ЦСКА готви ударна селекция с бивши национали

Гриша Ганчев води на "Армията" Станислав Манолев и Мицански
28
ЦСКА готви ударна селекция с бивши национали
Мицански може да поведе атаката на ЦСКА. Снимка: Булфото

ЦСКА ще направи грандиозна селекция, ако получи лиценз за "А" група, а освен младите играчи ще бъдат взети и някои национали. По информация на Gol.bg, "червените" са се насочили към Станислав Манолев и Илиян Мицански.

Шансът двамата да акостират на "Българска армия" за новия сезон е доста голям, като лично Гриша Ганчев се е заел със задачата за привличането им. В момента Мицански е свободен агент, тъй като получи тежка контузия и прекрати договора си с южнокорейския Сувон Блууингс по взаимно съгласие. 30-годишният футболист предпочита да продължи кариерата си зад граница, но ако не получи изгодни предложения, е склонен да облече екипа на ЦСКА.

Същото е положението и с Манолев. Неговият контракт с Кубан Краснодар е до 30 юни и руският клуб не възнамерява да му предлага нов. Желанието на бившия ас на Литекс също е да играе в чужбина, но не е изключено да го видим на "Армията".

В полезрението на ЦСКА за "А" група попада и талантът на Пирин Тони Тасев, който е следен и от Левски. Вестник "Труд" вече съобщи, че и Николай Бодуров може да облече "червения" екип. Националът е бил забелязан да излиза от офисите на Ганчев и се предполага, че ще премине в новия ЦСКА под наем от Фулъм, чиято собственост е в момента.

Ганчев има навика да се подсилва отборите си с бивши национали още от Литекс. Припомняме, че там играха Радостин Кишишев, Ивайло Петков, Светослав Тодоров и др.

Веселин Коларов, Gol.bg

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Л И С К А преди 8 години
До ЦСКА си отива...ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия Варшавски Договор, който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техния символ ЦСКА. # Трябва ли отново с кървави народни пари да плащаме за реанимацията на комунистическото iz4adie ЦСКА, както реанимирахме milicionerskoto Д.С.-iz4adie ЛЕВСКИ ? ? ?
17
1
 
2
 
! Отговори
naco преди 8 години
В момента ЦСКА се нуждае само от СПАЗВАНЕТО на ПРАВИЛНИЦИТЕ и ЗАКОНИТЕ! Разкриване на ИСТИНАТА и имената на ВИНОВНИЦИТЕ! Вън МАФИЯТА от ЦСКА! Само ЦСКА!!!
16
4
 
3
 
! Отговори
Много въпроси преди 8 години
Как една фирма с милиони задължения, ще прави "грандиозна селекция"? Как и сега ЦСКА плаща огромни заплати, а не плаща дълговете си? И защо държавата трябва да я подпомага ,за да не изплаща задълженията си
15
0
 
6
 
! Отговори
ТАКА Е преди 8 години
До пито - платеноЕДИН ОТБОР НЕ Е БУЛСТАТ И ЕИК НОМЕР! ЧАВДАР ПАК ЩЕ СИ Е В ЕТРОПОЛЕ. ЛОВЕШКИЯ ОТБОР ПАК ЩЕ СИ Е В ЛОВЕЧ. СОФИЯ 2010 ПАК ЩЕ СИ ГО ИМА. КАНЦЕЛАРСКИТЕ СХЕМИ СА ЕДНО, А ИГРАТА ФУТБОЛ ДРУГО. ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЕ СЪЧИНИ ИСТОИЯТА С НЯКАКВИ ЛИЦЕНЗИ, ФИНАНСОВИ "ФЕЪРПЛЕИ" ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОДЧИНИ ИГРАТА НА КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ. ПРЕДИ БЕШЕ САМО ФУТБОЛ !!!
14
0
 
7
 
! Отговори
пито - платено преди 8 години
Отбора това са феновете. После играчите, треньорите, ветераните и накрая спонсора. Търговското дружество е просто необходима формалност. Ще мине някоя крадлива лисица да ограби Левски, например, и ще ви забранят да си имате отбор ли? Отговорността е персонална и е поделена между кредитори и длъжници, а не е абстрактно понятие. Тарикати и лихвари най обичат да хвърлят тежести на гърба на невинни данъкоплатци, в случая фенове, играчи и т.н.
13
0
 
7
 
! Отговори
Телето преди 8 години
Мууууууууууууууууууууууууу
12
2
 
1
 
! Отговори
прокоба преди 8 години
Вярно е ударна,доста фенски сърца не ще издържат на напрежениетобърза помощ ще има доста работа
11
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изразителни, влажни, широко отворени, кравешки очи. В тях се чете тих, първичен и неописуем ужас - ЦСКА се връща в А гр.
10
9
 
13
 
! Отговори
7 преди 8 години
Ммммм Какво удоволствие се очертава.Телетата от сега мучат жално, че им се очертава срамно отнасяне от "Етополе":)
9
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чавдар- литекс готви селекция ,може да се нарекат и реал мадрид та да участват в шампионска лига
8
1
 
10
 
! Отговори
Иван преди 8 години
До йййййЗащо ме арестуват мен, при положение, че има по-големи престъпници?! Това е любимото извинение на сгрешилите в България :)
7
4
 
13
 
! Отговори
ййййй преди 8 години
Ботев Пд = Металик СопотЛоко Пд = Велбъжд КюстендилБерое = Олимпик Галата-Тетевен
6
2
 
10
 
! Отговори
ffff преди 8 години
В тази статия се споменават само орлета - Манолев, Мицански, Тони Тасев, Бодуров
5
3
 
3
 
! Отговори
cska преди 8 години
До КривонделТам е работата че не се е бил сам а бил отбор които може би повече няма да съществува
4
5
 
30
 
! Отговори
Кривондел преди 8 години
Само на мен ли ми е странно, че ако преименуваният в ЦСКА Литекс бъде "припознат", то това ще е единственият отбор в света, който се е бил сам с 8 гола?
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
некви бивши агенти - настоящи милионери, плащат на някакви бивши национали-настоящи президенти да играят други бивши национали - настоящи пиандета! Бах ***'а му!
2
4
 
14
 
! Отговори
Think преди 8 години
Чавдар-Литекс искате да кажете..1-во.. и 2-ро няма да дойдат !
1
5
 
29
 
! Отговори
Joe преди 8 години
Още от дете съм от Етрополе :D :D :D