Радев: Надявам се в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони

Избраният за президент призова да се установят истинските причини
Обновена: 10 дек 2016 19:30 | 10 дек 2016 16:54, Елка Василева
193
Радев: Надявам се в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони
Снимка: Булфото

Надявам се, че хората от Хитрино няма да продължават да живеят 2 години във фургони, както се е случвало. Това заяви новоизбраният президент ген. Румен Радев, който посети пострадалите от взривовете в село Хитрино, настанени в шуменската болница.

„Всичко е като след бомбардировка. Ако е необходимо, ще бъдат събрани и екипи от психолози, които да консултират пострадалите”, коментира още още Радев, цитиран от bTV.

По думите му много важно е прокуратурата и следствието да свършат много обстойна работа, да се установят истинските причини, да се потърси отговорност, да се вземат необходимите мерки за преодоляване на щетите.

Той изрази готовност да дари кръв, след като стана ясно, че болницата в Шумен има нужда от кръв. Там той разговаря с някои от пострадалите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: ХитриноРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
4
 
5
 
! Отговори
Trollyo Trollev преди 7 години
Аууу, Еииий..... Надявал се.... Каква Мисъл! Каква Ерудиция! Какъв Героизъм само! МУХ-ЛьО.
102
4
 
6
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Надявал се!? Надявал се,моля ви... На какво се надяваш,бе _ слънчевата с_ма да не се разпадне ли? Изобщо що за дума " надявам се", когато става въпрос за конкретни и материални неща.
101
3
 
8
 
! Отговори
НАДЯВАЩИЯТ СЕ преди 7 години
"Надявам се в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони"-Абе г-н бъдещ президент, на хората им писна да се надяват бе! Нали уж си "президент"-НЕ СЕ НАДЯВАЙ ами като си голям оторко на 22 ри януари, назначаваш твое правителство, на 23 01.2017 викаш твоя министър председател и му поставяш срок до 23.02.2017 година да организира и ПОСТРОИ НОВИ къщи на мястото на рзрушените и толкоз! Като гледам 2-3 милиона ще са необходими-далеееееч по-малко от разходите за охраната и битуването ти за 2 месеца.
100
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
летеца генерал нещо много се вживява в ролята на политик , а все още е безработен ! всъщност с какви средства живее !? сигурно жената " първа дама " рокаджийка го издържа .
99
5
 
18
 
! Отговори
George1 преди 7 години
Яхна Вълната.Браво това е пътя.Да живее комунизма.
98
11
 
20
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Надявам се, че хората от Хитрино няма да продължават да живеят 2 години във фургони, както се е случвало. Ей президентчето ВАШАТА ПАРТИЯ остави хората в Стражица над 20 години във фургони, уж още не си встъпил в длъжност, но вече ги научи мурафетите, само дето Симо ментата отиваше с БТР, СЕГА ЩО ТИ НЕ ПРЕЛЕТЯ ДА ОГЛЕДАШ РАЙОНА.
97
5
 
13
 
! Отговори
стефан сополаков преди 7 години
какви фургони? султана -ердогана като разбрал че в хитрино ходят с потури и шалвари, обещал да си ги прибере в турция, и къщи там да им построи
96
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че е *** военен си е вярно.Най -големите *** отиваха да учат във военни училища.Там приемаха всички,които не бяха приети в нормални университети.Образованието е на много ниско ниво и няма случаи на незавършил курсант,а специално училището във В.Търново беше за най големите ***.Военен-синоним на търтей,***,мързелив човек ,който цял живот си бара дядовеца и накрая става млад пенсионер с 20 заплати и голяма пенсия.Това е вашия президент.От глупав-по-глупав.Цял живот на държавна хранилка
95
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-големи кражби от герберските не е имало в целия преход досега.
94
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко време ще живеят във фургони зависи единствено от това, колко време ще се задържат ***, ако дойдат на власт.Дори и малките деца знаят, че могат да крадат и с гъзoвете си.
93
2
 
6
 
! Отговори
Ами преди 7 години
ти си на ход... и тез зад тебе
92
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Хахахах.Кака *** ще те възнагради.Научил си биографията на Радев повече от нейната и твоята.Браво промит мозък,а къде е биографията на Решетников,?
91
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберасткият *** пак се е развихрил. Генерал Радев засега се държи като мъж. Да го видим после като встъпи в длъжност дали ще продължи да се държи достойно или ще заприлича на Плевнелиев.
90
28
 
29
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 7 години
Когато го поканиха на консултации при действащият Президен, се направи на важен, и каза,че до като не встъпи в длъжност, няма да работи.Сега изведнъж на трагедията на хората, много се е загрижил.
89
17
 
35
 
! Отговори
Хахахах преди 7 години
Мда 'простия военен' Значи човек завършил МГ с пълен отличен и златен медал, след което с пълен отличен и първенец на випуска в долна митрополия, след това с отличен и първенец на випуска във велико търново, завършил и защитил магистратура с пълно отличие в най елитната академия за летци в света в САЩ, където му е изписано и името в алеята на славата е '*** военен'. Страхотна логика....
88
30
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този простия военен и той взе да ръси мозъци.
87
23
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Поредната грешка на Корни ,че те задейства.Щом премиера е там и си върши работата,ти нямаш работа там.
86
13
 
16
 
! Отговори
Аааа преди 7 години
Прави повече от процента на герб на последните парламентарните избори.А и само може да се радвате че тия 3.5 милиона не гласуваха. Разликата с цачева щеше да е срамно голяма.
85
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Аааа.Би дръжки.Два милиона Да ,четири милиона Не.Колко процента прави това овца?
84
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак почнахте да се делите. Поне пред трагедията замълчете!