Броят на жертвите от самолетната катастрофа е по-малък

Една жена от делегацията не се била качила на борда
11 апр 2010 18:02,
36
Броят на жертвите от самолетната катастрофа е по-малък
Снимка: БГНЕС

Броят на жертвите на самолетната катастрофа край Смоленск, в която загинаха полският президент Лех Качински и десетки политици и военни, бе коригиран на 96.

Предишният списък, публикуван на сайта на руското министерство на извънредните ситуации, включваше 97 души, но в последния му вариант те са с един по-малко.

Според официални представители, цитирани от агенция Интерфакс, промяната била направена, след като се оказало, че една жена, която е трябвало да излети със самолета, всъщност не се е качила.

Сред загиналите 96 души има 88 пасажери и осем представители на екипажа.

До този момент условно са разпознати телата на 24 загинали при катастрофата. Разпознаването на телата се извършва в Москва.

Единствено тленните останки на президента бяха изпратени във Варшава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
и-е преди 14 години
../защото всичко се води от икономически интерес/ и има управляващ, който не е съгласен с това да ти продава ресурсите на страната си на безценица и мисли за облагодетелстването на собственият си народ, първо изпращаш т.нар."икономически убийци", които ако не успяет да те корумпират, идват "чакалите", те трябва да "отсранят" този /тези управляващ/и, и ако и те не успеят вече идва "предизвикана" военна намеса в тази страна. Примерите са много: Панама, Венецуела, Ирак...
32
1
 
1
 
! Отговори
и-е преди 14 години
Естествено, че няма нищо случайно. Наивниците могат да вярват на подмятанията за "техническа неизправност", "грешка на пилота" или "лошо време". Колко често се случва самолетна катастрофа? Предвид това колко полети на ден има по целият свят? И кой ще качи толкова политици и военни и президента на стар самолет в техническа неизправност?! Хахах,e on!!!!!!! Ясно е, че някой е имал интерес от този инцидент. Системата е следната: В една страна, където имаш икономически интереси...
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защото това е мисия невъзможна!
30
1
 
1
 
! Отговори
Mickey преди 14 години
"...Достойно поведение на руснаците, това отбелязвам "Само, дето си пропуснал да допълниш: "..., както винаги"
29
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не се е качила...само е оставила един пакет
28
6
 
7
 
! Отговори
jonnу преди 14 години
Не сте ли чували за ефекта на пеперудата. Ако жената се БЕШЕ качила, тя щеше да говори със стюардесата, тя пък със пилота, потокът и последователността на мислите на пилота щеше да бъде друг, той нямаше да направи точно това, което е направил и катастрофа нямаше да има. Няма нужда да се притеснява, че не се е качила.
27
2
 
7
 
! Отговори
Свилен Иванов преди 14 години
Тук е пълно с *** и неграмотни хора. Защо не правите корекция на правописа на *** коментиращи тук?
26
0
 
25
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 14 години
Това което мога да кажа е, че само в български сайтове пишеха че жертвите са 97, във всички руски пишеха 96. Иначе - лека им пръст на хората, независимо от народността, ние сме преди всичко хора!
25
1
 
0
 
! Отговори
до 24-ти преди 14 години
;)))))))))))))),ко да кажа ,изчерпателен си.........
24
3
 
2
 
! Отговори
an преди 14 години
JALKO MOJE DA SE KAJE SAMO ZA NEVINNIQT 8 4LENEN EKIPAJ. AKO MOJE6E SAMI DA VZEMAT RE6ENIE, BEZ NAMESATA NA PREZIDENTA, NIKOGA NE BIHA RISKUVALI TAKOVA KACNE V TAZI MAGLA. NO DRUGARITE BOGOPOMAZANI SE IMAT ZA BESMARTNI. TAKA E VE4E 20 GOD.V ABSURDISTAN. POSTOQNNI KATASTROFI V UPRAVLENIETO. ZATOVA SME NAI KATASTROFIRALATA DARJAVA V CQLA EVROPA.
23
2
 
30
 
! Отговори
пешка преди 14 години
тази жена,която не се е качила в самолета може само да благодари на БОГ,че я е запазил жива и здрава .Нищо случайно няма
22
2
 
35
 
! Отговори
Скръб преди 14 години
Полският народ скърби за тяхните и ние скърбим че на тяхно място не са били нашите гъзомийници и крадци! От друга страна ако не са тея, други ще дойдат....скръб...
21
3
 
21
 
! Отговори
Пилота преди 14 години
За мъртвите или добро или нищо, но за президента Качински не съм чувал нищо добро. Самият факт да принудиш пилота да опита четвърто кацане, след 4 неуспешни, какво говори за този президент, който между впрочем е 1,5 висок. Така че по-добре нищо. Достойно поведение на руснаците, това отбелязвам
20
2
 
17
 
! Отговори
Do 18 преди 14 години
Az sam edinia ot tezi koito ti slojiha minus za6toto vapreki 4e sa6to sam protiv prezidenta ne bih poiskal smata mu.Tova pokazva kolko si dolen po harakter.
19
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А защо ли не се е качила тази жена...
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
това че един не се е качил го казаха още в началото ама от днеса не помнят какво са писали вчера сутринта
17
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
оххххххх..а ти,ти къде беше Гоце да се качиш и ти там..
16
0
 
1
 
! Отговори
1111 преди 14 години
Корекция:...че днешните управляващи не бяха...
15
3
 
28
 
! Отговори
sanata преди 14 години
Мойте съболезнования на честния и свободолюбив Полски народ
14
0
 
48
 
! Отговори
somebody преди 14 години
представям си как бих се чувствал на нейно място, невероятен късмет да и жива и здрава и да напеави най доброто на което е способна през живота си.