Вижте дупката, заради която две жени загинаха при катастрофа

Пътят е от републиканската пътна мрежа
Обновена: 8 яну 2013 14:51 | 8 яну 2013 14:51,
251
Вижте дупката, заради която две жени загинаха при катастрофа
Снимка: Impact Press Group

Огромна дупка на пътя стана причина за тежката катастрофа, при която две жени починаха днес край Варна.

Третата пътничка в автомобила се бори за живота си в болница.

Тежкият инцидент стана около 7 часа тази сутрин в близост до село Езерово. В опит да избегне дупка на пътя „Опел Тигра“ се занесъл по заснежения път и се ударил странично в идващия насреща автобус с работници.

Още по темата
На място загинала шофьорката, която е 54-годишна.

По-късно издъхна и едната от пътничките в колата. Пътят там е от републиканската пътна мрежа, не е общински.

Жените били служителки на варненската болница “Света Анна” и отивали на работа.

Пострадали хора от автобуса няма. Пробата за алкохол на водача му е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
0
 
2
 
! Отговори
Иларион Спиртомиров преди 11 години
Според закона е ясно кой трябва да поддържа пътищата, ако съм на мястото на съпзите на двете жени, бих убил виновниците заедно със децата им. А оправдания от сорта няма виновни няма и никога не е имало, има само некадърни началници без топки.
213
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Независимо кой е виновен, лошите пътища струват по-скъпо от добрите и освен с материални разходи за строшени коли и товари, се заплащат и с кръв и човешки живот.
212
0
 
3
 
! Отговори
дупкомразец преди 11 години
ТРЯБВАШЕ С ПО ГОЛЕМИ БУКВИ ДА НАПИШЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО
211
0
 
3
 
! Отговори
Промити мозъци преди 11 години
На хората вече толкова са им промили мозъците да вярват, че такива дупки са в реда на нещата...само така може да се обясни масовото порицаване на загиналия водач на колата. Въпросът не е как е карал водача, а как ненормалното става обичайно и защо пътя не е почистен...
210
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 218Ти *** ли си ? Дупката не е във Варна, не е и във Община Варна, отговорност за този път носи Държавата, тъй като е част от реп. пътна мрежа и винетките, които всички плащаме са за това?!?!?
209
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Vesso "Очевидно е,че не е дълбока и няма как да нанесе поражения дори на гумата,камо ли на окачаването". Единственото очевидно нещо е, че нямаш никаква идея от шофиране... Не те ли е срам да говориш такива глупости?!?
208
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Смут то е лесно даваме му още един мандат и всичко ще е окей.
207
0
 
6
 
! Отговори
men преди 11 години
Нали само тръбим че се правят пътища и магистрали, а ето го крайния резултат, обикновено като някои направи ПТП полицията го глобява за каране с несъобразена скорост и винаги шофьора е виновен, а това че кратерите нама как да ги избегнеш никой не го коментира ... идеята е да ни източат парите под една или друга форма чрез такси, винетки глоби, изкустевено завишени цени на горива, ток и т.н ...крайния резултат най-малко новородени деца за 2012г
206
0
 
4
 
! Отговори
valia преди 11 години
да,така е във Варна огромни дупки има и на околовръсния булевард във Възраждане 44бл.,цели кратери ,големи и дълбоки
205
0
 
4
 
! Отговори
Дессо преди 11 години
До Vesso А,за какво тогава плащаме винетки и данък МПС ?!
204
12
 
4
 
! Отговори
Vesso преди 11 години
Очевидно е,че дупката е в средата на пътя.Дори не се налага да я заобикаляш,камо ли да навлизаш в насрещното.Очевидно е,че не е дълбока и няма как да нанесе поражения дори на гумата,камо ли на окачаването.Не смятам,че пътищата трябва да са в този вид,ама хайде да не си съчиняваме и търсим причината там където не е.Защото утре някой водач обънал се назад и/или да говори по телефона и да не следи пътя,може да срещне някой от нас челно.Още повече почти всеки ден е пътувала по този път.
203
2
 
12
 
! Отговори
Смут преди 11 години
А този който обяснява, че минаваш през дупката е пълен ***. От къде си сигурен, че не са минали през дупката и колата е загубила контрол и се забила в автобуса??? Тази малка кола минава през дупката - чупи щанги и полуоски и право в автобуса. Само не ми обяснявайте че стискаш здраво волана и през дупката. Аз лично със стискане на волана и дупка бях в канафката от летене. Само глупости не пишете.Факта го има налице. ДУПКОЛАНДИЯ
202
0
 
5
 
! Отговори
Смут преди 11 години
То това е *** пътя. И без дупка пак ще се отрепеш. Ще кажеш че по този път минава само този автобус или никой. Изродски отговорници на тези пътища. Иначе за без винетка 300лв голба. Една магистрала пролет не прави!!!
201
7
 
6
 
! Отговори
А преди 11 години
Само заплес или некадърник ще направи рязка маневра настрани при дупка. Добрия водач си подбира скоростта именно според обстановката на пътя. Както правилно /за съжаление малцина/ са посочили, че при дупка, която не можеш да избегнеш, е най-малката беда, като минеш през нея и добавям с намаляване колкото можеш без занасяне. Определено не всеки може да кара бързо по лош път и в случая основната вина си е на шофьора на тиграта.
200
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това са ли са пътищата на великият строител Борисов , с които иска да остане в историята ? Тъжно !
199
2
 
21
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
СТОТИЦИ КОМЕНТАРИИ ПЪЛНИ С ГЛУПОСТИ И ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ - В ДЪРЖАВА ЧЛЕНКА НА ЕС НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ДУПКИ . В ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ ГЛОБАТА ЗА ДУПКИ СА ТАКИВА , ЧЕ ПО -ДОБРЕ ДА СИ ГИ ПЪЛНИШ СЪС СОБСТВЕНАТА ЗАПЛАТА , ОТКОЛКОТО ДА ГИ ОСТАВИШ ! НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ЗНАЕ КАКВА Е БИЛА СИТУАЦИЯТА . ФАКТА Е НАЛИЦЕ .
198
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
някои са йарали явно посредата на пътя, все едно са сами, после дупките им виновни ...
197
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Със сигурност този път не е Станишев виновен, според него асфалтът не става за ядене ...
196
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно ли е, че това е дупката. То е по логично да я заобиколиш от вътрешната страна - от дясно. Тази дупка е почти в средата на пътя. Защо е трябвало да влиза в насрещното движение?
195
11
 
11
 
! Отговори
Дядо от село преди 11 години
Айде сега , една нищо и никаква дупка дето и мишка не може да скрие, била виновна! Виновен е акълът на шофьорката и тези, дето са и се доверили! Видяхте ли ударения автобус? Бабата с колата направо го е изкормила = не по-малко от 160 км/час.