Николай Събев: Румен Радев е шарлатанин

Той се преструва на демократ, написа министърът на транспорта
1 май 2022 20:40, Нели Христова
311
Николай Събев: Румен Радев е шарлатанин
Снимка: БГНЕС

"Румен Радев днес - нито дума за истинските убийци на невинни хора". Това написа на страницата си във Фейсбук министърът на транспорта Николай Събев по повод днешното изказване на президента Румен Радев по повод 1 май - празник на труда.

"Тези в България, които твърдо застанаха в помощ на жертвите, в неговия речник се оказаха "шарлатани". Шарлатанин си, когато вдигнеш юмрук на чужд протест, когато се преструваш на "демократ", а душата е на друго място. На изток", коментира лаконично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-опасни са хората, които плюят по хората, които са ти помогнали. Не съм фен на президента не съм гласувал за него, но знам едно на "баща" не се посяга. Ако Радев не бе избрал Кирчо и Кокорчо този щеше да бъде просто бизнесмен собственик на фирма, а не министър.
242
1
 
9
 
! Отговори
Мбонго преди 2 години
А може би Еконт ще доставя оръжие за Украйна, бързо и ефективно...
241
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 261 Наблюдател . . . . . Направих успешна голяма фирма 20работи и Боиковата адмистрация я съсипа и знам колко е трудно да си предприемач у нас за туй казвам браво на Събев . . . . . . НЯМА УСПЕШНИ ФИРМИ БЕЗ ВРЪЗКИ В БЪЛГАРИЯ! ВСИЧКИ СА СВЪРЗАНИ И ПРЕДИ И СЕГА С ПОЛИТИЦИТЕ! АЙДЕ СТИГА ПРОПАГАНДА! СЪЩАТА СИСТЕМА Е И В УКРАЙНА И В РУСИЯ! ЗАТОВА ПОЗДРАВИ ОТ ЕДНА МАЛКА ФИРМА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ С ПОЖЕЛАНИЕТО ЦЕНИТЕ ДА РАСТАТ БЕЛКИМ ДОЙДЕ РАЗУМ НА БЪЛГАРИТЕ НА ТРРИТОРИЯТА!
240
1
 
8
 
! Отговори
Хоремага преди 2 години
И Радев е същия продажник , както и правителството му.
239
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предоставянето на военно-техническа помощ на отбраняващия свободата си украински народ е дълг на всяка демократична страна..Само за нашите Путинолизци това е "тежко политическо решение".
238
9
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Ако има повече доказани предприемачи като Събев и по малко бивши Генерали във властта ще добре ,Направих успешна голяма фирма 20работи и Боиковата адмистрация я съсипа и знам колко е трудно да си предприемач у нас за туй казвам браво на Събев ако той не се справи с транспорта тогава няма човек у нас който да може да го оправи та камо ли някой Генерал който е бил на котлова храна та Г-н Президент не критикувайте хора които създават и се грижат за братски нам народи да не бъдат унищожени
237
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Радев и правителството са отбор шарлатани.
236
10
 
4
 
! Отговори
Найко преди 2 години
Никола Събев е прав пък и създаде супер фирма ,Радев като военен нищо не е създал е сигурно си е верен на бивш СССР на които се е клел във вярност пък сега става Натовец е вероятно не много ./искам да го питам ако Путин нападне Родината ни би ли отишъл да се бие за България или с Путин срещу Българските Фашисти .е аз съм редник и ще защитавам Родината си ,Въобще много съм подозрителен към бившите военни на високи чинове те са си откърмени с русофилски комунизъм ама интереса ги прави Натовци
235
7
 
17
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Вместо да дрънкаш глупости срещу президента, вземи подобри с нещо транспорта и комуникациите. Което теоретично ти се води за работа. Онзи ден: не можах да пратя писмо, защото пощите вече месец не работят! И не можах да си купя талони за синя зона, защото не били пристигнали новите! Все едно нямаме държава.
234
6
 
18
 
! Отговори
Иван преди 2 години
А че Радев е безводни, го знае всяко хлапе. Кой го посочи за кандидат на БСП, един генерал от ФСБ на Русия. Скоро империята на злото ще се срути и досиетата ще Про говорят. И ще настъпи моментът да се справим с тези предатели и продажници, продали душата си на дявола, за копейки.
233
11
 
13
 
! Отговори
-_- преди 2 години
Радев, ти нямаш топки! Може да си генерал от армията, но когато Кирил Петков отиде в Киев, докато градът беше обстрелван от руски ракети, ти предпочете да се скриеш на завет в Мадрид, че дори те повозиха на Юрофайтър! Двуместен!Кирил Петков има топки за разлика от теб, макар да не е служил в армията!
232
16
 
10
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Браво г-н Събев , право в десетката. Това показва че сте достоен българин.
231
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Събев не мълчете а се борете срещу БГ рашистите те си имат план да си останем в рашиското пространство и да носим тоя позор
230
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков се бори с продажния слугинаж на путин да ни запази като държава далече от рашискотовлияние а шарлатаните са тези за който Крим е руски Питам докога националните предатели няма да си понесат наказанието
229
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Радеф и HиHoBa за да защитават руските интереси в България. -----/-------- И Бойко Борисов.
228
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Кънчо ! Трябва да си мн т.п или да си просто русофил да Говориш тaka ***
227
3
 
7
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Изтрили са ми всички ИСТИНИ за прости тутът Радефф, които бях написал от снощи насам.
226
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Импийчмънт
225
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тaзи HиHoBa пак я задействаха от руското посолство и започна да трови държавата. Отвратителнa e Позор за България е HиHoBa.. Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Радеф и HиHoBa за да защитават руските интереси в България.Румен Радев е доказан руски шпионин.Затвор за този неционален предател!!!
224
5
 
3
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
В управлението има съмнителна концентрация на хора завършили в Харвард или имащи пряка връзка с НАТО. Само да отбележа, че такива са не само премиера, ленчето и министъра на отбраната, а и президента и очаквания да създаде партия Янев. Така, че мислете му когато дойде време да не стане преоблякъл се Илия пак в тия. Защото сега Радев е много против тези, които докара на власт, а после може и да е много за Янев, но важно е не кой е на власт, а на къде ни води. А аз досега чувам само общи приказки.