Филип Киркоров с шоу за над 3 милиона евро

Сцената ще бъде висока колкото 5-етажна сграда
Обновена: 14 май 2012 13:13 | 14 май 2012 13:13,
6
Филип Киркоров с шоу за над 3 милиона евро
Филип Киркоров ще представи новото си шоу "ДруGoy" на 29 юни, Снимка: PR

Филип Киркоров ще представи своята нова шоу-програма "ДруGoy" пред българска публика на 29 юни.

Звездата ще пристигне у нас за четири спектакъла в София, Пловдив, Бургас и Варна.

Специално за концерта в зала 1 на НДК, сцената ще се трансформира в конструкция на 6 нива с видеоекрани. По платформата с височината на 5-етажна сграда, танцьорите от балета на Филип Киркоров ще се придвижват с лекота и елегантност, пресъздавайки оригинални танцови композиции.

С помощта на 3D анимация и специални ефекти, изпълнителят ще се пренася ту на брега на океан, ту сред осеяно със звезди небе или на пиадестал в центъра на сцената. За изграждането на всеки детайл от шоуто, са вложени над 3 милиона евро.

Тричасовата премиера на "ДруGoy" ще смае публиката с огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни инсталации и пиротехника, както и компютърни и анимационни ефекти.

Един от най-ефективните моменти по време на концерта ще бъде превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центрофуга, наподобяваща космически тренажор.

Билети за концертите на Филип Киркоров за всички градове могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Филип Киркоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Някой преди 11 години
залите му тук са пълни, защото използва слабостта на българина към "всичко българско и родно". Тоя е заприличал на *** в опитите си да е оригинален (не че Лейди Гага не и тя) ама я гледаме че е и във всяка световна класация, а тоя не помня да е бил в Bilboard, или друга подобна например. Демек - нещо не мога да се сетя за някоя негова толкова готина песен (освен всички които е изплагиатствал, разбира се - а те не са малко наистина). Иначе - евала, че троши кинти в Русията - там верно е БОГ
3
1
 
1
 
! Отговори
clever преди 11 години
льольо, ама залите на концертите му в България са пълни! Колкото е льольо и Весето Маринов - ние си хейтваме, а човека си прибира парите.
2
1
 
1
 
! Отговори
Бубе преди 11 години
Киркоров явно иска да затапи америчките звезди. Според статията сцената му ще е по-голяма от тази на Гага. Сега е ред на Sofia Music Ent. - те да кажат колко невероятна и въобще вселенска ще е сцената на техния изпълнител. Как се казвало турнето на Филип? "ДруGoy", да не сте се объркали? Може би е "ДруGay" :))
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво на Киркоров, пожелавам му още дълги години успешна кариера