Моторист загина при катастрофа край Кърджали

Мъжът загубил контрол над машината и се блъснал в автобус
30 сеп 2019 12:28, Красимир Ангелов
11
Моторист загина при катастрофа край Кърджали
Снимка: Булфото, архив

24-годишен моторист е загинал при катастрофа в района на село Черна скала, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Кърджали.

Инцидентът е станал снощи около 20.30 часа в района на село Черна скала. По първоначални данни водачът на мотоциклет "Хонда" загубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и се е блъснал в автобус "Мерцедес".

Вследствие на удара младият мъж е починал на място.

Тестът за алкохол с техническо средство на 57-годишния шофьор на автобуса е с отрицателен резултат. Взета е кръвна проба за анализ.

По случая е образувано досъдебно производство, по което работа продължават сектор "Охранителна полиция" и разследващ полица в управлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Алооооо сеяндурските управници защо още не приемате закон за забрана на пистови мотори да се движат по пътищата."Пистовите не се движат по пътя бе. Пистовите са махната задна седалка, махнати фарове, махнати огледала и още десетки промени. Това, което ти виждаш, е "реплика". CBR - R, replica. YZF-R - R, replica. 1000RR - RR, race replica. Те ако ти пуснат истински пистов мотор на пътя, ти ще си първия дето ще ореве отралъка от шума, а ако си мислиш че репликата е бърза... хахахах :))) Шладур!
10
3
 
0
 
! Отговори
установено преди 4 години
абе много некачествени моторите в България!
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В района на село Черна скала ....Ако е в селото, разрешената скорост е най-много 50 км/час, ако няма друго ограничение, примерно до 40 км/час. Ако е извън селото, на моториста разрешената скорост е до 80 км/час, ако няма друго ограничение примерно до 50 или д0 60 км/час. Моториста с колко е бил? Едва ли с по малко от 150 км/час. КАТ защо не са го спряли и санкционирали?
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С колко е карал моториста - с 250 км/час или със 300 км/час? Вчера двама такива в населено място профучаха покрай мен сякаш съм спрял, а аз се движех с максимално разрешената скорост.
7
2
 
0
 
! Отговори
GSX-R преди 4 години
До номер 2. След като има фар, мигачи, стоп, огледала и стойка за номера, мотора не е пистов. По тоя логика всички автомобили над 2,0 над 150 коня са пистови :D разни АМГ, М Повер, и РС на Ауди също са пистови...
6
1
 
4
 
! Отговори
ЗАТОВА преди 4 години
Курсове само за МОТОРЧЕТА ДО 200 см3. и скоростта на републикански път до 80 км/ч на магистралата 100-110 км/ч.Който се изживява като пилот да кара с 200-300 км/ч само на пистата. На пътя да е ЗАБРАНЕНО!
5
0
 
3
 
! Отговори
Въпрос: преди 4 години
Как губиш контрол над машината, когато нямаш контрол върху себе си? Нека експертите от ДАИ да кажат - на това ли обучават курсистите? 150, 200-250км/час и контрол?!?!
4
1
 
11
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Пазете ги ве ей
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един шумотерорист по-малко.
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога да повтарям че пистовите мотори са за Писти не за обикновени пътища. Кога ще се забранят да се движат по пътищата и да убиват млади хора. Алооооо сеяндурските управници защо още не приемате закон за забрана на пистови мотори да се движат по пътищата. Искате още млад народа ли да умира.
1
0
 
14
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Кой пореден е за годината ?