Ювентус и Челси с нови издънки в ШЛ

Двата отбора може и да не прескочат групите
15 сеп 2022 06:34, Александър Попов
3
Ювентус и Челси с нови издънки в ШЛ
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Кризата в Ювентус се засилва, след като Бенфика спечели с 2:1 гостуването си в Торино на "Алианц Стейдиъм" в мач от 2-ия кръг от груповата фаза на Шампионска лига.

"Старата госпожа" остава с нулев актив и опасността да отпадне още в тази фаза на турнира за първи път от сезон 2013/14 изглежда напълно реална.

Ранният гол на Аркадиуш Милик не помогна на Юве и португалският колос стигна до успеха с попадения на Жоао Марио от дузпа и Давид Нереш след почивката. Победата на "Орлите" можеше да е и доста по-изразителна, ако не бяха многобройните пропуски пред Матия Перин.

В класирането ПСЖ и Бенфика имат по 6 точки след първите два кръга, докато Юве и Макаби Хайфа са с нулев актив. В следващите два мача торинци играят с израелците, докато лидерите в група "Н" се изправят един срещу друг.

Междувременно и Челси се издъни и във втори мач не стугнаха до победата в Шампионската лига. "Сините" от Лондон завършиха 1:1 с РБ Залцбург. Така Челси остава на последното място в групата със само една спечелена точка.

Челси откри резултата чрез Рахийм Стърлинг в началото на второто полувреме. Гостите изравниха чрез голямата си звезда Окафор в 75-ата минута.

Срещата бе официален дебют за новия мениджър на "сините" Греъм Потър.

Всичко за срещите в Шампионакста лига четете в Gol.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: челсиювентус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наполи и особвно Спортинг са приятните изненади.Уви,турнора накрая се печели от три отбора..Реал,Байерн и Ман сити вероятно ще има шанс тая г.
1
3
 
6
 
! Отговори
x преди 1 година
Май Тухел не беше проблема, а? Сега с Потър ще цъфнат и вържат...