговори
Фен преди 2 години
И преди се мреше ,ама някак си по така. С благодарност към вожда.