САЩ не подкрепят искането за оставката на Янукович

Украинският президент трябвало да изведе страната към ново бъдеще
21 фев 2014 07:38,
75
САЩ не подкрепят искането за оставката на Янукович
Снимка: БТА

Вашингтон не подкрепя искането на украинската опозиция за оставката на президента Виктор Янукович, заяви снощи посланикът на САЩ в Украйна Джефри Пайет в интервю за канал СиЕнЕн, цитирано от руския информационен сайт lenta.ru.

"Нашата позиция се състои в това, че президентът Янукович трябва да изведе страната към ново бъдеще и той трябва да направи това чрез създаването на ново правителство, внасянето на изменения в Конституцията и възстановяването на политическия ред", посочи американският дипломат.

Още по темата
Според мнението на посланика, за да се възстанови стабилността и мирът в украинската столица, са необходими решителни действия и "мощни сигнали", свидетелстващи за това, че виновните за кръвопролитията ще си понесат отговорността, а в новото технократско правителство да влязат както представители на опозицията, така и на управляващата Партия на регионите.

"За САЩ е напълно очевидно, че голямата част от отговорността е на президента Янукович. Той е държавният глава. Но същевременно ние ясно осъждахме насилието и от двете страни", добави Пайет цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До evgeni1234Правописа момче-е-е-е,правописа !!!!!!!!
64
1
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
А сега :Честито бръснене на печелившите ! Можете да се жалвате на в.в.в."Арменския поп".ком.И не смятам повече да упонирам на анонимни ЗАСЕГНАТИ,защото е казано: "ако вървиш по акъла(понежче мозък нямащ) на поп и майски бръмбар-няма да стигнеш надалеч,но до "купката"
63
1
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Знаете ли.защо "актуалното" състояние на света е такова? Ами,заради гнусове,които ви спечелват със заблуди и обединения от типа: "религиите в услуга на обществото" и вой карат да се самопогубвате.Затова се избива,ограбва и погубва света.А иначе "анонимни " лекенца-винаги ще си има,по вонята ще ги разпознаете,по принципа на техните "отци".
62
1
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Ами така с ие,когато аргументите на Простаците и попа свършват,започват с епитетите(прилагателните)-"чудотворна е" ! Ха-ха-хаха.
61
1
 
1
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Това изказване на Джордж Bush Старши го има документирано бе миризлив ционистки тарикат ! И кой ти се връзва на "антифактите" ? А ти запоитваш ли се защо след кацането на зевевлената муха-ла*нарка Въртоломей,веднага Борисов предприе "Малкия Йерусалим"(Кокалгеът) Евреите в момента са силно зависими от заблудите на цуионистичните *** от Мосад и дестинацията "благодатен огън" .А дали този огън е от Гооспода ????? Чудотворно,но Факт-ОБИРАТ БАБИЧКИ с ЧУДИТВОИРНИ ДЪСКИ-МАСОВО !
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До evgeni1234Може ли пак да си провериш правописа или вече си в абстиненция?По-добре си смени дилъра защото с това менте с което се друсаш няма да те бъде дълго.
59
1
 
1
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Прочетох моите анализатор-анонимните,по-долу.Това,че описвам с точните имена тогава-Кампучия,показва ,че съм обективен,но моите анонимни анализатори,освен,че са от "синода"-за подсригване,но и вонят на идеологии и разделения от типа"другарю',"господин".но при всички положения попа си е за подсригване и Сопа.Да не се бутат,и да чакат реда си и пръдливия Хорхе,и лумпенизираните гамени- ходжа и равин .Ето така правят геополитика-чрез войни и раздори и "прихващане" на народното довери".Това ако не се нарича лукавщина-здраве му кажи.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До evgeni1234А тези хапчета с които си се нагълтал,в комплект с книгата ли са ,или си ги купуваш отделно?Виждам че за секунда си на черешата
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До evgeni1234Йозал управлява след военния преврат 1980 /по-точно от 1983 г/ .Но нищо.Както казва вашият Сталин-когато фактите не отговарят на теорията,толкова по-зле за фактите.Нали това е квинтесенцията на цялото ви комунистическо "учение"
56
1
 
1
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Част 6-та ,предстои за издание.Относно спътниковия Наса-терор,могат да ускорят изданието ако много настояват.Ще има високотехнологични пикантни подробностти.А дългоухия ционистичен тарикт-Натаняху,вече му позеленя "кинескопа",не му вярва,че "благодатния огън" е мир.Там где се разпна Господа се превърна във Вертеп на Сатана и неговите религги и гнездо на трористични мосадски оси.Знаете ли кой е Меир Даган и защо лекето Михаел Бар-Зоар величае "подвизите" на ционистичната терористична Мосад ?
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До evgeni1234И ?...................Между другото.когато беше кипърския конфликт 1974,в Гърция управляваше военна хунта,така че също с претенции върху Кипър така че историята там не е черно-бяла.Но вероятно ционистите и Мосад,са поставили и гръцката хунта на власт с цел да стигнат до конфликт с Турция.Абе карай нататък важнотое да се забавляваме
54
1
 
1
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Тuргут Йозал ноември 1989 17 април 1993
53
1
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Не обсаждам анонимни *** от "синода",които са за подстригване с "Philips"
52
1
 
1
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Джордж Хърбърт Уокър Буш (на английски: George Herbert Walker Bush) е 41-ят президент на САЩ (1989-1993). Преди това е бил конгресмен от Тексас (1967-1971), посланик в ООН 1971-1973), директор на ЦРУ (1976-77) и 43-и вицепрезидент на САЩ
51
2
 
1
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Понеже тези събития доведоха до Световната икономическа криза(не е никаква ипотечна криза)-войната в Ирак,пак по докладите на ЦРУ-"химически несъществуващ арсенал(забележете "съвпаденията")",в услуга разбира се на ционистичната терористична Мосад.Разгледайте подробно защо се случи войната в Ирак-много показателно е що е туй Мосад! И сега ВЪПРОСА за световната общност остава: С какво прегреши Иран,че за да е в ембарго,даже и обявяване за война ?! Анализаторите са наясно с геополитическия аспект и "петролните паралелни реалности".част 5-та
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До evgeni1234Забавен си.Само малка корекция-Тургут Йозал беше на власт доста преди Буш-Старши да стане президент,но нищо продължавай !Ще стигнеш и до илюминатите
49
2
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Доста години назад,Дж.Bush-Старши постави Тургут Йозал като "Силната дясна ръка на Америка на Балканите".Тази "застраховка бе нужна за "коректор" на директиви.Иначе и Гърция бе в Нато,ама периодично въздушноито им пространство бе обхождано от турски изтребители. И Кипър е в ЕС,но да не би да изгубим Турция като партньор-гарант,че ЗАЩО да върнем УЗОРПИРАНАТА от Турция част от Кипър.Така се потвърдиха събитията от 74-та,чрез решението на "Старши".Част 4-та.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другари.Виждам , някой не е съгласен че Украина е суверенна държава а украинците са достатъчно интелигентни за да решават сами.Защо така бе другари?Не е ли истина или просто с присъщата ви неграмотност не сте успели да прочетете написаното.Като знам какви прости *** ви наемат на Позитано за жълти стотинки,сигурен съм,че е второто
47
2
 
2
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Тези,които бяха използвани като инструменти за постигане на конфликтиtre, се осъзнаха,че ги въвличат в безмислени,кръвопролитни voyni.И за да бъдат пак употребени с "обратен знак"-мюсюлманския свят бе нарочен вече като враг,поради гореказаното.Намериха се и "доказателства" като изказванията на дългоухия Натанияху,че Иран е за нападение.В този етап се случиха много събития,едно от които бе основно прикрито-"мулето от арабски произход,нарочено в Кипър,в паралелно време със "случката Сарафово".част 3-та
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До evgeni1234Междувременно ей-така да минава времето Червените кхмери избиха в Камбоджа /няма държава Кампучия другарю/,избиха над 2000 000 души,Кастро изби няколко десетки хиляди и прогони милиони,а в СССР геноцида бе превърнат в национален спорт в който се включиха и българските комунисти.Абе все хуманисти."Свобода равенство братство"Това ционизъм ли е?