Тираджия и жена му под карантина до щаба: Донесете ни цигари и бири!

Семейството е с три деца, едното от които бебе на година
Обновена: 25 мар 2020 12:32 | 25 мар 2020 12:23, Камелия Цветанова
190
Тираджия и жена му под карантина до щаба: Донесете ни цигари и бири!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Ало, кризисният щаб ли е, ние сме под карантина и не можем да излезем, донесете ни цигари и биричка!“.  Това обаждане възмути Общинския кризисен щаб в Благоевград, информира „Труд“.

Не е било майтап или шега с горещия телефон, а съвсем истинска „заявка“.

Още по темата
Подадена е от семейство с три деца, което е поставено под карантина.

Илияна и Минчо са под карантина от пет дни, тъй като мъжът е тираджия и се е завърнал от Франция.

Семейството с трите им деца, сред които и бебе на една година, се оплаква, че няма пари в себе си, няма и близки в Благоевград, тъй като е от Бургаско.

Те звънели два пъти до щаба, първо поискали храни от първа необходимост.

От щаба им доставили пакети ориз, леща, брашно и мляко.

Вторият път обаче прекалили, поискали цигари и бири, при това без да платят.

От Кризисния щаб към община Благоевград предупредиха, че не бива да се злоупотребява с тях.

„Щабът е създаден в защита и полза на гражданите. Неговите функции са да обслужва и предоставя храни от първа необходимост и медикаменти на самотно живеещи, трудно подвижни и болни възрастни хора, както и на хора под карантина, които не могат да се обслужат сами. От времето на създаването си до сега Оперативен кризисен щаб е обслужил 36 сигнала на граждани в нужда“, предупредиха от общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
5
 
0
 
! Отговори
ss преди 4 години
дано тез 3 деца да не са от него ! че ще има още гърла за хранене от моите пари !
138
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
щом има три деца трябвало да писка и презервативи
137
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
третия път сигурно презервативи щеше да им иска, че както е тръгнала работата докато мине карантината станали още 5-6 чавета от нищото, някои хора са безвъзратно ограниени и тъпиии
136
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
цели 36 случая обслужил тоя кризисен щаб и на 37ия случай се изморили и решили да не обслужват повече Минчо свирката и жена му Илиян...
135
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тези 00 нацвъкали 3 деца!
134
1
 
6
 
! Отговори
Пенка лимеца преди 4 години
До пешо киноатаВ Италия мама италиана прави сама пица на децата си, а не я купува пълна с л=@=й=на от близката дюнерджийница. Аз сама готвя на децата си (традиционна кухня предимно и без киноа), а познавам и други, които го правят, тъй че не обобщавай. Може би ти и кренвирши даваш на семейството си, та затова пиците на аладин ти се струват добра храна.
133
2
 
13
 
! Отговори
кой за каквото учи преди 4 години
До ТИРАДЖИЯ В ПУСТОЩА Братчед, нали вие ходихте със самолети в Брюксел да си защитавате "бедните" собственици превозвачи, дето протестираха с бентлита и поршета, щото не искате достойни заплати и човешки условия които предложи Макрон? Харесвате си мизерията явно....А тези, които могат да работят от дома си навсякъде по света и получават чудесни заплати са си скъсвали за.ника от учене....Та, затова не карат камиони...Такива ми ти работи, братчед
132
2
 
7
 
! Отговори
Чукча не читател преди 4 години
До още по лошоДиванчето е в Бургаско, паричките - в картата. А биричката нищо не пречи на децата. Аман от разбирачи!
131
4
 
3
 
! Отговори
пешо киноата преди 4 години
До Моля ви, Що , в Италия според теб на киноа и чия ли я карат децата им? Българските деца не знаят какво е домашна храна, маат хамбургери, чипсове, донати, царевични пръчици и пържени картофи....и това е ЗДРАВОСЛОВНО? Я по-добре една биличка в биберона на едногодишното,а? Да стане юнак!
130
5
 
10
 
! Отговори
ха ха ха преди 4 години
До АнонименХубаво е да се поразходите до Китай преди да се изпразвате върху белия лист неподготвен! Китай е в 23 век и нашите заплати са им нещо като джобни отдавна, та за нишо но света няма как да ни вземат работните места! Поне от обща култура трябва да знаете, че това е ВТОРАТА / с тенденция да стане първата/ икономика в света и май някой точно там го "стяга чепика"! Точно като Вас и този някой не познава Китай, явно!
129
3
 
8
 
! Отговори
още по лошо преди 4 години
До Тираджия Като ти е италиански кожен дивана, що нямаш 10 лева за бира и цигари бе пич? Нали си ГОЛЕМ, децата с бира ли кърмите и цигари ли пушат, та само това сте поръчали? По света отдавна с гуспуджата щяхте да пишете обяснения, а дечицата да са в приемни семейства!
128
19
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРAНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.
127
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРЯНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.
126
12
 
9
 
! Отговори
ТИРАДЖИЯ В ПУСТОЩА преди 4 години
ОТ ОФИСИТЕ ЩЕЛИ ДА РАБОТЯТ ОТ ДОМА.....ЕЛАТЕ ДА КАРАТЕ .....А АЗ ЩЕ ВИ ВЗИМАМ ЗАПЛАТКАТА..... м-ршляци
125
2
 
4
 
! Отговори
Петърчо преди 4 години
До АнонименА трябва ли да са повече? Знае се какво прави кризисен щаб по време на криза. Не изпълнява музикални желания. Ако някой друг тираджия е свикнал да ползва услугите на *** по чужбината и му се прииска и сега докато скучае да вземат от кризисния щаб да му намерят някоя? По време на криза нещата могат да станат лоши много бързо. Затова и ресурсите трябва да се ползват отговорно. Никой не казва че положението на семейството е лесно. Напротив но не са единствените.
124
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Климатичните системи разнасят заразата.Нека я спрат във всички големи хранителни вериги.
123
9
 
6
 
! Отговори
Тираджия преди 4 години
До не са 80% професореМърляв е ТВОЯТ диван. Моят е италиански, кожен. И не съм се разплул, а си почивам. Можеше да избягам и да си купя биричка; реших да постъпя правилно, а ме оплюхте. За другия път ще знам.
122
1
 
4
 
! Отговори
Моля ви, преди 4 години
До бирата за децата липица за деца? То и ти си много отговорен в нормално време...
121
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този частен случай го оставете. всъщност как се хранят хората, които ги задължат да не излизат 2 или седмици наистина? ако нямат запаси и пари в дюшека? или държавата ти забранява да излизаш, но не се грижи за прехраната? освен това, ако звънят на доставки (на пици например), няма ли да заразят и доставчика? него кой го следи?
120
5
 
12
 
! Отговори
бирата за децата ли преди 4 години
До Анонимен Първо се запитайте какво правят тези в Благоевград с ТРИТЕ си деца - МИ ЯВНО ЖИВЕЯТ ТАМ! Като живеят там, явно човека с тира е знаел че ще е в карантина с трите деца и напълно май безотговорно се е прибрал без да изтегли пари!? И трето - отговорни родители не поръчват ЦИГАРИ И БИРА, ако трите им деца са в беда, а поръчват МЛЯКО, ПИЦА, ХЛЯБ, СИРЕНЕ..... Леле, колко изпростяхме - да вярваме на подобни субекти, вместо да ги порицаем и да се обадим на закрила на децата.