Човека, когото обичам, го няма!

Доживотна присъда за убиеца на Радостина – Георги
26 фев 2010 15:50, Екип на Dnes.bg
345

Окръжният съд във Варна наложи доживотен затвор при специален режим на Георги Цветанов, който бе признат за виновен в убийството на Радостина Евтимова.

Още по темата

По другото обвинение срещу него – за блудство, получи наказание от 2 години лишаване от свобода, но съдът постанови той да излежи присъдата за по-тежкото престъпление.

Магистратите постановиха още Георги да плати на родителите на Радост по 100 000 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
314
0
 
0
 
! Отговори
Светла преди 13 години
На теб пък какво ти е ясно, бе ! Тва че на теб са ти направили някой номер, съвсем не означава, че всички жени са такима. И като си бил студент да не си хванал господ за шлифера. С ей такива ***,елементарни същества е пълен светът.
313
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Семето да му изгние.
312
0
 
0
 
! Отговори
hmggkcprcl преди 13 години
RkUmNQ <a href="urdrkbbbqucv/">urdrkbbbqucv</a>, [url=gneskxdxqirp/]gneskxdxqirp[/url], [link=zamyuesulzju/]zamyuesulzju[/link], xinbikcgiyrl/
311
5
 
5
 
! Отговори
rowena преди 14 години
Като знаем какви са свободни времената, една мацка да пусне мъж в в домът на приятелят си за да пренущува в негово отсъствие е курвенлък. Понеже не познаваме момичето а характера е определящ в такива случаи ,ще трябва да повярваме на тези които я познават.Те твърдят, че го е направила от наивност и съжаление към колегата си, като не е очаквала той да лудне!Ок, но как тя не го е разбрала какъв е той след като 2-3години са колеги?Приятелите от първата година се сменят но от 2 и 3 са постоянни.
310
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Инквизицияяяяяяяяя!!!!!!!!!!! Разпорете го и му извадете червата на живо в центъра на варна. Така белким останато доволни българите. Хахахахахаха
309
0
 
6
 
! Отговори
Рънърса преди 14 години
Браво на съда!
308
2
 
26
 
! Отговори
Тина преди 14 години
Единствената грешка на Роди в случая е била,че е прекалено добра и доверчива. Нима в днешно време е грях да си добър? Ако твой колега от уни те помоли да пренощува при теб и се води,че сте приятели,обяснява ти за семейните си проблеми и как не може да се прибере у дома, ТИ ще го върнеш ли??! Тя милата откъде е можела да знае,че ще му прищрака..Георги я уби,тъй че, ликувай народе,правосъдието в България поне веднъж си свърши работата като хората!!!
307
0
 
19
 
! Отговори
Тина преди 14 години
Това българите сме пълни ***. Няма друго племе на света,в което всеки ще е специалист по всичко. Изказвайте си смахнатите теории,но не смейте да давате мнения за морала на хора,които дори не познавате!! Роди беше уникално слънчево дете, дето се вика и на мравката път правеше. Не го казвам,защото си е отишла по брутален начин,а защото е факт. Същото мога да кажа и за Петър. Георги не го познавам,но от негови познати съм чувала,че е откачалка. Всеки може да бъде подведен.
306
0
 
1
 
! Отговори
червеногъзец храбър преди 14 години
Ти луд ли си или да!?:)
305
1
 
3
 
! Отговори
случаят приключи преди 14 години
И в този случай народът български остана верен на себе си - една малка част имат глави и ги използват за мислене. Огромната част се държи като овче стадо - блеят в хор и вървят на където ги подкарат.Чудим се после защо ни стрижат и доят.Мислете малко,бе хора.Тези глави само за равновесие ли ги носите.
304
5
 
0
 
! Отговори
няма значение преди 14 години
Един от двамата със сигурност е убиецът!Дали Георги или Петър вероятност 50 на 50.Защото домът в който е извършено убийството е на Петър. Убиецът винаги има изградено алиби и не оставя улики.Но е възможно и Георги да е убиеца ако е психопат.Момичето обаче и в двата случая е създало условията това да се случи.Ако тя беше по предпазлива щеше да е жива! Георги ако не беше син на лидер на СДС а най-обикновен младеж, отнесе приятелтогава щеше да го ят на мадамата.Дано наистина да е осъден убиецът!
303
7
 
5
 
! Отговори
anna преди 14 години
Мъжете сте големи балъци, затова някой си заслужават да ги набутват!Един хванал жена си си с друг у дома, защото заяла бравата и остават заключени отвътре.Мъжът и отключва отвън и повярвал,че пича е отишъл да оправя бравата и са се заключили-реален случай! Вие мъжете вярвате на такива невероятни обяснения,че си заслужавате да лежите вместо някой по хитър от вас!Правилно питаха някой какво прави това добро момиче с този лош Георги в дома на приятеля си?Сама си е вкарала вълка в кошарата!
302
6
 
5
 
! Отговори
rowena преди 14 години
Ако всички мъже на които съм отказвала и на които други жени са отказвали секс тръгнеха да ни убиват- нямаше да останат жени в бг. Има достатъчно леснодостъпни жени няма да останат на сухо.И платени *** има.Много по вероятно е заради ревност да са я убили. Дали приятелят и ненадейно се е върнал ,или е имало трети замесен-не знам!Ако жена покани мъж да преспи в нейният дом няма как да не са интимни.Все пак живеме в наши дни и то в България.Нещо не се връзва историята.
301
4
 
5
 
! Отговори
bond преди 14 години
Ще ви кажа само едно убийството се извършва в 1/3 от случаите поради ревност не за отказ от секс! И не ми харесва усмивката на приятелят! Мисли,че като е бил в Лондон все някога няма да му проверяват алибито. Осъденият може да не е бил цвете ;да е гадняр и всякакъв но да убие за отказ ми се вижда нелогично.Ще продъжи да я сваля докато я склони или ще си намери друга. Тя, защо го е допускала толкова близо чак да преспи в дома на приятеля и? Ревност заради тази нощувка е вече мотив за убийство!
300
1
 
4
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Когато става въпрос за смърт, при това по такъв начин,личните пристрастия, мнения и умозаключения нямат място.Имали са връзка не от вчера с Георги ТОВА Е ФАКТ,Колкото до снимката, къде е тази снимка на разчленен труп? Познавали са се добре, няма следи от влом хайде за възможноста,че може да е невинен да излязат факти по делото.А ми да премахнем закона и на СЪДА майната му, партийните централи да решават кой е виновен или не. Разни хора ще раздават присъди и тва е.Годината е 50-та а не 2010 за бг
299
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мога само да кажа с риск да си навлека проклятия, че и жертвата не е била ангел. Още повече, че и родителите и не ми изглеждаха добре. Не знам дали сте чели, но има теория, която разглежда как жертвите понякога сами си го търсят. Подсъзнателно, разбира се. Казвам го без да искам да оправдавам някого, просто краставите магарета се събират.
298
5
 
5
 
! Отговори
Редактор преди 14 години
Човекът , когото обичам , го няма!Кой го няма? Човекът! Човекът е подлог.Господата от редакцията да не спят!
297
0
 
16
 
! Отговори
Петя преди 14 години
Какво по- категорично доказателство от това, че е сннимал с телефона си трупа на разчлененото момиче, нейни вещи са били в тях с нейната кръв. Георги се е прибрал вкъщи за да "сподели" с баща си за да може той да измисли нещо и да го прикрие. Това момче е ***! Баща му още по- голямо. Обществото ни няма нужда от такива ***!
296
2
 
9
 
! Отговори
Петя преди 14 години
По- добре си замълчи за да не ти личи колко си ***. Гаджето на Радостина не е бил в страната по време на убийството. Говорите глупости и свободни съчинения. Ти от къде знаеш че е водила други мъже в неговият апартамент???!
295
12
 
5
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Липса категорично доказателство за вина, и това е крещяща присъда взета под обществен натиск и милиционерски похвати. Категорични доказателства няма, както и мотив за убийството. Виж приятеля на Радостина е друго, човека живее с приятелката си, която се среща с други в собственият му дом. Та къде е и кой е с мотив.

Спонсорирани публикации