Нинова: Да бъдем признателни на героите и да градим силна Европа

Нека на този ден не се делим и противопоставяме, зове тя
40
Нинова: Да бъдем признателни на героите и да градим силна Европа
Снимка: БСП

Да бъдем признателни на героите и да градим силна Европа, заяви лидерът на БСП и вицепремиер Корнелия Нинова след като поднесе венец на Паметника на Незнайния войн заедно със заместник-председателя на БСП Кристиан Вигенин и председателя на парламентарната група “БСП за България”.

„Днес свеждаме глава пред хилядите, дали живота си в борбата срещу хитлерофашизма. Техният подвиг направи възможен и днешния ден на Европа. Нека на този ден не се делим и противопоставяме. Да бъдем признателни на героите и да градим единна и силна Европа“, добави тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: ниноваДен на Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
12
 
! Отговори
ужас преди 1 година
да бъдеш признателен за това че са те окупирали е меко казано мазохизъм !
29
1
 
10
 
! Отговори
въпросче преди 1 година
я, тази се появи ! импексова , а за оръжията дето се изнасят ама ти не знаеш , нещо да кажеш ?
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете Хитлер на мира.Пробленът е че Европа днес се е отказала от себе си.От своята история,религия,култура Какво празнува днес Европа?Тя не знае!
27
4
 
5
 
! Отговори
до Веселяк преди 1 година
До25 Ако не беше Русия да спре Хитлер, сега щяхме да сме на три морета, като съюзник на Германия!
26
2
 
9
 
! Отговори
русофилска к преди 1 година
Нинова новия Хитлер е Путин! Засрами се!
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БЕДНИ защото сме глупави!РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ СА ГЛЕДАЛИ ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО НА НАС!РУСИЯ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И ТОМА Е ДОКАЗАНО ОТ ФАКТИ!РУСКАТА ПРОПАГАНДА УБИВА!УБИВА БЪЛГАРСКЯ ДУХ!УНИЖАВА държавата с фалшификация на историята! ДАДОХМЕ ИМ АЗБУКА! ВЯРА!ДУХОВНОСТ И ПОЛУЧАВАМЕ ОГРАБВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯ И УНИЖЕНИЯ!БО К ЛУЦИТЕ СЕ МЯТАТ В КРАКАТА НА РУСКИ АГЕНТ КГБ ПАТРИАРХ
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нинович оставка! гадна комунистка, национална предателка, подкрепяща фишистката политика на путин, правеща далавери с оръжието, не иска да дарява, щото комисионните се получават при продажба нали?...
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щяла да гради Европа. Градил Илия килия.
22
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На кого и за какво да сме "благодарни"? Точно вие, г-жо Митрофанова и г-н Путин , с вашите непредизвикани окупационни инвазии и войни по света - в Полша, България, Афганистан,, Сирия, Украйна и т н. и с вашите имперски амбиции да господствате над другите народи пренапсвате историята като най-жестокия агресор в света !
21
3
 
16
 
! Отговори
Дякона преди 1 година
Комунистическото изчадие Нинова, наистина е благодарна, защото се оказа от приватизацията, а си пето ѝ завърши колеж в САЩ и остана там. Не е в рУсИя... Простата селяндурка води за носа хиляди ***.
20
4
 
14
 
! Отговори
Веселяк преди 1 година
До Gogo ако беше победил Хитлер, щяхме да сме страна победител гл упако.Не съм сигурен кой накрая уби повече хора и руските другари се постараха в убиванията даже много се постараха.
19
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От едната в другата крайност. Едно време се дразнех на всичко руско и ми беше дотегнала петъчната киновечер с руски филми;задължителния руски език в у-ще (сега съм благодарен:); всичко руско ми беше омръзнало, но знаех че съм в България. Сега: навсякъде американска попкултура, филми, музика, натрапват ни разпасания живот на холивудски звезди с вид на инопланетяни и либерасти и т.н.Ако не знаеш добре английски език - работа няма. Това вече не е България, а колония
18
24
 
9
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Ако не беше Русия или СССР нямаше да има нито България нито Европа/ЕС. Хитлер нямаше кой да го спре! Щатите до последно продаваха оръжия и провизии и на Хитлер и на съюзниците и в последния момент хитро се присламчиха към победителите, към съюзниците срещу Хитлер. След това от спечелените от войната и чуждото нещастие пари раздадоха заеми на цяла Европа по плана Маршъл и така я заробиха! Сега щатите много мразят ЕС, защото Европа иска да е самостоятелна и ще я вкарат във война и унищожат!
17
0
 
2
 
! Отговори
Сосидж преди 1 година
И ние ще ви бъдем признателни за Македония- ох чакай.
16
4
 
7
 
! Отговори
Нинова преди 1 година
Да градим Европа, като подкрепяме Путин!
15
4
 
18
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Няма да ви обиждам. Вие като подкрепяте Путин сами слагате веригата на врата си. "Другарят" ни нарича "прилежаща територия"!!!!! Аз съм българин , а не комунист и живея в България, не в прилежаща територия! За вас не знам!
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тотална неадекватност... и фанатизъм.
13
2
 
15
 
! Отговори
Курнишон преди 1 година
Да бъдем благодарни на американския "ленд-лийз" стотиците тонове военни материали, преявозни средства, камиони и какво ли още не, без които Ванка щеше да погине с една гола ватенка мърцина. И после благодарност за всичките индустриални копия , направени като имитат на получената техника, че чак великия калашник преписан от немско оръжие, та чаак до ядрената ракета, ама като се надишаш с райски газ и ги забравят тея работи
12
12
 
3
 
! Отговори
Браво за смелостта! преди 1 година
Да бъдем признателни на героите..
11
2
 
16
 
! Отговори
мери преди 1 година
Н КОЙ ГЕРОЙ НА ТЕЗИ ДЕТО НИ ПОРОБИХА С РУСКА ПРОПАГАНДА БЕЗ СВОБОДА БЕЗ ПРАВА , А ЗА СЕБЕ СИ НИЩО НЕ ОТКАЗАХА ОТ ОБЩИТЕ БЛАГОНИ НА НАРОДИТЕ ХАЙДЕ СТИГА ИЛИ СИ ЕВРОПЕЙСКИ СОЦИАЛИСТ ИЛИ СИ РУСКИ ПОЛИТИК *** -КОМУНИСТ