Бежанците изместиха жриците от Лъвов мост, но... 10 лева ще платите само!

Патрули на полицията постоянно обикаляли и пречели на бизнеса им
10 окт 2016 09:00,
61
Бежанците изместиха жриците от Лъвов мост, но... 10 лева ще платите само!
Бежанци висят на Лъвов мост. Снимка: "24 часа"

Част от бежанците на Лъвов мост са редовни клиенти на уличните проститутки в района, а жриците на любовта се ползват за информатори на службите по проблемите с нелегалната миграция.

Едновременно с това присъствието на леките жени на ключовото място в центъра на София видимо е намаляло, пише "24 часа", чийто екип е направил нощен обход в района.

Жриците все пак са на поста си, но са изтласкани нагоре по бул. "Сливница" в посока кв. "Люлин".

Още по темата

Според жители на централната част на столицата това се дължи на по-радикално настроени младежи от Близкия изток, които са окупирали Лъвов мост. Те не одобрявали появата на разголените нощни пеперуди и често влизали в конфликти с тях.

Патрули на полицията пък постоянно обикаляли около оживеното кръстовище за проверки на бежанците и пречели на бизнеса на проститутките. Така жриците на любовта се принудили да се отдалечат.

Сега жриците стоят смирено на тротоара, за разлика от групите бежанци, които се навъртат около бул. "Мария Луиза" близо до Лъвов мост.

Екипът на изданието спира при две от тях, докато чакат клиенти до кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Димитър Петков".

"Здравейте, момичета, колко ще струва да ви вземем за цяла вечер", директно хвърлят те оферта.

"Аааа, за цяла вечер - не", казва по-нисичката от тях, която явно има повече опит. Другата, висока и с изкуствена руса коса, кима утвърдително.

"Имаме терен, ще е по-спокойно, защо да се врем в храсталаците и мизерията?", настояват журналистите.

"Ей там има хотел, отиваме, вършим работа и си тръгваме, вие сте двама и ние сме две, ще си вземем една стая, има две легла. 10 лв. ще платите само", акуратно обяснява старшата.

Иначе във вертепа наблизо сеансът е около 30 лв. в зависимост от екстрите.

От началото на 2014 г. насам няма проститутка или сводник от София, които да са предадени на съд с обвинителен акт, показва информация от районната прокуратура. Само срещу 5 проститутки и 5-има сводници от столицата се водят разследвания, но те не са приключили.

"Проституиращите жени са видими и дразнят хората. Постоянно има проверки и специализирани акции. Нашата цел е да знаем кои са, защото те са свързани и с други престъпления като кражби например. Освен това някои са зависими от наркотици. Възрастовата граница пада", казва началникът на сектора в столичната дирекция на полицията, който отговаря за борба с противообществените прояви.

Той потвърждава, че част от бежанците са клиенти на проститутките в района. За да бъде доказана вина на жрицата обаче, тя трябва да бъде хваната с клиент, който да потвърди пред съда, че ѝ е платил, за да прави секс с нея.

Често проститутките подават сигнали срещу сводниците си след скандал между тях. След като оправят отношенията си обаче, забравят какво са писали в жалбата. Иначе всяка от жриците в района има по няколко предупредителни протокола от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На следващите избори народа така трябва да направи нещата че ГЕРБ да са история
41
0
 
12
 
! Отговори
До #6 Да на Цецка Ц преди 7 години
Преди доста години, когато бяхме студенти, с две колежки лепяхме обяви по нощите. На Лъвов мост жриците ни гледаха как лепим, но никога не сме се притеснявали от тях, нито от сводниците им,които стояха встрани. Сега дали биха посмяли три момичета да се завъртят в района през нощта?Продажните ни политици ни върнаха 300 години назад.
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А задължителни медицински прегледи на тези бактериологични оръжия провеждат ли се?Само глупости си пишат " жрици", " екзотични танцьорки" и най- новия виц: вместо сутеньор- " импресарио на екзотични танцьорки".
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Към 44. Първо уч. година започва или края на август или през септември, зависи от провинциити. До края на юли децата са на училище. Второ в Германия доста от младите момичета са облечени не с дрехи скривалището тялото, а напротив къси, та къси панталони, клинове, деколте та до пъпа и хич не им пука че са по 100 кг.. Бежанците са с такива разбирания, но пък и на германските не им пука.
38
1
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Битката за София и България ще я водят роли и араби. В ролите ми е надеждата арабите да срещнат някакъв отпор.
37
0
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
То и българите, като *** се местят от района на Лъвов мост. Все повече магазини, офиси, заведения затварят врати, а живеещите там българи продават и се махат. Без съпротива. Част от София е под арабско иго.
36
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мама, на тати, не дава без пари ! Значи ли тате, мъжа е свод ник, а мама, жената ,*** защото удовлетворява нагона му?
35
0
 
27
 
! Отговори
В Германия преди 7 години
Още през 2015 г., в началото на учебната година, директорите на училищата предупредиха родителите, че ако невръстните им дъщерички не са обути с плътни чорапи и затворени обувки и не са с дълги ръкави, мигрантите приемали това като покана за секс, дори момичето да е под 12 г.А в Германия учебната година започва на 1 август!!! Кой нормален човек в Европа ще си опакова детето посред лято в дреха с дълги ръкави, бабешки дебели чорапи и есенни затворени обувки?!Онези вече ни налагат дивотията си!!
34
0
 
14
 
! Отговори
Днес - в конфликт с преди 7 години
жриците, догодина ще вече ще правят забележки на жените ни затова, че в жегата ходят с рокли без ръкави. После ще започнат да шамаросват 12-13-годишните момичета, защото през лятото те ходят по бермуди.И накрая току виж сме дочакали наредба от някоя мислителка като КриСталинка, с която да се забранява дори на малолетните момичета да ходят със сандали, защото пришълците считат, че е неморално да се виждат пръстите на женските крака. Нали в Германия вече предупредиха родителите на ...
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 39Правилен въпрос задаваш и предложението ти е добро, а отговорът на твоя въпрос също е простичък.Тези хора са дошли в Европа с убеждението, че носят по-висока култура и по-добър цивилизационен модел. Те са дошли тук, за да ни превъзпитат. Така им е казал имамът, когато са тръгвали за насам.Затова, много церемонене с тях не бива да има. Нужна е твърда ръка и безкомпромисност.
32
1
 
20
 
! Отговори
Годзилчо преди 7 години
по-радикално настроени младежи от Близкия изток, които са окупирали Лъвов мост......СРАМ за нация с 1300 год. история.Всички тези да се съберат и в Банкя.
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така и не го регламентираха този бизнес, а той е бизнес. Да го регламентират. Да имат жените здравни застраховки, да има определени места за тях, охрана, мениджер (цивилизован сводник или сводница) и да си плащат данъците. И обществото доволно и жените доволни. Доказано в Западна Европа! На управляващите или не ми пука, или сводниците кихат директно пари на определени хора.
30
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Те не одобрявали появата на разголените нощни пеперуди и често влизали в конфликти с тях."На тези радикални младежи трябва полицията и съда да им напомни, че не са нито в Сирия, нито в Афганистан, нито пък в Ирак. България е свободна държава! Ако не го одобряват да си ходят. Простичко е. И защо като са конфликтни тези радикализирани младежи са на улицата свободно?!?!?!
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"проституцията не е незаконна а само сводничеството"На теория. На практика всеки собственик на публичен дом е сводник и получава жените от други сводници. Когато държавата започне да изнудва *** за още пари, и тя става сводник."и свързаните с това осигуровки и прочие."Пример Германия. Легална проституция. Брой *** - до половин милион, никой не знае точната цифра. Здравно осигурени като такива по данни на немските каси - четири, една от които жена.
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
проституцията не е незаконна а само сводничеството.просто трябва да се регламентира както не може да си сложиш сергия на всяко място така и с проституцията.да се приеме че е професия като всяка друга и свързаните с това осигуровки и прочие.
27
1
 
38
 
! Отговори
мм преди 7 години
"...Те не одобрявали появата на разголените нощни пеперуди и често влизали в конфликти с тях." И от кога тоя **н може да дойде в кащата ни и да слага ред на него какво му харесва и какво не?!? Дори и за проституцията, но утре ще каже че не му харесват църквите - значи ли че ще се съобразим ?!
26
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
20% от населението се изпарило и е съвсем нормално някой да запълва вакума
25
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"напълно легален в цивилизованите страни, сега сме 21 век."В още по-цивилизованите Швеция и Норвегия е най-строго забранена от всички държави с нелегална проституция. В малкото с легална ситуацията с трафика на хора е ужасяваща.
24
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Легализацията просто ще ги разкара от улицата"Легализация означава легализация НАВСЯКЪДЕ, включително на улицата. Единствените ограничения по квартали са на кои улици да проституират. Например твоята. Не е легализирана в редица страни, а само три западни, и там е ад. При легализация България ще се напълни с още стотици роми от Румъния, Турция и бивша Югославия, да не говорим за китайките. Франция я легализира, видя се в чудо и я забрани пак. Австралия през 80-те се напълни с милион тайландки.
23
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен че кореняците-столичани си предпочитат брадати, но тях да любят, затова софиянките все се озъртат и недолюбени ходят