Откриха стар боеприпас в Национален парк “Пирин”

МВР и МО предприемат действия по обезвреждането му
17 авг 2020 18:40, Красимир Ангелов
9
Откриха стар боеприпас в Национален парк “Пирин”
Снимка: МОСВ

Открит е стар невзривен боеприпас в района на местността “Малък казан” в Национален парк “Пирин”, съобщават от Министерството на околната среда и водите.

Уведомени са органите на МВР и на  Министерство на отбраната и се предприемат действия по обезвреждането му.

Временно се забранява преминаването по туристически маршрут номер 7 от “Бъндерица” до местност “Голям Казан”- зелена маркировка.

Умоляват се гражданите да избягват преминаването по маршрутите в местността “Казаните” и  да следват указанията на компетентните органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не е било бомбардирано ли??????Когато американци и британци бомбардират София, бомбардират и други населени и ненаселени места за разнообразие и за да изхвърлят товара.Това пише ли го в одобрените от МОН учебници по нова история на България?
6
2
 
4
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Какво търси такъв грамаден снаряд на това място? Минах оттам преди две седмици, една измъкнах раницата си с една бутилка вода в нея.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПредлагам ти да си сложиш нещо в устата... антипсихотици, самоволното спиране на лекарствата е опсано, психиатърът би трябвало да ти го е казал.
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Военните слагат нещо в земята,същото го правят и в други държави,не са никакви намерени снаряди.
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забелязвате ли напоследък как уж откриват снаряди,за да отцепват района и не разрешават на никой да гледа и правят или слагат нещо в земята,така правят и в Германия,това не са снаряди,дори и да ви покажат такива,а правят(или слагат) нещо в самата земя,дали е химикали или някакви предмети,един Господ знае!"Намират ги" и на места ,където никога не е било бомбандирано
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво!
1
6
 
5
 
! Отговори
Сигурно в района преди 3 години
партизани са водели тежки битки с мандрата,а това е невзривен снаряд оттежката им артилерия.Ако се беше взривил,популацията на кучетата-пазачив района щеше да е на минимум.