Синът на починала от коронавирус жена в Ямбол също е заразен

Той е настанен в болница, има придружаващо заболяване
11
Синът на починала от коронавирус жена в Ямбол също е заразен
Снимка: БГНЕС

Синът на починала от COVID-19 жена в МБАЛ "Св. Пантелеймон" в Ямбол също е заразен с коронавирус, съобщиха от Областния медицински съвет.

Мъжът е на 36 години и е хоспитализиран в инфекциозното отделение на болницата с положителна проба за коронавирус и с тежко придружаващо заболяване. В момента е в относително стабилно здравословно състояние.

Неговата майка, която бе на 55 години, почина на 29 април в резултат на тежка форма на пневмония. Страдала е също от хронична обструктивна белодробна болест и диабет.

Сега в отделението се лекуват осем пациенти, петима от тях са с положителни проби за COVID-19. Започнало е тестването на 23-ма контактни с двамата починали в ямболската болница вследствие на коронавирус инфекцията от началото на епидемията, посочиха от медицинския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ЯмболкоронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто не излизайте 2 години, толкова ли е трудно? Децата нямат да ходят на градина и всичко ще се оправи
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво научихме от телевизорните експерти:1. Маските пазят само лекарите от заразяване. 2. Лекарствата лекуват само богатите болни.
7
5
 
3
 
! Отговори
Бай Пешо преди 4 години
Един черен човек по-малко
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веселяците безсмъртни ни убеждават, че лекарствата не лекували?! Ние сме си оздравявали ей така, от самосебе си! А в същото време важните особи се оправиха не с друго, а с подходящи, изпитани лекарства и то за много кратък срок!Защо не лекуват болните? Какво става? Прави впечатление, че излекуваните са много малко. Лекарства ли липсват? 17 000 дози кога свършиха?
5
7
 
14
 
! Отговори
Американската чума преди 4 години
Американският коронавирус се оказа по-страшен, отколкото си мислеха създателите му в САЩ, когато го пуснаха в Ухан.
4
5
 
8
 
! Отговори
Бойкоеб преди 4 години
До ГражданинБойко няма полезен ход от 26 март 2016 г., насам;))) Непрекъснато е между шамарите;))) И ту така, ту - така, мятка са кът риба на сухо;)))Сега посъветват Майтапчийски да си почине малце, че се преуморил от работа;))) И докато Майтапчийски е в отпуска, Бойко изпуща клапана на нарежението, иначе инсталацията ще гръмне. Ти може да не си гладен, но има хора, които вече са гладни, защото втори месец не работят;)))
3
3
 
8
 
! Отговори
Пандемия УханскаЧума преди 4 години
това е семейна трагедия - Уханската Чума цели семейства така ще погуби, първо родителите щото са по-стари, след това и децата, щото имат някое и друго заболяване, което ги прави по-слаби да се борят с вируса. Дано преболедува момчета и оздравее!
2
9
 
26
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Абе, какво е това малоумуе, точно когато се увеличават случаите на заразени, да се разхлабват мерките? От понеделник щели да отварят заведенията на открито? Сами ще се набутаме между шамарите.
1
0
 
35
 
! Отговори
Виктор преди 4 години
Къде са сега веселяците безсмъртни, да кажат че леко се изкарвало. Да го кажат на семейството на 40 годишата лекарка и на тези хорица, които берат душа! Тези поне не са дядковци и баби, а и кой ли над 40 няма поне едно хронично заболяване! От което само по себе си не се умира.