Затопля се, посрещаме Рождество с температури до 13°С

Понеделник на много места ще превалява дъжд
24 дек 2021 20:01, Анисия Иванова
6
Затопля се, посрещаме Рождество с температури до 13°С
Снимка: БГНЕС

През празничните дни и в началото на следващата седмица ще духа до умерен, северно от планините и в Източна България, временно силен югозападен вятър.

Облачността ще е променлива, в събота все още предимно висока и средна, а през следващите дни ще се увеличава и вплътнява, ще е по-често значителна.

От понеделник се повишава вероятността за валежи от дъжд, отначало слаби и само в отделни райони в югозападната половина от страната, към средата на седмицата - на повече места, а и в южните и източните райони са възможни значителни количества.

Преобладаващите дневни температури ще са между 8° и 13°, на места в Северна България и източните райони до около 16°, а минималните ще са положителни. Към сряда-четвъртък със запад-северозападен вятър температурите ще започнат да се понижават, уточняват синоптиците.

Утре за София максималната температура ще бъде 8 градуса, по Черноморието 11-12, в северните райони 9-13, в Южна България 8-10 градуса. В неделя ще превали дъжд на места, а температурите ще са между 8 и 13 градуса, за София 10. (БГНЕС)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: времеколеда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Ахмед преди 2 години
Няма по - хубаво от това да посрещаме празниците с топло и слънчево време.А и лятото идва.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рождество е на 07 януари!
1
0
 
5
 
! Отговори
Радо преди 2 години
Идеално топло е. А и лятото идва.