Бойко Борисов: Болницата в Шумен има нужда от кръв, помогнете!

Премиерът пътува към мястото на инцидента
10 дек 2016 09:44, Александър Попов
139
Бойко Борисов: Болницата в Шумен има нужда от кръв, помогнете!
Снимка: Булфото, архив

Премиерът в оставка Бойко Борисов пътува към Хитрино, където тази сутрин избухна цистерна. След инцидента има най-малко четирима загинали, над 20 ранени, има и хора в неизвестност.

Още по темата


"Създадена е организация за евакуиране на хората в района на инцидента в Хитрино. На място на произшествието са изпратени 12 пожарни и спасителни екипа от Шумен, Търговище, Варна и Русе, както и екипи на Бърза помощ. При нужда имаме готовност да изпратим още екипи. Колегите се опитват да овладеят ситуацията. В момента пътувам към мястото. Обръщам се към всички граждани, които могат да помогнат. Докладваха ми, че болницата в Шумен се нуждае от кръв. Непрекъснато се приемат нови пострадали. Моля, всеки който може, нека кръводари за спасяване на пострадалите", призова Борисов от Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: Бойко БорисовХитрино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
10
 
! Отговори
ААааай.., преди 7 години
От къде да я вземем тая кръв,бе? Ти ни я изпи до капка. С хроничния глад на който осъди над 2,5 мил българи каква кръв да имаме,бе? Най напред трябва теб да източат.Я какъв *** си се пръкнал.Тая шия не ти е от туршия ,нали? И въпреки всичко,хората са готови да помогнат,но тоя наглец да се пръждосва на май ната си завинаги!!!!!!!!!!!!!!
77
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Моля, всеки който може, нека кръводари за спасяване на пострадалите", призова Борисов от Facebook."Първо ще обяваиш от каква кръвна група се нуждаят пострадалите- това не ти е овцата, дето като я издоиш можеш да й излееш млякото във всяка мандра.
76
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Бойко Борисов: Болницата в Шумен има нужда от кръв, помогнете!"Боцко, ти коя кръвна група си, кръв дари ли? Естествено, че не си- дайте, за да дадем, нали така?
75
2
 
8
 
! Отговори
АЗ76 преди 7 години
Бойко Борисов: Болницата в Шумен има нужда от кръв, помогнете!ей,от вазе не ни остана кръв бе! 27 години ни я пияте проклети псевдо политици. :@
74
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Побългареното чорайбе Московски е виновен като Министър на Транспорта
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Te ti Budka Gazov Hub!
72
2
 
12
 
! Отговори
tikva si i tikva ste преди 7 години
Патриот е Бойко, душа даваза наука, за свобода,но не свойта душа, братяа душата на народа !!!!
71
1
 
9
 
! Отговори
той е виновен преди 7 години
Разрешение за Транспортиране на Газ дава само Министъра на Транспорта тоест тъмнокожото ромче Ивайло Московски та значе на Съд в Европейския Съд и доживотен Затвор
70
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте, моля ви, когато б. не е министър-председател, какви неща се "случват"!И той е на амбразурата - единствен и вечен министър-председател, който не може да бъде друг, по неговите думи, изказани по телевизията, защото е екстрадирал престъпници, които искат да му отмъщават.Много малко време мина от оставката и е много наситено с разни събития, в които той е на линия и дрънка поредните си глупости.Цинизъм!Тази държава е на българите, а не на б.
69
5
 
0
 
! Отговори
Вигенин преди 7 години
Само Станишев ми е истински приятел.
68
10
 
3
 
! Отговори
Вигенин преди 7 години
Къде са ген.Радев и Нинова?!
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама нали имаше излишък от кръв.Вчера го казаха.Какво стана с тази кръв,къде отиде?Изхвърлиха ли я по непригодност или я изнесоха?
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако то приливахте банки да го държите жив ония очите и изхабихте сумати банки кръв за тоя мафиот, тука в тая държава нищо не е сигурно и да дариш не се знае къде отива
65
0
 
17
 
! Отговори
edin преди 7 години
Вероятно и той би дарил да си направи ПиАр, ама го е страх от игли както сам е казвал.Общо взето имаме премиер П...ка!
64
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поразходил се, дал интервюта ... тия хелоуински изпълнения ги зяпаме от години.
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искове срещу фирмата превозвач,искове срещу БДЖ,съд до дупка.Всеки български гражданин може да заведе иск срещу фирмата превозвач за екологичната катастрофа която причини,държавата също може но едва ли ще го направи.Подавайте искове и сигнали до прокуратурата,а после сезирайте ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ.
62
2
 
16
 
! Отговори
Причина и следствие преди 7 години
Вече осма година, насаждането на омраза и разделение в обществото е неизменна характеристика на държавното управление в България. Това се съчетава с воинствено пренебрежение към труда на учени, университетски преподаватели, лекари и други специалисти, и въобще на хората с квалификация. Всичко това превръща България в място на чести аварии и катастрофи, отнемащи живота на десетки обикновени хора. Неизбежни са и подтискащите гледки на нейни безпомощни управници след поредната голяма катастрофа.
61
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реклама на Бойко ли правите или анализ на трагедията.Какво бил казал,какво ни посъветвал или призовал.Нямаме нужда от неговите съвети и призиви,а от адекватна реакция на тези,на които им плащаме заплатите,бонусите и привилегиите.
60
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Министъра на Транспорта с небългарски корени на Съд в Еврипейския Съд
59
2
 
17
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Заради МУТРИ комсомолци като тоя се случват такива НЕЩАСТИЯ само недъгави управленци на власт по всичките нива на властта и фирмите ни ... то си личи от черната статистика все сме най-отпред ! Жалко за обикновените загинали хорица те надали са имали вина ,че живеят тук и се опитват да свързват двата края някак . ТИКВАТА обича НЕЛЕГАЛНИТЕ БЕЖАНЦИ ама не ги взима у тях стотиците хиляди , ВИКА ние да даряваме кръв на пострадалите а депутатите и той защо не даряват !? ЗАЩО винаги ще дава АКЪЛ тоя !?