Кирил Петков: Не вярвам, че Румен Радев ще се спре на ДБ

Според него президентът ще даде мандата на БСП
11 яну 2023 13:04, Нели Христова
118
Кирил Петков: Не вярвам, че Румен Радев ще се спре на ДБ
Снимка: БГНЕС

Много бих се учудил ако президентът даде мандата на "Демократична България", моето очакване е да го даде на БСП. Този коментар направи в парламентарните кулоари съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Причината да не вярва, че Румен Радев ще се спре на ДБ е, че държавният глава "има много големи разлики и различия във вижданията си". "До скоро ги наричаше военнолюбци. Би било огромен завой ако направи това. Това е едно заиграване, което ГЕРБ се опитва да направи. Реално ще е с много малка вероятност", коментира той шансовете на ДБ да реализират управленски мандат и с подкрепата на ГЕРБ.

Още по темата
"ДБ прави същото, което ние направихме във втория мандат. Хубавото е, че ние знаем, че имаме общи политики, приоритети, ценностна система. Във втория мандат видяхме, че по тези политики не само, че нямаше съгласие от ГЕРБ и много други партии, но нямаше и дебат. Нямаше критика и въпроси. Нито хората, нито приоритетите са се променили. Не мога да очаквам от едни и същи хора, с едни и същи приоритети различни действия, освен ако няма някаква шизофрения при тях", коментира той.

"Аз и ПП подкрепяме ДБ в политиките и ценностите, те са общи. Бих се учудил много ако има различно действие от другите партии", категоричен е Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Изобщо преди 1 година
Не разбирам защо трябва да ме интересува какво си мърмори тоя !
87
1
 
5
 
! Отговори
БСПар преди 1 година
Шарлатино изчезвай с приятелка си Лена в Канада.
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тази снимка Кирчо ми напомня на Алън - брата на Чарли в "Двама мъже и половина"...а и на акъл го докарва.
85
0
 
1
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Шарлатанин много ти е страх,че при съставяне на правителство от ДБ,те ще имат повече гласове от ПП.
84
0
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Американското парашутистче иска отново да му се отвори парашута.Е да,ама не!
83
4
 
15
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Киро разследване съд затвор за цялата сбиротащина назначена с машините има ли държава изобщо
82
2
 
11
 
! Отговори
Инкасатор преди 1 година
Я па тоя ! То,че си е хубаво да се папка от държавната софра е така,но тоя лакомник нико га повече не трябва да бъде допускан до нея,барабар с ококорения и компани !!! Те са ог ромен позор и велик срам за бъларското политичеко тяло - да се изреже !!! Не3 само,че са некъдърни,ами и супер-нахални !?
81
4
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Два пъти ви каза, че сте про'с'таци и чче не заслужавате друго освен да бъдете мачкани. Но и 12 години не ви стигат да го проумеете.
80
7
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
БСП са единствените които могат да обединят поне 200 евроатлантически депутата - бивши или деца на партийни секретари и ДС агенти! Факт е другаре неграмотни, факт!
79
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аХ това Ленче.Канадеца е хлътнал много и вече е умопомрачен.
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Туй призив ли е Президента Радев да се спре пак на ПП за преразглеждане на мандатите след написаната декларация-въпроси представени му за поети приемания от останалите не само политически опоненти,но и от административни републикански централизирани институции-власти в тяхно изпълнение в обозримо бъдеще време.
77
0
 
3
 
! Отговори
РАЗБИРАЧ преди 1 година
МЯЯЯУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУ
76
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОСТОкиро- обратното на острото
75
9
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
БСП са единствените които могат да обединят поне 200 евроатлантически депутата - бивши или деца на партийни секретари и ДС агенти!
74
4
 
14
 
! Отговори
Опппааа преди 1 година
Видя се тя!Да отиваме на избори и да Ви издухаме в небитието. Стига сте разпъвали локумите и слушкали директивите на чичко Васко , Прокопи и двамата братя от Русе!
73
2
 
10
 
! Отговори
И що така? преди 1 година
Нещо като абонамент ли имат жълтопаветните некъпани умновресливите от Дъ(й)Бъ за мандата ?!? Мнозинство ли са нещо... По-различни ли са нещо... Цели 80 розови понита под дъгата бяха на протеста - вечеринка срещу хартиеното гласуване до фонтаните пред Ст. Бъчваров,но пък много пищяха и врещяха :)
72
2
 
13
 
! Отговори
Щерев преди 1 година
А на тебе ли бе,наглец ?! ТВОЯТА ПЕРСОНА трябваше отдавна да е аут от политическата сцена и да сме забравили за теб и твоята пасмина.Но,мъдътр е нашият държавник и този път ще ти даде пътя !!! Чиба! Чиба! Чибаааа !!!
71
4
 
21
 
! Отговори
123 преди 1 година
Браво Кирчо, поумнел си. Реве ти се нали. БСП правителство няма да направи и това е целта. Избори докато изчезнете като ИТН.
70
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Румениге вземе, че даде мандата на Ристе и Злобнотоо джудже, онези ще се подпикат от кеф и е много вероятно да полегнат на Буци. На миналите избори Киро се беше направил на велик и им отказа коалиция и това много ги подразни. Обещае ли им Буцягата неква правосъдна реформа, Ристе ще е негов роб за втори път. А ако даде мандата на Корн, то на всички е ясно, че отиваме на избори. Тази ако дойде на власт под някаква форма, ще фалира държавата за норматив.
69
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този вече дразни!