По-младият брат на Марадона почина на 52 години

Това се случва малко повече от година след смъртта на футболната звезда
Обновена: 28 дек 2021 16:37 | 28 дек 2021 16:37, Веселина Йорданова
13
По-младият брат на Марадона почина на 52 години
Снимка: БГНЕС

По-младият брат на Диего Марадона - Уго, е починал на 52-годишна възраст, малко повече от година след кончината на аржентинската футболна икона, потвърдиха от пресслужбата на Наполи.

„Уго Марадона е починал“, написа от неаполитанския клуб в кратко изявление на официалния си сайт, потвърждавайки информациите в италианската преса, че бившият футболист е получил сърдечен удар. Клубът добави, че президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис и тимът „се събират около семейството на Марадона и обединяват с тях в болката от смъртта на Уго“.

Бивш младежки национал на Аржентина, подвизаващ се на поста полузащитник, Уго Марадона игра в Италия, Австрия, Испания, Аржентина и Япония, преди да се завърне в Италия, където да се установи за постоянно и да има кратък треньорски престой начело на аматьорски клубове в Неапол. Марадона, който имаше три деца, наскоро се яви в десен списък на общински избори, на които спечелиха левите.

Уго Марадона е привлечен от Наполи през 1987, присъединявайки се към Диего, преди да бъде пратен под наем в Асколи, припомня БГНЕС.

На 20 септември същата година, двамата братя играли един срещу друг, като Наполи на Диего спечелил с 2:1. Диего Марадона, считан от мнозина като един от най-великите футболисти на всички времена, почина на 20 ноември, на 60-годишна възраст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: футболмарадона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
А някой да напише нещо за *** на някоя българска баба или дядо от някое Българско Село,може ли? Че ни втръсна от некрофилските реклами на некакви световни napaзuти,които нямат никакво отношение към Българската Държава. Това не е журналистика,а седянка на немащи к'во да прават,които чоплят из некакви сайтове и превеждат ,криво-лево,некакви глупости. К'во ме интересува мен дали некой си на Марадона наркотрафиканта бил умрел от мързел латиноамерикански...Има Българи и Българки,които *** !
11
1
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПОПИТАЛИ РОКФЕЛЕР ПРИ ПОРЕДНАТА МУ СМЯНА НА СЪРЦЕ НА КОЙ ИСКА СЪРЦЕТО ,ОТ НА 40 ГОДИШЕН ФУТБОЛИСТ ИЛИ НА 80 ГОДИШЕН БАНКЕР ? И РОКФЕЛЕР КАЗАЛ: НА БАНКЕРА РАЗБИРА СЕ, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ГО Е ПОЛЗВАЛ!
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спортист столетник няма, няма и да има!
9
2
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Ужас/ НА АКТИВНИТЕ ФУТБОЛИСТИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ И ВАКСИНИ КОГАТО СТАНАТ НА 60 ГОДИНИ СЪРЦЕТО ИМ Е ПОХАБЕНО КАТО НА 120 ГОДИШЕН!
8
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ДИЕГО МАРАДОНА ЖИВЯ СТРАШНО МНОГО ЗА ФУТБОЛИСТ И ПОЧИНА НА ЦЕЛИ 60 ГОДИНИ! ТЪЙ, ЧЕ 52 ГОДИНИ Е НАПЪЛНО НОРМАЛНА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ!
7
1
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Щом спортисти почиват от инфаркти на които сьрцето и белите дробове поемат натоварванияЗначи за мен обикновен човек неспортуващ - ваксината ще е мигновенна смьртВ италия нали спортистите са ваксинирани
6
0
 
0
 
! Отговори
Бля-бля преди 2 години
Смъртта *
5
0
 
0
 
! Отговори
Бля-бля преди 2 години
Датата на смърта на Марадона е 25ти ноември,не 20ти
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от един известен БГкардиолог съм слушал че да не завиждаме на футболистите защото тяхното сърце има огромни натоварвания рязко спиране и рязко тръгване това било като камшик за сърцето повечето футболисти си отиват от този свят много млади
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като Мирко Нончев на 52.
2
12
 
31
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Батко му от кокаини, а той от ваксини...
1
6
 
18
 
! Отговори
силно притеснен преди 2 години
А третия братовчед на сестра му как е?

Спонсорирани публикации