Син преби зверски майка си

50-годишната жена е в „Пирогов“ с опасност за живота
31 май 2012 09:25,
66
Син преби зверски майка си
Снимка: архив, "Пирогов"

50-годишна жена е била зверски пребита от сина си в дома й в село Бароково, Благоевградско.

Тя е настанена в клиниката по неврохирургия на „Пирогов“ със счупен череп, мозъчна контузия и опасност за живота.
 
Със сътресение на мозъка, рани и охлузвания по лицето и тялото, на лечение е приет 15-годишно момче. То е паднало от скутер между селата Разлив и Трудовец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Пирогов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На кьде си трьгнала Бьлгарио? Какво стана с добрият стар морал, който оцелява и в най-тежки времена? Отварям вестника и какво да видя: Син пребил майка си, сьпруга убила сьпруга си след скандал, абитурентка изглеждаща като продаващо се момиче и удоволствие затварям странниците.
56
2
 
5
 
! Отговори
Сакраксичния "е преди 11 години
Така е килъре, не напразно ви казваха Рейгън враг 1 на Тутраканска селищна система, ама кой да слуша!
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do 59 lo6oto e 4e, tam nqma ni *** ni turci .
54
2
 
12
 
! Отговори
до 58 преди 11 години
Да, така е.Има различни родители,защото има различни хора,като мироглед и възпитание.Но струвами се, въпреки всичко, е недопустимо да вдигнеш ръка срещу родител , най-малко защототе е създал. Има изход от всички ситуации в случая просто се отделяш от близките си и се бориш сам .
53
3
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
И ПАК ***(турци)
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народо на България супер *** щом още се връзва на глупостите на бащицата. Е както очаквате от един премазан, беден и *** народ.Браво 51 уви и това което пишеш е истина. Има зли родители ама много гадни и зли. Но като е такова положението човек се маха мъчи се но се маха.
51
2
 
13
 
! Отговори
kotarak преди 11 години
До 51 ... Браво Кали.... Всеки си има личен живот какво ще коментират и определят кой какъв е. Щом не пречиш на другите, пък особеноно ако си някоя усмихната мацка значи си права за себе си.А тоя селянин сигурно е свършил ракията и е изпаднал в депресия и затова е потрошил майка си, е навремето освен ракия имаше и работа, ама сега по провинцията е така.....
50
1
 
10
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Проблемът е много сложен. Има непоносими деца, но има и много лоши родители.Все пак най-добре е, никой да не посяга на бой, защото рано или късно ще съжалява.
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Селото се казва Бараково, умници! Село Бароково няма :-) :-) :-)
48
1
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
До 51: Ама, това сериозно, ли!? Та, нали точно *** те е родила на 38... Що за поведение от нейна страна? Явно, че не е никак добре жената!
47
2
 
12
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 11 години
"И това да знаеш,че в последните дни ще настанат усилени времена.Защото човеците ще бъдат себелюбиви,сребролюбиви,надменни,горделиви,хулители,непокорни на родителите си,неблагодарни,нечестиви,без семейна обич, ..... ,които всякога се учат,а никога не могат да дойдат до познание на истината." - 2 Послание към Тимотей 3.1-7
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
село Бароково или РенесансовоЕхо, журналистите от ДнАс селото се казва БарАково
45
4
 
27
 
! Отговори
кали преди 11 години
Аз съм на 30 год. Работя, не съм омъжена. Имам успешна кариера. Излизам с приятели. Късно родено бебе съм. Мам е на 68 год. Когато отида да видя мама, тя ме обижда, че съм ***, *** и ме удря. Щом не съм омъжена на 30 съм ***. Да ме прости Бог, но когато ми счупи преден зъб в съчетание с разцепена устна я шамаросах. И до сега ме бие където ме срещне, а аз седя с костюма и плача, защото ако я ударя, ще я убия. Зла жена, болна. Ще бъда най - милата майка за моите деца.
44
7
 
24
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
1.Няма значение представител на кой етнос го е направил.2.След промените 89-та година първо и основно се направи населението да затъпее и сега с чалга културата процеса действа още по-яко! Какво да се прави от Вашингтон са такива нарежданията.3.Ще става и по-зле, защото морала вече го няма - нито хората вярват в Бог и т.н. и самия ни елит, който държи икономическата и всякаква друга власт не прави нищо да подобри нещата в тази насока и в един момент ще стане мазало и дори елита ни ще съжалява.
43
3
 
8
 
! Отговори
bez преди 11 години
Za tova sa vinovni ulichnite kucheta.
42
10
 
11
 
! Отговори
тр преди 11 години
културни особености на българскич етнос
41
11
 
10
 
! Отговори
Идиоти форумни преди 11 години
Бас държа че е комунист пребил майка си заради лошото управление на ГЕРБ а лично Цветанов е държал женицата!!!
40
6
 
8
 
! Отговори
do 37 преди 11 години
OSHTE KATO VIDQH ZAGLAVIETO RAZBRAH, 4E GERB E VINOVEN ZA TOVA. O4AKVAM DA 4UQ 4E BORISOV MU E NAREDIL DA NABIE MAIKA SI I SIGURNO TZVETANOV MU E POMOGNAL.
39
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЪЛГАРСКА РАБОТА
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
37,spri drogata!!!