Вили Марковска: Секс - само, ако има любов

Конлфикти винаги има, важното е да се решават, казва тя
6 юни 2016 11:52, Петя Славова
14
Вили Марковска: Секс - само, ако има любов
Снимка: Bulgaria ON AIR

Сексът и митовете за него беше темата в предаването „Провокативно“ по Bulgaria ON AIR.

“Секс трябва да се прави, когато има любов. На това смятам да науча и своя син“, сподели актрисата Виолета Марковска пред водещата Милена Фучеджиева.

На въпроса дали в ранните си години е имала открит разговор с майка си за секса, актрисата отговори: “Аз не съм се учила от улицата. Не съм била в компании и в среди, от които да научавам нещо такова. За тези неща има и литература, но най-вече е важен диалогът със семейството.”

“Аз съм загубила рано баща ми, изцяло двете с майка ми сме се гледали. Това предполага задължителна комуникация.”

Според Вили Марковска, за да са хармонични отношенията между мъжа и жената, от значение са великодушието, добротата, умението да прощаваш. “Важно е никога партньорите да не забравят каква е целта на техните отношения... Не е важно да намериш човек, с когото няма да имаш конфликти, защото конфликти винаги ще има.

Важно е как се разрешават конфликтите - добави още актрисата. - Имам син, когото искам да науча да бъде кавалер, джентълмен. Да се справя сам... Знам, че когато имаш момче, трябва да не му е лесно. Също е много важно да бъде насърчаван”.

Марковска сподели защо е решила да се занимава с йога. “Прочетох за йога, започнах да се интересувам от здравословен начин на живот, правилна стойка, по-спокоен ум. Аз не съм робот, имам своите емоции. И аз понякога викам и аз се ядосвам. Това е човешко. Въпросът е да умееш да релаксираш по правилен начин. С йогата не хабиш енергия. Тя ти дава.”

Вили Марковска разкри подробности за филма “Жената на моя живот”, в който играе ролята на кюрдска жена. Тя допълни още, че очаква и нови големи проекти: “С нетърпение очаквам следваща си голяма роля в киното”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Албена П. Хинкова преди 7 години
До Албена П. ХинковаАз съм Албена П. Хинкова, с чието име някой пак е злоупотребил (вж коментар 6). Този кратък коментар, подписан с името ми, съдържа толкова много лъжи, че е наложи да му напиша 7 отговора (с настоящия включително), защото многото лъжи изискват подробен отговор, а коментарите в този сайт са с лимитиран брой знаци. Така се стигна и до разбъркване в последователността на коментарите, която уточних с разположения по-долу коментар 16.
15
0
 
2
 
! Отговори
Албена П. Хинкова преди 7 години
До Албена П. ХинковаС този коментар уточнявам следното: 1) КОМЕНТАР 6 НЕ Е ПИСАН ОТ МЕН, КОМЕНТАРИТЕ ОТ 11 ДО НАСТОЯЩИЯ 16 ВКЛ. СА ПИСАНИ ОТ МЕН - АЛБЕНА ПЕТРОВА ХИНКОВА. 2) В КОМЕНТАР 11 обявявам, че "не съм писала горния коментар" (т.е. не съм писала коментар 6, а не разположения над коментар 11).3) В КОМЕНТАР 15 всъщност уточнявам, че съм автор на всички разположени под него (а не над него) коментари, т.е. на коментари от 11 до 15.
14
0
 
2
 
! Отговори
Албена П. Хинкова преди 7 години
До Албена П. ХинковаУТОЧНЕНИЕ: В този отговор обявявам, че "не съм писала горния коментар", т. е. не съм автор на коментара, на който отговарям, а не на коментара, разположен над този отговор. КОМЕНТАРЪТ, РАЗПОЛОЖЕН НАД ТОЗИ ОТГОВОР, Е ПИСАН ОТ МЕН (както и другите няколко коментара над него, подписани с името АЛБЕНА П. ХИНКОВА).
13
0
 
2
 
! Отговори
Албена П. Хинкова преди 7 години
До Албена ХинковаНа вниманието на фалшификаторите, които злоупотребяват с името ми, и на наивните читатели, които им вярват: В интервю за в. "168 часа" съм цитирала мнението на прадядо си Аврам Данаилов Илиев (1873-1965), че накърнената женска чест се заплаща с 5 литра (а не 50 литра, както пише в коментара, на който отговарям сега). Прадядо ми е изгубил всички мъже от семейството си в борбата за свобода на Македония, бил е хайдутин от 15-годишен и после уважаван член на ВМРО (истинското ВМРО).
12
0
 
2
 
! Отговори
Албена П. Хинкова преди 7 години
До Албена ХинковаОт Албена П. Хинкова: Уважаеми фалшификатори, които злоупотребявате с името ми, и вие, наивни читатели, които им вярвате, държа да знаете, че никога не деля мъжете на "принцове" и "плебеи", а на мъже и мъжлета. Мъже са тези, които предпочитат вратовете им да бъдат пречупени, вместо да ги превият за поклон пред силните на деня. Такива мъже умират с усмивка. Мъжлетата се кланят наляво и надясно, пищят за щяло не щяло и не заслужават дори храчките на жените около себе си.
11
0
 
2
 
! Отговори
Албена П. Хинкова преди 7 години
До Албена ХинковаУважаеми фалшификатори, които злоупотребявате с името ми, и вие наивни читатели, които им вярвате, държа да се знаете, че никога не деля мъжете на "принцове" и "плебеи", а не мъже и мъжлета. Мъже са тези, които предпочитат вратовете им да бъдат пречупени, вместо да ги превият за поклон пред силните на деня. Такива мъже умират с усмивка. Мъжлетата се кланят наляво и надясно, пищят за щяло не щяло и не зслужават дори храчките на жените около себе си.
10
0
 
2
 
! Отговори
Албена П. Хинкова преди 7 години
До Албена ХинковаВие нямате нищо общо с Албена Хинкова, за която се представяте,все едно кой (коя) сте всъщност! Аз съм Албена П. Хинкова и твърдя, че никога не съм писала горния коментар. Никога не съм чакала принц на бял кон, защото животът твърде рано ме сдрещна с мъж, който надминава по качествата всички приказни и литературни измислици. Именно затова беше убит от враговете на своята родина, за чиято свобода пожертва живота и всичко ценно на този свят. Както са го правили някога и мн. др.
9
3
 
4
 
! Отговори
BUL преди 8 години
одавна искам да я вкарам в Леглото марковска. Ще бъде оплодена за 3 деца.
8
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
Някои от коментиралите са на такова ниво, че ако опитам да им отговоря, няма са в състояние да го осмислят. Докъде стигнахме - да се намери една нормална жена, която да изкаже на глас възгледите си, а моето съсловие, вместо да я уважи - я пращат на психиатър и в Афганистан.Спокойно, такива са на изчезване - да не се уплашихте, че няма да остане къде да си топите чушките...? Жалка работа.
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз до 23 бях девственик, но осъзнах, че това което търся няма да го намеря . Откачих! И като започнах - всяка която е в обкръжението ми ( няма значение дебела, грозна , омъжена, саката ) яко под " ножа" . Така, че не чакайте принцове и принцеси - няма такива ... Падне ли ви- действайте !
6
6
 
5
 
! Отговори
Албена Хинкова преди 8 години
Точно затова аз си останах девствена до 40. Чакам принца на белия кон и няма да се задоволя с някой плебей. Накърнената женска чест се заплаюа с 50 литра кръв, но аз не искам кръв, а само и единствено пари.
5
0
 
5
 
! Отговори
:) :) :) преди 8 години
... или поне пари и власт :)
4
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""Вили Марковска: Секс - само, ако има любов""...................като я слушам тази и се пренасям във времето назад ... по времето на бай-тошо дори още по-назад.Обиколил съм света, но такива задръстени създания срещам само в България.Интересно защо само в страни като България, Афганистан и тем подобни сексът се свързва с мръсотия, срам, извращения и насилие ...подозирам пряка връзка между патриархалното възпитание и отклоненията в сексa
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вагинален, орален или *** секс има предвид тя... щото от първия и третия не се забременява, така че какво общо може да има любовта в тези случаи?
2
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая защо ни занимава със проблемите си, има си психиатри ако търси съвет там да пита.
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сексът не ще приказки по телевизията, Вили... сексът иска секс. Да приказвате за секса е все едно да ядете само рекламите на хранителни продукти от телевизионния екран. Гола вода и кал под ноктите сте това журналистите!