Щабът в Плевен мисли какво да прави с Буковлък

Положителните проби само за вчера са били 13
23 апр 2020 08:00,
18
Щабът в Плевен мисли какво да прави с Буковлък
Снимка: БГНЕС

Областният оперативен щаб в Плевен се очаква да обсъди ситуацията с регистрираните случаи на коронавирус в село Буковлък.

Още по темата


До края на работния ден вчера имаше 13 положителни проби, но само една от тях беше на жител от плевенското село.

Това стана причина да не се затваря населеното място късно вечерта, каза за "Хоризонт" областният управител Мирослав Петров, който е и председател на областния оперативен щаб.

Това не наложи превантивни мерки и карантина, днес обаче ще има заседание, което ще анализира, ако има промяна на ситуацията, тъй като пробите се взимаха и след този час.

Продължават изследванията, които ще дадат допълнителна картина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то не става само с мислене, трябва и акъл! да питат бхк за мнение, иначе няма смисъл!
13
1
 
2
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Кмета се чуди как тия хора не ги е стра. Ами първо зашото те не са хора а животни второ о мен не ме е страх, защото очевадно това не е спин, чума, холера, рак, инфаркт, инсулт или друго, със смъртност над 50 пр! Това е грип като всяка година, но по устойчив. Като се разболее един вкъщи от грип, цялото семейство е болно но за месец всичко се оправя. Баба ти на 80 г като хване пневмония дали ще оцелее?
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само не казвай те че тая фирма е шиела маски
11
0
 
9
 
! Отговори
-------------- преди 4 години
ЗА тях ще има ли актове сега. Кой ще им плаща лечението.
10
1
 
5
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Както някой друг коментира -КЛЕЧКАТА,друга оправия няма
9
1
 
8
 
! Отговори
от Плевен преди 4 години
... интересно да научим шивашките в Мизия 96 АД от кои населени места на областта са ...Интересно защо този Управител на това търговско дружество, което е доста, ама доста голяма за размерите на Държавата, той нищо не е предприел да не се развихри не само този вирус, но и други заболявания ...?Защо?Явно този Управител няма стратегически държавно мислене, нали ..?Пълна проверка на всички шивашки фирми в Плевен ..!
8
1
 
10
 
! Отговори
Буков лък преди 4 години
Да направят учение военните, залавяне и обезвреждане на покемонитерористи.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!Ще има да чакаш да работят тези. Мързи ги.Нито са здрави, нито са издръжливи. Тези басни за имунитета са породени от това, че повечето от тях изобщо не се грижат за децата си и са ги оставили да оцеляват по силата на естествения подбор. Но въпреки това са с много вродени заболявания и нямат голяма продължителност на живота.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма какво да се чудят. Вече има доста разболели се и приносители, изгледайте и ничия земя, за да разберете какво се случва в селото и ще стигнем до извода, че само има един вариант.
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. Задължително тестване на всички жители на Буковлък.2. Всеки да си плати теста или да отработи цената. За тестовете на децата да платят родителите им.3. Принадлежността към етноса-хрантутник да не служи като привилегия. Там населението се състои главно от тези и захранва не шивашкия бизнес, а съвсем друг вид занятия.
4
0
 
8
 
! Отговори
ммм ..! преди 4 години
Дълбоко съм уверен, че всички шивашки фирми в Плевен са развъдник на вируса.Анализи и пълен контрол!Е, това е глобализацията.Заможните българи, любители на далечни дестинации, тези които са привърженици да се киснат през зимно време в топли, а след това кисната по международните летища, те ... ни заимаха ...този вирус.Дълбоко им благодарим!
3
3
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Каквото и да направи властта ромите ще преболедуват почти без проблеми вируса и ще придобият имунитет. В ромсикет махали населението е преобладаващо младо.Те не се пазят и се събират на големи групи кой с маска, кой без маска ... И вчера го видяхме по телевизията.Не подлежат на контрол и на дисциплина.Така ромите ще имат имунитет и ще могат свободно да излязят и да работят, докато българите ще се крият като мишки по дупките си страхувайки се от вируса.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подвеждащо подзаглавие.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клечката!