Австралия отново иска да арестува Джокович

Адвокатът му предупреди за медиен цирк, ако това се случи
14 яну 2022 13:55, Нели Христова
172
Австралия отново иска да арестува Джокович
Снимка: БГНЕС

Австралийското правителство отправи искане за задържане на Новак Джокович в събота сутринта, съобщава АФП.

Ето малко повече от правителствения адвокат Стивън Лойд за това какво иска да се случи австралийското правителство по отношение на потенциалното задържане на Джокович от имиграционните власти.

Още по темата
Лойд казва, че правителството предлага Джокович да бъде задържан в 08:00 часа в събота, но след това ще може да присъства на изслушването си в адвокатската кантора на адвокатите си, ескортиран от служители на австралийските гранични сили, след което отново да бъде задържан на обяд.

След това световният №1 ще бъде върнат в ареста в събота следобед и ще остане там през нощта, а след това ще бъде върнат в офиса на адвоката си в неделя сутринта за предложено съдебно изслушване, казва правителството.

Адвокатът на играча Ник Ууд вече каза на изслушването, че приема, че правителството е в правото си да задържи Джокович, но предупреждава за "медиен цирк", ако това се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
2
 
! Отговори
Бае ви Прое преди 2 години
Писоаря на Джавкович бил положителен? Сигур го е напълнил след снощното пиене с бае ви Стое!
149
2
 
3
 
! Отговори
Божил преди 2 години
В Австралия няма "мой човек" и "наше момче" както бе при соца- прегрешилият си плаща!
148
3
 
9
 
! Отговори
воевода преди 2 години
Велик тенисист, но с типичен сръбски манталитет. Самозабравил се лицемер, който си мисли че е над закона. С цялата си наглост се сравнява с Исус и Спартак а няма и капка достойнство и доблест - само лъже и маже. *** и ***. Отишъл за 2,85 милиона и слава, но няма и капка уважение към държавата континент. БРАВО АВСТРАЛИЯ ! ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ са РАВНИ ! ГОРД СЪМ С ВАС !
147
3
 
4
 
! Отговори
СВОЙ преди 2 години
Браво на Джкович!!!Срещу Коронадиктатурата ВСЯКАКВИ методи са оправдани!!!Не на новото норамално!!!Не на наовият Световен ред!!!Или ви харесва,каво се случва,а?Харесва Ви галопиращата инфлация?Харесва Ви,че утре на самолет,ще могат да се возят само Богупомазаните?Харесва Ви,че заради измислени Климатични промени,ще трябва да стоите на студено?
146
3
 
1
 
! Отговори
СВОЙ до 159 преди 2 години
Я не се прави на балама,напълно си наяснo,че става въпрос за безумието на един континент държава,където затварят здаравите хора,а "ваксинираните" които ръсят зараза навсякъде, са примерните овчици!Разковничето е в думата овце!!!Много зрители ще бойкотират и няма да им гледат Австралия CLOSED!
145
1
 
2
 
! Отговори
Сещай се БокоКуко преди 2 години
Полза има: ако Джоко е признат за лъжец или грешник, отсега всеки член от ранга на Австралийската администрация бъде уличен в грешка или лъжа би следвало и без да знае какво е тенис, даго арестуват поне два пъти в една седмица и подкарат по същия улей по който Джоко бе прекаран.
144
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, много сърбомани има в тая държава бре. Ако това се бе случило с Григор сърбетата щяха да се радват и да ни съсипят от бъзици.
143
2
 
5
 
! Отговори
изродска държава преди 2 години
Храни и помагай на австралиец за да те арестува и депортира? АБСОЛЮТНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ! ДАНО ИМ ИЗГОРИ ДЪРЖАВАТА В ЗАДАВАЩИТЕ СЕ ПОЖАРИ!
142
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 148защо французите казаха, че на Ролан Гарос ще допуснат Джокович даже и да не е ваксиниран? Или французите са неандерталци и нямат нищо общо с цивилизованите нации?)))Защото французите са ле.кенца,а и още им държи влага отказа на австралийците от сделката за 150млрда $ за военни технологии и производство на атомни подводници.
141
2
 
3
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Знаех си че е престъпник Джоката.
140
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 152Искат от него който е преболедувал вируса да се ваксинира??? Жалки скaпани фашисти!)))Нещо не си разбрал,! Австралийците не обичат да ги лъжат, а след като Джукович го е сторил, му напомнят, че не е желан в страната им.
139
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 150 само питамОтговарям: Държава от затворници, крадци, изнасилвачи, убийци и мародери успя да създаде по успешно, културно и проспериращо общество към което напинят уж свободните тъмни балкански субекти. Последеният пример е на лице!
138
6
 
5
 
! Отговори
Balkanski преди 2 години
Никога не е късно да станеш за резил.От балканите може да се махнеш,но балканското винаги е в теб.Ноле по труден начин ще разбере че тия нямат нищо общо с нас.Успех на балканеца.
137
2
 
6
 
! Отговори
само питам преди 2 години
Какво друго мислите, че може да се очаква от държава създадена от престъпници и наследници на бившите затворници на короната?
136
0
 
0
 
! Отговори
Овчаря до 145 преди 2 години
ти това да не би наистина да го вярваш? ако е така, добре дошъл в стадото.
135
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Залагам за два сърдечни пристъпа и цяла Австралия да си азака ваксините буаАа2
134
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фюрера на Австралия скоро ще висне от дръво!!
133
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фюрера на Австралия е полудял напълно XD
132
0
 
18
 
! Отговори
msm преди 2 години
А на бас, че Стивън Кинг ще напише поредния си вледеняващ бестселър по мотиви и случки от КОВИД епохата! Всичко взе да става прекалено сюреалистично и малоумно на фона на нормалността, която имахме преди КОВИД истерията
131
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 97. г. Абе тоя пич като е толкова достоен и незнам си какво, защо просто не си хване пътя ? Аз не бих стоял някъде, където не ме искат, ако си тръгне сам като пич ще спечели много повече хора на своя страна. НЕ, НЕ СИ ПРАВ! СВОБОДАТА СЕ ПРИДОБИВА С БОРБА! АКО ВИНАГИ ОТСТЪПВАШ, ПЕЧЕЛЯТ ВИНАГИ ТЕЗИ КОИТО НЕ ГИ ИСКАШ! ТАКА СЕ ПРАВИ! С ПРИКАЗКИ НАВЕДЕНА ГЛАВА САБЯ НЕ СЕЧЕ И ДРУГИ РОБСКИ ПОГОВОРКИ НЕ СТАВА!ЗАТОВА СМЕ И НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!