Чакане, предреждане, нерви... на опашката на "Дунав мост"

Опашката от камиони е вече 18 км и продължава да расте
19 яну 2017 16:50,
7
Чакане, предреждане, нерви... на опашката на "Дунав мост"
Снимка: архив Bulphoto

Пореден ден на напрежение на Дунав мост при Русе. Опашката от тирове е близо 18 км и продължава да расте.

Въпреки че мостът е отворен за всички превозни средства, съоръжението не може да поеме увеличения трафик.

За да не се образуват тапи, няколко полицейски екипи регулират пропускането на камиони.

"От вчера сутринта от 6:30 съм на опашката", обясни един шофьор. Според него обаче повечето шофьори са колегиални, спазват предимството си.

"От тая държава нищо не става!", възмути се един шофьор, а веднага след това му се наложи да потегли, защото опашката се размърда.

Придвижването стана бавно, тъй като недобросъвестни шофьори се опитват да изпреварят колегите си и затъват в преспите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Човека под теб е абсолютно прав.А ти вземи си удари клавиатурата в тъпата глава и излез малко в реалния свят.Потърси си и нормална работа,а не да хейтваш тук за 20 кинта на ден.Аман от празноглавци като теб дето всичко знаят и всичко могат.Тъпанарче оакано.
6
3
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
айй горкия :) висял в задръстване тцтцтц , а сефте чувам гранична полиция да стопанисват паркинг :) сигуро и е охраняем :) ай стегни се малко ! хората от село Кап. Андреево 100 години траиха трафика за най-голямото ГКПП по 600 кам на 24 часа и по 5хил коли на ден не реваха че всичко им минаваше пред къщите а ти ревеш,че сега малко трафик и айде неделните "драйвари" се помляха ...
5
1
 
1
 
! Отговори
до 4-и преди 7 години
Мисля за семейството си което всекидневно ми се налага да извозвам покрай буксуващи камиони каращи и в насрещното.Имаш ли си представа колко катастрофи стават всеки ден там и по колко часа висим в задръстванията?А паркинга си е изграден в самия терминал.Могат да изчакват там а не на пътя който освен,че е международен е и в чертите на града и няма алтернатива.
4
5
 
0
 
! Отговори
до Русенец преди 7 години
ами защото май не е направен терминала като хората и сигуро ако се пусне някога ще трябва и мост да се прави :) защото тоз *** "Дунав мост" няма да може да поеме трафика. Като си толкоз умен направи един паркинг 100на декара и там да акат тираджиите щом толкоз мислиш за тях
3
2
 
5
 
! Отговори
Русенец преди 7 години
Няма ли най после да отговори,защо новоизграден терминал пустее и се ползва за паркинг на личните автомобили на граничните полицаи?Същия терминал може да поеме целия трафик.Такъв беше замисъла му и бяха похарчени десетки милиони лева.Престъпление е да не се използва и да продължават да тормозят и тираджиите и гражданите на Русе които системно закъсняват за работа.Престъпление е да се излага на риск живота на водачите от години в този район.Абсолютна глупост е да престояват камионите на пътя.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен шофьори Има и НЕДОБРОСЪВЕСТНИ- МИТНИЧАРИ, КАТАДЖИИ, ЧИНОВНИЦИ, Полицаи И много други. Мнение.
1
1
 
8
 
! Отговори
чудно преди 7 години
Ами очевидно има нужда от увеличаване на капацитета на ГКПП-то, на пътя, ама нали не е София, кой го интересува?