Отново на път: Спират тировете този следобед

От АПИ съветват: Карайте внимателно
8
Отново на път: Спират тировете този следобед
Снимка: Булфото, архив

Заради очаквания засилен трафик, днес от 14.00 ч. до 20.00 ч. ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища.

Целта е да се повиши безопасността при пътуване и да се увеличи пропускателната способност на инфраструктурата в края на трите почивни дни за посрещането на новата 2018 г., съобщават от агенцията "Пътна инфраструктура".

Забраната не важи за МПС, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари /ADR/, уточняват от АПИ.

За улеснение на трафика през Владая днес от 10.00 ч. до 20.00 ч. ще има две ленти за прибиращите се към София по път I-1 /Е-79/. Временната организация е от км 278+910 до 282+038 и от пътен възел "Даскалово" до кръстовище "Драгичево". Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е АМ "Люлин".

Шофьорите трябва да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат резки маневри и да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция", която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението, се посочва в съобщението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: камионитрафикАПИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Груйо преди 6 години
Шопияяяяя, идеееееем!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес в КАТ ще си получават подаръците.
3
0
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Всичко си го написал, кво да добавя...Дано няма много ламарина по пътищата.
2
2
 
2
 
! Отговори
do 2 преди 6 години
Ама днес е почивен ден, но е последния от серията и за това става мелето(всичко се прибира към градовете).Инак по-логиката ти никога не трябва да свършва почивката, защото някой е пил предния ден.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни малоу*ници, днес трябваше да е почивен ден. Никой няма на накара с една надница повече, и никой няма да фалира ако си освободи служителите за един ден. Сега всички полупияни и недоспали ще се качат по колите и после пак ще се вайкаме ама защо така стана.