Мъгливо на места сутринта, после слънцето се показва

Времето утре отново ще е с температури до 26 градуса
0
Мъгливо на места сутринта, после слънцето се показва
Снимка: БТА

Времето през нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно. На места в низините, в източната половина от страната и по поречието на река Дунав, в сутрешните часовете ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще бъде тихо с минимални температури предимно между 6 и 11 градуса, според прогнозата на НИМХ-БАН.

Утре ще бъде слънчево. Преди обяд в източните райони и на места по поречието на Дунава все още ще има ниска облачност или мъгла. В Източна България ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури в повечето райони ще бъдат между 21 и 26 градуса.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен южен вятър, който до края на деня в масивите от Западна България ще се ориентира от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20 градуса, на 2000 метра - около 13 градуса.

Над Черноморието в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла, а след обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 19 и 21 градуса. Температурата на морската вода ще е 20-21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане ще се задържи без промяна - малко по-високо от средното за месеца. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари