Блъснаха жена на пешеходна пътека в Асеновград

66-годишната е откарана в болница
26 ное 2019 13:02,
5
Блъснаха жена на пешеходна пътека в Асеновград
Снимка: Булфото архив

66-годишна жена е пострадала, след като е блъсната от лек автомобил на пешеходна пътека в Асеновград. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Още по темата


Около 17.15 часа вчера, на ул. „Княз Борис I“ в Асеновград, лек автомобил „Мерцедес“ е ударил пресичащата на пешеходна пътека 66-годишна жена, която е настанена в болница с натъртвания по тялото.

Водачът на колата, на 19 години, е тестван с дрегер за алкохол, като резултатът е отрицателен. По случая е взето административно отношение от служители на районното управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там никой ама никой не спира на пешеходна пътека имам предвид шофьорите,как вземат книжка то е ,, ясно,,.Май в България вече няма шофьори в истинския смисъл на думата.
4
0
 
3
 
! Отговори
Кгб преди 4 години
Нали става въпрос за пешеходна пътека? Бях стигнал до средата на пешеходна пътека и автомобил не спря и хубаво, че аз спрях. Опитвам се бързо да премина защото съм и шофьор, но малка част от колегите не спират на пешеходна пътека.
3
13
 
5
 
! Отговори
Една Българка преди 4 години
Мойте уважения към жената, нищо лично към нея, но в Асеновград е страшно да шофираш...там никой не се оглежда преди да пресече, щом си пешеходец-шофьора е длъжен да спре!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо дават шофьорски книжки на младежи? Докато не навършат 50 години, хората не трябва да шофират.
1
2
 
13
 
! Отговори
Баба Гинка преди 4 години
В Асеновград има много слабоговорещи български език шофьори с германски коли, които правят дрифтове покрай пазара. Това много се цени в маалата.